gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
ja kad sam pročitala da ima 350 opisa, odustala sam i od razmatranja da uzmem tu vašu toliko spominjanu knjigu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja uvek izmedju 2 bucmaste ubacim jednu mrsavicu.imam Kći sreće, al se bojim da mi ne bude puno
da presečem nečim drugim![]()
Hm, mada ne znam sigurno, verujem da su to dnevne karteKsenija Popovic-Djecak iz vode, preporucujem, divna knjiga.
Ulaznica za sajam, mora da se kupuje za svaki dan ili vazi svaki put?
Sad biram šta da čitam a izbor mi je:
Američki psiho gde je glavni lik monstruozni ubica ili Dionisovi stepenici gde se govori o serijskom ubici ...
![]()
Ksenija Popovic-Djecak iz vode, preporucujem, divna knjiga.
Ulaznica za sajam, mora da se kupuje za svaki dan ili vazi svaki put?
Meni se ta edinburska edicija Mekol Smita BAS svidja. Ali je svakako ne bih nikome preporucila jer bi taj mislio da sam caknuta. Zato sto je to nekako skroz prejednostavno. Ali mi kao takvo (jednostavno) jako prija, i rado citam ove knjige.
Inace idu ovim redom:
Nedeljni filozofski klub
Prijatelji, ljubavnici,cokolada
U inat kisi, B92 ,250 str.
Stedljivo s komplimentima, B92 ,220 str.
Male radosti subote, B92, 220 str.
26a je jedna od knjiga koje su mi se u ovoj godini najvise dopale.
Kaja mi je bila onako... fina.
Ova sto trenutno citam Tito je umro, mi je malo dosadnjikava![]()
Procitala sam Sobu, i ovaj ne znam sta bih rekla, predivna je, tuznabas me je potresla, skoro me neka knjiga nije ovako dirnula
Sad uzimam Mila 18 Leon Uris pisao, verovatno vas je dosta to citalo posto je to stara knjiga maznula sam je od mame, i ona kaze da je mnogo tuzna![]()
Modesti, ja krenula da ti dam repku za prekidanje, kad tebe niđe
jes' šašava, ne ljutim se, šta ti je
Uzela sam jutros Bambi...Divno je uradjeno...I 249 rsd je za tvrd povez i te sjajne listove više nego ok cena....Ali baš svake nedelje po 500 za komplet od 25 knjiga...izadje baš dosta...A na papiriću koji sam uz knjigu dobila ima knjiga 365 priča za laku noć i po sličicama vidim većinu ovih što će izlaziti pojedinačno.
Uzgred, Dunja je i naše ime za bebu, koja je u planu...Zapravo to je moje ime za bebu još od kad sam bila mala,ali smo se odmah složili...Tako da i ja spremam biblioteku za Dunju![]()