Elefteria
Aktivan član
- Poruka
- 1.682
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srećan 8. mart, žene.
Pogledajte prilog 323428
Meni sestra kupila ovu knjigu i dobila na poklon neki set za negu kose.

Ja gledam, da li dobro vidim??
Dobro sam videla
Baš je to preterivanje. A kad pričam o popustima, ako vas interesuje, u AMC-u bio je popust na kapute. Ja sam našla jedan ljubičasti za 8000 ( 80% je vuna, tako da će nadam se biti topao kad zatreba).Ima malo neobičnu kragnu i nema dugmiće, već samo povez oko struka koji se naravno zaveže. Ima nekoliko modela. Ako nekog zanima, proverite da li popusti još važe. Ja sam obišla 3 radnje (u Resavskoj, Piramidi, i Ekskluziv radnji na Trgu Nikole Pašica).Što se boja tiče, tu su bile ljubičasta, plava (kao na saobraćajnom znaku, ta nijansa), neka bordo ali nekako i na braon, nije ona prava bordo. I u Resavskoj je bio jedan divan bež boje, on jo bio malo skuplji. Nema svih modela u svim bojama. Na šta naletiš. Ako nekog zanima mogu da ga slikam da vam pokažem. Svima sam rekla za AMC, jer sam ja bila zadovoljna, pa eto, i vama da kažem, možda vam koristi.

(ja ne al' primam poklone
)
lako 'padnem; 
i ne skup..Sad sve neka sintetika

)Jeste mnogo. Jedino je povoljno što preko 5000, čini mi se, daju na 3 rate da platiš. Iskreno, ovo mi je najskuplji odevni predmet koji imam. Kao i svi uvek se presabiram, i da mi se nije dopao toliko koliko jeste, ne bih dala toliko za kaput. Bolje bi mu bilo da potraje duže vremeHvala, dušo, ali meni je i 8000 mnogo. Ja sam sebi kupila đubretarac u seknd hendu za 2000 i prezadovoljna sam. Dogodine ću opet, ako naiđem.
Inače, vratih se iz biblioteke. Ljubazne bibliotekarke svakoj ženi ponaosob poželeše srećan 8. mart.
Odoh po Bernharda, kad mala ispred mene traži za mamu Lauševićevu prvu knjigu. Kaže bibliotekarka nema, ima samo druga. I tako ja zgrabim Drugu knjigu i Gubitnika od Bernharda. Zamoliše me da brzo vratim Lauševiča, tek su ga onomad na promociji dobili, tako da će Brankica da pričeka...
Ono što me je iznenadilo, žene i dalje traže Jovanovićku, Kuzmanovićku, Bjelicu i sl. Da l' smo mi ovde manje žene od njih?![]()
A ti si super povoljno prošla, svaka čast 

Ima i dijaloga, tako da to odstupa od onog njegovog čudnog stila (koji se meni dopada). Videću sad u ovoj drugoj polovini šta se zbiva.
Ova Oseka, 40 i nešto strana, neki kralj, neka groblja se spominju, sve nekako razvučeno... Čim pročitam sve, pišem utiske da li bih je preporučila za kupovinu, kao krajni utisak. Za ovo do sad pročitano, kažem ne, ali možda se iznenadim do kraja
Samo treba da se registrujes, a to je zaista laca. I onda odes na polje za pretragu, ukucas naziv dela ili ime pisca i otvori se prozor gde te obaveste ima li tog naslova ili pisca na Limundu (gde su aukcije) ili na Kupindu (gde mozes odmah da kupis knjigu ili nesto drugo - bez cekanja). Kliknes na ``Kupi``, ako je u pitanju Kupindo...
Onda dobijes poruku od Kupindo tima da si obavila kupovinu, dobijes podatke prodavca u vidu poruke, napises Prodavcu poruku da si Kupac, napises sta si izabrala kao opcije slanja i placanja, potvrdis svoju adresu... i kad uplatis novac to mu javis i onda ti prodavac posalje to sto si kupila od njega.
Kod Limunda moras da licitiras, mnogi cekaju zadnje sekunde da bi licitirali tj. kupili knjigu. Kad je licitacija zavrsena a sve ti pise na stranici za tu aukciju za koju se interesujes, (kad i u koliko sati), lepo ukucas najmanji iznos koliko ti sam Limundo odredi da bi pretekao eventualnog ``protivnika``, a zatim mozes da ukucas svoju najvisu cenu tj. onoliko para koliko smatras da knjiga vredi i cekas da se aukcija zavrsi.
Ja sam vodila korespondenciju za jednog Slovenca koji mi je govorio da stavim zadnji iznos koji je nenormalno bio visok - samo da bi se na taj nacin osigurao da ce doci do trazene knjige tj. da ce pobediti na aukciji. On je bio strastveni sakupljac nekih kultnih romana pa je zeleo da ima sva moguca izdanja tih knjiga...

Meni je Limundo lak za koriscenje, ne znam sta te zbunjuje Waterfall?
Samo treba da se registrujes, a to je zaista laca. I onda odes na polje za pretragu, ukucas naziv dela ili ime pisca i otvori se prozor gde te obaveste ima li tog naslova ili pisca na Limundu (gde su aukcije) ili na Kupindu (gde mozes odmah da kupis knjigu ili nesto drugo - bez cekanja). Kliknes na ``Kupi``, ako je u pitanju Kupindo...
Onda dobijes poruku od Kupindo tima da si obavila kupovinu, dobijes podatke prodavca u vidu poruke, napises Prodavcu poruku da si Kupac, napises sta si izabrala kao opcije slanja i placanja, potvrdis svoju adresu... i kad uplatis novac to mu javis i onda ti prodavac posalje to sto si kupila od njega.
Kod Limunda moras da licitiras, mnogi cekaju zadnje sekunde da bi licitirali tj. kupili knjigu. Kad je licitacija zavrsena a sve ti pise na stranici za tu aukciju za koju se interesujes, (kad i u koliko sati), lepo ukucas najmanji iznos koliko ti sam Limundo odredi da bi pretekao eventualnog ``protivnika``, a zatim mozes da ukucas svoju najvisu cenu tj. onoliko para koliko smatras da knjiga vredi i cekas da se aukcija zavrsi.
Ja sam vodila korespondenciju za jednog Slovenca koji mi je govorio da stavim zadnji iznos koji je nenormalno bio visok - samo da bi se na taj nacin osigurao da ce doci do trazene knjige tj. da ce pobediti na aukciji. On je bio strastveni sakupljac nekih kultnih romana pa je zeleo da ima sva moguca izdanja tih knjiga...

Sećam se kad je jedan tip za ženu na samrti platio Vita Brevis 2800 dinara.![]()

(Priča Stvari ima 40 strana, pa sam pomešala očigledno). Čitala sam i pogovor na kraju knjige, gde se kaže da je Kentaur jedna od najlepših portugalskih priča, i vratila sam se da je pročitam još jednom, i i dalje mi je bila onako (mislila sam da će sa drugim čitanjem možda utisak biti drugačiji, i možda jeste za mrvicu, ali ne toliko da me je skroz oduševilo). Deo Priče s ovog i s onog sveta mi je odličan, Putnikov prtljag nije loš, a Priča o nepoznatom ostrvu mi je baš dobra. Tako da su mi utisci podeljeni. Posebno su mi se dopale priče Reči i Oči od kamena i evo samo po mali deo iz svake.