Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sve nekako računam da jedno toplo, ljudsko "molim vas" ima veću moć od svake magije. :)
Mogle bi malčice da izvirite iz te vaše tople, ušuškane plave lagune pa da podelite svoja znanja
i sa nama na vetrometini. ;)
:heart: Ovo je za tebe i sve ostale.

Hvala. Evo i tebi jedno...:heart2:
Teško da moje znanje nekome koristi. Ja tamo svraćam da ukradem znanje...:lol:

Nisam ni rekla da mislim da je za dz. Zato mi nije bilo jasno sta ti to znaci.
Sto se mene tice tih 200 din. + ukoriceno izdanje mu dodju na to, kao da je dzaba.
Uglavnom, decko mi rano krece na posao, nadam se da ce vec tad stici na nase trafike, ili moram nekog drugog da jurim da ode da mi uzme, ne planiram da izlazim.
girl11-smiley.gif

Daj Bože da je tvrd, nisam u toku, ne kupujem je već godinu dana. U svakom slučaju se isplati, ko ima sitnu decu. Moja su velika. Mislim da neće da se proda brzo, ne brini. Evo i Blica sad već ima subotom do kasno uveče...

- - - - - - - - - -

Ne znam za druge, ja sam tamo od tebe svašta nešto naučila. ;)

Ju, kakav kompliment. :rumenka: Hvala, ako tako misliš... :lol:

Onda ne sumnjam da će te moje drugarice rado posetiti... Neretko smo bivale šikanirane od strane eksperata za književnost. Dobro, ja sam tamo bila po službenoj dužnosti, a sada po navici. Pa, ni ti nisi pisala osim na kvizu...:)

Onda ne sumnjam da će te moje drugarice rado posetiti... Neretko smo bivale šikanirane od strane eksperata za književnost. Dobro, ja sam tamo bila po službenoj dužnosti, a sada po navici. Pa, ni ti nisi pisala osim na kvizu...:)

Malo smo promenili pravila igre pa toga ubuduće neće biti. Jesam još ponegde ali retko. :)
Prema tome, izvolite malo kod nas.

Pa, da nastavimo, lepo žena kaže. Isterala sam čiklit do kraja. Najbolje od svega je što se spuca za cirka 2-3 dana (335 str.). Mislim, nisam ja protiv čiklita, čitala sam povremeno ponešto i bilo ih je simpatičnih. Ali, ova je dooosaaadnaaa, kao ljubić na mnogo strana. Sad se setih, postoje li još ljubići?

I završavam sa pričom o Poterovoj, izreklamirah je skroz.

Ja imam i Poterkin autogram, uzela kad je gostovala onomad na Sajmu :zper:

Danas ću da se posvetim Bliznakinjama, imam upalu mišića i prehladu u najavi pa ću da presedim. Sinoć sam izvela Emu u park hodajući kao neki android. Još kad se zatrči na mene i pritisne me šapama, dođe mi da se smejem od bolova.

Zaboravih da pohvalim kuhinju Mrs.Bi, baš mi se sviđaju ove tople boje koje su odabrali.

Strašno je stanje u Srbiji, baš mi je žao svih tih ljudi. Nekako ti nije ni do muzike, koncerata, izlazaka, izleta (mada se to i ne preporučuje). Vidim da je i Noć muzeja otkazana, mada ja nisam ni planirala ove godine da idem (bila sam prethodne tri uzastopno, pa sam se malo zasitila, iako oni uvek nađu nešto novo da pokažu da bi održali interesovanje i na tome im svaka čast). Sestra ima u planu devojačko veče za sledeći vikend, uopšte mi se ne ide.

Daj, ne zezaj, kako može da ti se ne ide? :eek: Skuvaj toplu supicu i ušuškaj se, ima da budeš kao nova...:heart:

Prošle godine smo Night i ja zajedno obilazile muzeje, a sad ni da se javi... Ne znam šta je sa tom ženom.:think:

Sinoć NNČ, mnogo me mrzi po ovakvom vremenu. Ovo konstantno dobovanje kiše u ritmu tam tama ubija više.... :sad2:

Hvala Shade, ali i ja imam blagi utisak da smo mi ovde na Knjizevnosti nedobrodosle. :(
Ja ponekad svratim da procitam Kventina i ostalu ekipu, ali nekako imam takav osecaj.
Kao da nismo dovoljno kompetentne da pisemo sa njima... mada sam ja dosta knjiga koje oni citaju jos odavno procitala.
Nadam se da si me pravilno razumela.

Meni je Sofi malo bolja od Poterke (mislim na Kinseline knjige koje nemaju veze sa Kupoholičarkom (taj serijal nisam čitala i ne nameravam)). Od Džil Mensel sam čitala samo jednu i bila je dobra. Planiram da kupim Kinselinu Prvu bračnu noć u Noći knjige, mada sam čula da nije baš nešto posebno.

Mnogo mi je žao svih ljudi koji su pogođeni poplavama.:sad2: Pratim maltene čitav dan šta se dešava, i baš je strašno. Kod mene na Novom Beogradu je sve u redu.

