Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
E kad si pomenula bugenviliju, odmah sam se setila Markesa. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da se požalim da je moje cveće, pominjala sam da sam posadila gomilu, maltene potpuno ubio grad od prošle subote. Bio je veličine višnje i dugo je padao. Sada ću morati da presadim veliki deo saksija
. Dobro su prošle samo begonije, pocepao im je listove, ali će ostati žive. I dodatni spam, dok je grad divljao moja mama je jurila moje muško dete da pojede par zrna. Kaže, da bi grad brže prestao, mora muško dete da pojede par zrna. On je pojeo, grad je stao. Naravno, baš zbog toga. Ali, bilo mi je skroz simpatično.
Da ne bude čist spam, dobila sam neki čiklit od komšinice. Rekla mi je da se ona slatko smejala. Počeh, ali se još nisam nasmejala.
To je baš zgodno za autobus, poneseš listova koliko ti treba za vožnju tamo i nazad, ne moraš sve da vučešLjubav malim slovima – Fransesk Miraljes, Evro Giunti 270 str. 9/10
http://www.najboljaknjiga.com/2047-Ljubav-malim-slovima.html
Sve vreme me je nerviralo to što je knjiga zbog lošeg poveza totalno raspadnuta. Vadiš iz knjige list po list i tako čitaš
Inače knjiga je vrlo šarmantna i duhovita, i ne radi se samo o mačku kako sam ja na početku mislila, već je mačak samo inicijalna kapisla za dalja dešavanja.
Knjigu sam čitala sa uživanjem. Jedna... ljubavna, duhovita, zabavna, maštovita... knjiga.
Samo da se požalim da je moje cveće, pominjala sam da sam posadila gomilu, maltene potpuno ubio grad od prošle subote. Bio je veličine višnje i dugo je padao. Sada ću morati da presadim veliki deo saksija
. Dobro su prošle samo begonije, pocepao im je listove, ali će ostati žive. I dodatni spam, dok je grad divljao moja mama je jurila moje muško dete da pojede par zrna. Kaže, da bi grad brže prestao, mora muško dete da pojede par zrna. On je pojeo, grad je stao. Naravno, baš zbog toga. Ali, bilo mi je skroz simpatično.
Da ne bude čist spam, dobila sam neki čiklit od komšinice. Rekla mi je da se ona slatko smejala. Počeh, ali se još nisam nasmejala.
To je baš zgodno za autobus, poneseš listova koliko ti treba za vožnju tamo i nazad, ne moraš sve da vučeš
Baš mi žao zbog tvog cveća. Sećam se da sam bila zadivljena kad si pisala šta sve imaš. Da li se i vama (starijima od 40 godina) čini da u poslednje vreme mnogo često pada grad!? Čim je neka jača oluja, vetar, jaka kiša, odmah pada i grad. To nekada nije bilo. Ponekad se dešavalo, baš je bio retkost, jednom u nekoliko godina. Verovatno su ispaljivali one protivgradne rakete, sad toga uglavnom nema, a i ako ima, nema ko da ih ispali kako treba. Tako će nam biti u svemu. Biće lekara, ali neće znati da leče ljude itd. ovo nije za ovu temu.
Čitala juče Sedam Sunaca.... daću mu još malo šanse... ali ako nastavi da tupi (a već su sitna slova i debela knjiga (preko 300 strana)), ima da odustanem. Nek sam se prijavila za klub.
Uvrnuto je draga moja što ljudi danas imaju manjak osećanja, saosećanja i uopšte pozitivnih i plemenitih emocija.Evo i mene, i dalje drvim Putovanje jednog slona. Ovo mi je treća Saramagova knjiga i sada mi smeta ta njegova igra s interpunkcijom. Mrrrrzim da vidim toliko imena ljudi i zemalja napisanih malim slovom. A i nije se nešto ubila od zanimljivosti. Ne kažem da je loša, samo me ne vuče, tako da sam dosad prešla tek nešto više od polovine.
Lamar, prodato(mislim na Ljubav malim slovima)
Mi smo našem zecu na grobu zasadili cveće (je li to uvrnuto?), nekakve zvončiće, nikako da odem da vidim je li niklo šta. Svaki put mi treba psihička priprema jer se mnogo rastužim prisećajući se njega i bebe.
Jel multifokal znači ono, i za blizu i za daleko?
I meni to treba ali mi rekoše u optici da u mom slučaju košta najmanje oko 20 000 dinara![]()
Mi smo našem zecu na grobu zasadili cveće (je li to uvrnuto?), nekakve zvončiće, nikako da odem da vidim je li niklo šta. Svaki put mi treba psihička priprema jer se mnogo rastužim prisećajući se njega i bebe.
Na ovoj našoj temi ni jedne jedine uvrnute osobe nema.
Sve smo mi isuviše niormalne za ovo današnje vreme i ovaj ludi današnji svet.
P
"Kada bih se morao svesti na jednu jedinu životnu aktivnost, ja bih samo čitao"- Miljenko Jergović
http://www.jergovic.com/ajfelov-most/opis-radne-sobe/
To stoji, ali nije ceo život u tome...![]()
"Kada bih se morao svesti na jednu jedinu životnu aktivnost, ja bih samo čitao"- Miljenko Jergović
http://www.jergovic.com/ajfelov-most/opis-radne-sobe/
Uzela sam nove, multifokal naočare. Boli me glava dok se ne priviknem... Imam utisak da mi glava ide u jednu stranu...
Koliko dugo traje privikavanje?![]()
E kad si pomenula bugenviliju, odmah sam se setila Markesa.![]()