VanZandt
Domaćin
- Poruka
- 3.263
Ma super da su sve knjige stigle u stan
a ako se ne koriste onda je podrum super...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojke, da li je neka citala Nasledje Ketrin Veb?
Nesto mi je poznato, a sada vidim da je napisala i drugi roman Neprimetni.
Da li je neka devojka citala nesto od ovoga i kakvi su utisci ako je neka citala.
Zanima me i ona trilogija Predivna stvorenja, Predivna tama, Predivni haos... to je neka gotika... da li je neka citalica citala?
Da, pominjale smo je po dobru. Zanimljiva knjiga. Ma šta zanimljiva? Baš dobra! Odlična !
Uf, kako grozan dan. Pravi za ostajanje u krevetu. A kad se izvučete iz kreveta da skuvate kafu ili čaj, ponovo se vratite u njega sa tim nečim i nekom knjigom. Je l' da da biste mogle?
![]()
E da, krenula sam sa čitanjem "Svetlost severa" Dženifer Doneli. Čini mi se da ste je spominjale ovde...?
Uf, kako grozan dan. Pravi za ostajanje u krevetu. A kad se izvučete iz kreveta da skuvate kafu ili čaj, ponovo se vratite u njega sa tim nečim i nekom knjigom. Je l' da da biste mogle?
![]()
Pročitala sam Promena, Mo Jena, dva odlaska u grad i gotovo. To je njegova autobiografija ipregled promena u Kini od sedamdesetih godina do skoro, ali onako telegrafski. Knjiga ima ukupno 123 strane, nekog uskog stupca, sve u svemu - kratka, pa nije moglo mnogo detalja ni da stane. Možda bi nekom ko dobro poznaje taj istorijski period Kine to mogao da bude nekakav podsetnik, ali meni ništa ne znači. Napisana je onako prostim, jednostavnim stilom, kao da priča neki neobrazovani vojnik, što on i jeste bio, pa se usput u vojsci školovao i počeo da piše. Malo me podseća na neke sovjetske pisce, (ne znam konkretno koje, onako uopšteno).
Utisak: ništa naročito.
Sad ću Saramaga Sedam sunaca i sedam mesečina.
![]()
Moraću i ja da nadjem tu Čajnu ružu, toliko je svi hvale.Zaljubila sam se u ``Cajnu ruzu``.
Eto, dala sam na znanje. I ne zelim da se odvajam od nje.
A sad moram da skupljam novac za roman ``Neprimetni``.
Bila u biblioteci i nista nisu imali sa mog spiska.
Nasla sam od Isabel Aljende ``O ljubavi i senci``... ne znam kakva je, ako je neka citalica citala, neka napise da li je dobar roman dok ja uzivam uz Cajnu ruzu.
Ja isto kupila uz Gloriju, ali ne samo da je nisam pročitala, nego ne znam ni gde mi je. Sve te knjige koje sam u poslednje vreme kupila i dobila su mi na jednom mestu, osim nje.Imam Aljende, kupila uz Gloriju, nEsam je još pročitala...Reci da l' da čuvam il' prosledim...
![]()