Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam potopljena kao Zemunci, ali ipak je bilo problema na pretek.

Podrum nam je pod vodom, voda izlazi iz bunara, mm pokušava da ga iscrpe i obori nivo vode u porumu, ali koliko vode ode, dva puta više pristigne.

Sin je, kao sve budale, otišao bez kišobrana, u školu je došao toliko mokar da je jedna nastavnica :heart: pronašla neki izgubljeni šorc i naterala ga da se presvuče. Ceo dan je proveo u šorcu.

Mojih 15 km na relaciji posao - kuća prešli smo za 75 minuta. Posao mm je od mog udaljen 12 min kolima, putovao je 40.

Ja sam na brdašcetu, kiša mi baš ne može puno nauditi :flert:
Imali smo malo vode u kotlarnici, ali smo to brzo rešili.

Nek se jave Bi, Elefteria, Water... i ostali iz kriznih delova.

Skoro sam završila knjigu Hotel Borg. Dopada mi se.

Setila sam se Kise i Poplave Dobrila Nenadica zbog ove elementarne nepogode sto nas je sve snasla.
Boze, kako taj covek pripoveda. Da ne govorim o Doroteju.
Citala sam ga pre jedno petnaestak godina i jos pamtim te opise i radnju.

Poslednja izmena:

Skoro sam završila knjigu Hotel Borg. Dopada mi se.

Zemun, ovde

Kako ste vi divne i brižne drugarice.:heart: :zag:A dok ste vi brinule za mene ja sam se super provodila.
Mene ništa, pa ni ovaj potop, neće sprečiti da ja lepo provedem svoj godišnji odmor i da obavim šta sam naumila.
Sinoć sam bila na jednom finom i (uprkos kiši) veoma posećenom koktelu, a danas sam prenosila svoj i muževljevljev zdravstveni karton iz ambulante u kraju gde smo pre stanovali u Dom zdravlja koji nam je sad blizu. I to sam obavila i jako sam srećna zbog toga. Usput posetila roditelja, platila račune, uplatila bus-plus za drugu polovinu meseca....

Nikakvih problema ni u saobraćaju ni nigde nisam imala, autobusi su išli normalno. Samo mi treba malo bolji kišobran (da mi se ne bi dešavalo ovo: ), ali preživljavam.

Usput sam čitala priče Agate Kristi iz Politike. Super su, jedna priča, jedan pravac...

Ja nisam potopljena kao Zemunci, ali ipak je bilo problema na pretek.

Podrum nam je pod vodom, voda izlazi iz bunara, mm pokušava da ga iscrpe i obori nivo vode u porumu, ali koliko vode ode, dva puta više pristigne.

Sin je, kao sve budale, otišao bez kišobrana, u školu je došao toliko mokar da je jedna nastavnica :heart: pronašla neki izgubljeni šorc i naterala ga da se presvuče. Ceo dan je proveo u šorcu.

Mojih 15 km na relaciji posao - kuća prešli smo za 75 minuta. Posao mm je od mog udaljen 12 min kolima, putovao je 40.

Ajooooj, vi ste baš nagrabusili. To je strašno i sa podrumom, to posle traje i suši se mesecima. Strašno...

Zemun, ovde

Kako ste vi divne i brižne drugarice.:heart: :zag:A dok ste vi brinule za mene ja sam se super provodila.
Mene ništa, pa ni ovaj potop, neće sprečiti da ja lepo provedem svoj godišnji odmor i da obavim šta sam naumila.
Sinoć sam bila na jednom finom i (uprkos kiši) veoma posećenom koktelu, a danas sam prenosila svoj i muževljevljev zdravstveni karton iz ambulante u kraju gde smo pre stanovali u Dom zdravlja koji nam je sad blizu. I to sam obavila i jako sam srećna zbog toga. Usput posetila roditelja, platila račune, uplatila bus-plus za drugu polovinu meseca....

Nikakvih problema ni u saobraćaju ni nigde nisam imala, autobusi su išli normalno. Samo mi treba malo bolji kišobran (da mi se ne bi dešavalo ovo: ), ali preživljavam.

Usput sam čitala priče Agate Kristi iz Politike. Super su, jedna priča, jedan pravac...

Ti si mi prva pala na pamet. Dobro je da sam uzalud brinula...:cmok:

A to za zdravstv. kartone, kod nas ne može. :nono2: Pišeš zahtev, pa ti oni pošalju na željeno mesto. Nikako lično iznošenje... :( Ma, Bg je druga država...:aha:

Ma ja sam imala vezu za kartone... ne može ni ovde. Mora službenim putem, pa to traje mesecima, iako je isti dom zdravlja. Nego, moja poznanica radi u DZ, pa sam je ja pitala, kakva je procedura, ona kaže, javi se tamo sestri Dragani, reci da sam te ja poslala, ona će ti dati, donesi, pa ću ti ja ovde otvoriti kartone. Tako je to bilo. Za sve mora veza. Meni i ne treba, ja sam poslednji put bila 2008., nego muž pije tablete za pritisak, pa mora redovno po lekove... njemu je baš bitno i da ima lekara i da mu je blizu.

Evo Water :) Hvala sto mislis :heart:
I ja sam svratila prvenstveno da vidim jeste li sve dobro jer ovo je..nemam reci..
Jedna zgrada u mom naselju je poplavljena, podrum i prvi sprat..ali mi ostali smo ok, hvala Bogu.
Zao mi onog naroda sto voda potopi sve zivo :(

Elem, razvukla sam Posl. vojvotkinju iako je prica zanimljiva..ne znam ni sama zasto..(i sebi idem na zivce zbog toga :evil:)
Planiram da odem uskoro do biblioteke i nameracila sam se da zaposlim one za pultom :evil:(u gradskoj)

Zemun, ovde

:super: :lol:

PS Pala mi je na pamet MajaVa, ona je iz Valjeva a tamo je gadno.
A u Nišu Rado ?

Ja počela Pukovniku nema ko da piše.

Waterfall, prikladnog li nicka za ovu kišurinu....

Elem, Lamar puno hvala na poslatom spislu I nešto sam već pročitala, iako sam u ludilu

preporučujem Nikolu Leka "Hotel Borg"

A Isabel Aljende volim pa volim "Ines srca mog" kao isve ostale

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back