krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Normalno... I dementna.
Neću valjda da dozvolim da zaboravim šta sam pročitala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sam pročitala od prvog do zadnjeg slovaDa ne citiram, nadovezaću se samo... baš ste se napisale od jutros...
Bi, i moja firma (škola) je onomad slavila 60 godina postojanja, ali je naša torta bila veličanstvena, iako kupljena, grilijaš, sa pravim orasima (ja sam pojela 3 parčeta
).
Kuhinja ti je prva liga.Ima već 3-4 godine kako mi je muž kupio iste takve pločice, luda sam za njima, ali nikako da ih zalepi, mrzi ga, kaže ništa ne fali ni ovim, a lepili su ih još miji roditelji nepamtimkad.
Što se tiče Poterove i Kizove (uvek ih mešam), nisam se do sada s njima susretala, i kako vidim, nisam mnogo propustila. Matora sam, definitivno, za takve stvari.
Što se tiče romana od mejlova, Bi bi prvo morala da nađe švalera, ko u "Kad duva severac"...Sigurno neće da piše "Kako sam renovirala stan".
Ekskurzija je otkazana, tako da ću se za vikend posvetiti Selinu, možda završim danas prvu knjigu Putovanja nakraj noći. Više je muška, ali i ja sam malo muškobanjasta...Ide nekako, ali nUmem da prepričam ništa...
PS
Pitam se ko li će da čita ovoliki post...Ja ga sigurno ne bih čitala....
A šta , Zlatna lala , ne valja?
Ne, ne, ne! Naprotiv!Uzivala sam citajuci je, a vidim uzivacu i uz ovu drugu.
![]()
Da ne citiram, nadovezaću se samo... baš ste se napisale od jutros...
Bi, i moja firma (škola) je onomad slavila 60 godina postojanja, ali je naša torta bila veličanstvena, iako kupljena, grilijaš, sa pravim orasima (ja sam pojela 3 parčeta
).
Kuhinja ti je prva liga.Ima već 3-4 godine kako mi je muž kupio iste takve pločice, luda sam za njima, ali nikako da ih zalepi, mrzi ga, kaže ništa ne fali ni ovim, a lepili su ih još miji roditelji nepamtimkad.
Što se tiče Poterove i Kizove (uvek ih mešam), nisam se do sada s njima susretala, i kako vidim, nisam mnogo propustila. Matora sam, definitivno, za takve stvari.
Što se tiče romana od mejlova, Bi bi prvo morala da nađe švalera, ko u "Kad duva severac"...Sigurno neće da piše "Kako sam renovirala stan".
Ekskurzija je otkazana, tako da ću se za vikend posvetiti Selinu, možda završim danas prvu knjigu Putovanja nakraj noći. Više je muška, ali i ja sam malo muškobanjasta...Ide nekako, ali nUmem da prepričam ništa...
PS
Pitam se ko li će da čita ovoliki post...Ja ga sigurno ne bih čitala....rotf:
Hahaha, KamenitaJa imam 30, u decembru 31 (
) punim tako da je možda ipak opcija 2
Nije ti prijala i to je ok.
Ne sviđa se čiklit svakome. I ima i boljih i lošijih knjiga i u tom žanru. Ja uz čiklit odmaram mozak, ali opet kažem, ne mogu to stalno da čitam.
Ja se ne sećam da li sam tu Poterkinu čitala. Moram posle da je uzmem i vidim. (Moram da počnem da zapisujem kao i vi šta sam pročitala - Verba volant, scripta manent.)
E fino, kupujem je ondaNe, ne, ne! Naprotiv!Uzivala sam citajuci je, a vidim uzivacu i uz ovu drugu.
![]()
A to si bila tiNisi omatorila, Kamenita, i meni je ta Poterkina knjiga bila jedna od njenih lošijih. Najgluplja mi je Luda ljubav iliti Going La La (pošto glavna junakinja ide u Los Anđeles, pa kao neka igra rečima). To je tek teška glupost. Ili to, ili smo obe matore
I slažem se s Pahuljicom, svakako je bolja od Lindzi Kelk, nju sam već pljuvala ovde.
Dovršila sam Putovanje jednog slona (na momente dosadno, pa se nad nekim delovima iskezim i tako). Može za iz biblioteke.
I počela sam Bliznakinje sa Hajgejta Odri Nifeneger, zasad su mi zanimljivije od slona.
A što se tiče poplava, i ja sam na brdašcetu.![]()
A sa 31?Ni ja sa 30 nisam zapisivala![]()
![]()
E fino, kupujem je onda(Zlatnu lalu)
A sa 31?![]()
Sutra uz Blic Zenu 20 000 milja pod morem.
Da li znate kad stampa ujutru stize na trafike? Iz unutrasnjosti sam, pa zato pitam.![]()
Čitala sam ovu početkom godine. Meni je bila previše bajkovita.Ja sam od Aleksandre Poter čitala "Moj gospodin savršeni" pre par godina... Tada mi je bilo zanimljivo...
Sada nemam pojma...
Svratih u maloj brzini samo da vidim kako ste..u ovoj kataklizmi..
Jel ste sve dobro? Ne znam ima li neko zi Obrenovca, Sabca.?
Nisam uspela da nadjem sliku kuhinje od Bi
Sto se laganice ticr, Poterku sam volela u pocetku, ali kao i vecina pisaca, pocela je malo da se ponavlja + previse unosi te elem. fikcije sto je ne gotovim.
Nacitala sam se tih laganica, pa sam se 'malo' zasitila..ali Dzil Mensel mi je ok..naravno svi ti cikliti su slicni ali mislim da je Dzil bar kod nas nepravedno iza Poterke, Kinsele...itd.
Ovih dana nesto mi ne ide citanje..
ako se precesto ponavljaju
Sutra uz Blic Zenu 20 000 milja pod morem.
Da li znate kad stampa ujutru stize na trafike? Iz unutrasnjosti sam, pa zato pitam.![]()
Sta ti znaci ovo "ne pali se uzalud"?![]()
Drage moje,
Sramota me je da priznam ali ovo je prvi put da sam zavirila u ovaj vaš kutak.
Vidim da ovde ima mnogo ljubiteljki belles lettres što me iskreno raduje. Neke
od vas veoma aktivno učestvuju na pdf Književnost, neke povremeno, a ima
i onih koje to ne čine.
Htela bih da vas pozovem da svoje, koliko vidim, bogato čitalačko iskustvo
podelite i sa nama; vaše viđenje i doživljaj pročitanog bi bio od neprocenjive
koristi.
Na našem pdf-u postoji jedna tema na kojoj ćaskamo o pročitanim knjigama
i bilo bi lepo da ponekad svratite tamo i podelite sa ostalim korisnicima svoja
znanja i informacije o knjigama koje čitate.
Nadam se da ćete se odazvati mom pozivu. Smatrajte se dobrodošlima.
Unapred, jedno veliko hvala.
Pretpostavljam da nije džabe...
Nisi se valjda uvredila?![]()
E, mila moja, one se nisu odazvale onomad mom vapaju (koja sam njihova), teško da će tvom...
Ovaj kutak je za nas nešto posebno. Mi smo ovde ušuškane kao nigde drugde. Ovo je naša plava laguna...
Ako ubediš neku "novu", veruj, imaš natprirodnu moć...![]()