Meni se od Kinsele dopala Umes li da cuvas tajnu i Bogomdana domacica..procitala sam i prvu kupoholicarku, Imam tvoj broj, Secas me se?..
i skroz su mi bzvz. Imala sam i Devojka iz 20-ih, vecini ovde se dopala, ja posle par strana odustala.Poklonila sam je mami od milice (za koju se cesto pitam gde je..i ne samo za nju..)

Ovo sa poplavama mene tako pogadja..ne mogu da verujem da se to desava....baca me u neku depresiju..
Oprostite ne bih da unosim negativnu energiju ali ..ne mogu da se pravim da je sve u redu..

Daj, ne zezaj, kako može da ti se ne ide? :eek: Skuvaj toplu supicu i ušuškaj se, ima da budeš kao nova...:heart:
Prošle godine smo Night i ja zajedno obilazile muzeje, a sad ni da se javi... Ne znam šta je sa tom ženom.:think:
Ne znam, osećam se nekako prestarom za izlaske (nakon onog što mi se desilo prošle jeseni, iznutra sam preko noći ostarila deset godina. Takav je osećaj). Ne volim ni da se doterujem kao ranije. Ali, eto, sestra mi je pa ću se radovati i upristojiti zbog nje. :)

A za Night i još neke članice se i ja pitam povremeno. Verovatno nemaju vremena. A tek Esterita što fali.

I još da dodam da se ja ne osećam nedobrodošlom na Književnosti već mi jednostavno ne odgovara ta ozbiljnost. Meni je forum mesto gde ću malo da se opustim, rasteretim, a ne da analiziram nešto u sitna crevca kao u školi i na fakultetu. Ne kažem da svi to rade već da mi se atmosfera čini takvom.

Ne znam, osećam se nekako prestarom za izlaske (nakon onog što mi se desilo prošle jeseni, iznutra sam preko noći ostarila deset godina. Takav je osećaj). Ne volim ni da se doterujem kao ranije. Ali, eto, sestra mi je pa ću se radovati i upristojiti zbog nje. :)

A za Night i još neke članice se i ja pitam povremeno. Verovatno nemaju vremena. A tek Esterita što fali.

Nisi ostarila... Jednostavno si morala to da odboluješ, i sada glavu gore. Nisi ni prva ni poslednja kojoj se to desilo. Opusti se, ne misli više na to i videćeš da će sve poći svojim tokom i biti u redu. :zag:

Odsustvo dragih nam forumašica me ozbiljno zabrinjava. Imam puno godina i shvatila sam iz iskustva da se ljudi povuku kad nešto žele da sakriju. To pre ili kasnije ispliva... Ja sam transparentan tip, o meni svi sve znaju, ali nisu svi ljudi takvi. A opet, ne možeš nekom pomoći ako ti ne dozvoli... Daj Bože da je jedini razlog nedostatak interneta. Ne verujem da smo ih uvredile...:think:

Nisi ostarila... Jednostavno si morala to da odboluješ, i sada glavu gore. Nisi ni prva ni poslednja kojoj se to desilo. Opusti se, ne misli više na to i videćeš da će sve poći svojim tokom i biti u redu. :zag:

Odsustvo dragih nam forumašica me ozbiljno zabrinjava. Imam puno godina i shvatila sam iz iskustva da se ljudi povuku kad nešto žele da sakriju. To pre ili kasnije ispliva... Ja sam transparentan tip, o meni svi sve znaju, ali nisu svi ljudi takvi. A opet, ne možeš nekom pomoći ako ti ne dozvoli... Daj Bože da je jedini razlog nedostatak interneta. Ne verujem da smo ih uvredile...:think:

Mene zabrinjava, da tako kazem, u smislu da li su dobro..Za Esterku znam da jeste :-) hvala Bogu.
A sta sa milicinom mamom, Dragonfly, ludopileglodjekosku..?
Nadam se samo da je sve ok kod njih.

Meni se od Kinsele dopala Umes li da cuvas tajnu i Bogomdana domacica..procitala sam i prvu kupoholicarku, Imam tvoj broj, Secas me se?..
i skroz su mi bzvz. Imala sam i Devojka iz 20-ih, vecini ovde se dopala, ja posle par strana odustala.Poklonila sam je mami od milice (za koju se cesto pitam gde je..i ne samo za nju..)

Ovo sa poplavama mene tako pogadja..ne mogu da verujem da se to desava....baca me u neku depresiju..
Oprostite ne bih da unosim negativnu energiju ali ..ne mogu da se pravim da je sve u redu..
Meni je najbolja bila Umeš li da čuvaš tajnu, a odmah iza nje mi je Devojka iz dvadesetih (meni je ona baba duh baš bila simpatična). Najošija mi je Sećaš me se? Ovu novu ću uskoro kupiti, a taman će i leto, dušu dalo za lake teme, tako da ću taman imati čime da se razonodim kad budu vrućinčine (mada, rekoh juče da nisu baš najbolje kritike za Prvu bračnu noć, ali videću već).

Već sam rekla da sam smislila šta ću da kupim u junu u Laguni, i sad ću da napišem spisak, a vi kažite ako nešto ne valja da brišem, a možete i da mi predložite nešto što mislite da je dobro, pa da uzmem u razmatranje:)
Oluja mačeva 1 i 2
Prva bračna noć
Biblija otrovne masline (valjda će da izađe u maju kako je i napisano)
Samarkand
Zlatna lala
Moramo da razgovaramo o Kevinu

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back