Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni ja nisam ljubitelj priča, taman se uživim, a ona se završi. Više volim duže forme. Pahuljice, lepo si nam dočarala ovu Saramagovu zbirku. Ja imam 3 njegove knjige tako da mi je to dosta s obzirom na to da nisam neka vatrena obožavateljka - pisac mi je ok, volim s vremena na vreme da ga čitam, ali mi ne spada u omiljene.

Emi je juče moj muž za 8. mart doneo šunku, baš mi je bilo smešno.

Baš slatko.... a mi smo danas s Igijem prvi put išli u šetnju napolje. Porodični dogadjaj: ćerka, muž, ja, a pas nema šta da se vidi. Prešli smo 100 metara (50 tamo i 50 nazad) a išli smo pola sata. A on sav izgubljen, nema pojma šta ga je snašlo. Ali je lepo pozirao, što u kući neće

setnja.jpg

Normalnu. Tako mogu da je podele :mrgreen: Nije ni on mutav.
:mrgreen:
Baš slatko.... a mi smo danas s Igijem prvi put išli u šetnju napolje. Porodični dogadjaj: ćerka, muž, ja, a pas nema šta da se vidi. Prešli smo 100 metara (50 tamo i 50 nazad) a išli smo pola sata. A on sav izgubljen, nema pojma šta ga je snašlo. Ali je lepo pozirao, što u kući neće

Pogledajte prilog 323563
Jao, što je blentav :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Čitam jedan putopis o Africi, i verovatno ću sada da počnem i Fotografiju.

pročitala sam ''godine potopa'' od margaret atvud.
utisak - lošije napisano od njene prethodne dve knjige koje sam pročitala (''alias grejs'' i moralni poremećaj''). zanimljiva je ideja, ali sve je nekako previše nabacano na tih skoro 500 strana...ili sam ja postala previše cepidlaka :lol:

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 323563

Prava bela pufna! Kako je sladak!!!
Povuci ga za repic za mene! :heart2:

Jao, znači zadržali ste Igija :D Već neko vreme hoću da pitam Mrs.Bi šta je odlučila, ali mi bilo glupo.

Pahuljice, Knjiga o groblju nije loša, ali ne bih rekla ni da je za kupovinu. Ja sam bila malkice razočarana. Inače volim Gejmena, Gejmana, kakogod.
A Grof Monte Kristo mi je možda i omiljena od svih knjiga :heart:

Od Atvudove sam čitala samo Sluškinjinu priču, mogla bih još neku. Mislim da imam Penelopijadu u elektronskom obliku, ali ne volim da čitam s ekrana.

Ja završila Lauša i vratila u biblioteku. Ne preporučujem kupovinu, ali pročitajte, simpatično je. Nema patetike, mada je nije bilo ni u prvoj knjizi. Sve mi se čini da će da piše i treću, pisalo je "Kraj druge knjige".

Knjiga nedelje u Laguni je Knjiga o groblju. Je l čitao neko? Je l za kupovinu? Meni izgleda kao da je za decu, ali nisam sigurna.

Ja ću da počnem sada Grof Monte Kristo.

Mrs. Bi mnogo je slatka kuca. :)
Pahuljice, ako misliš na knjigu Nila Gejmena, ja sam čitala. Da znaš, mada jeste dečja, odnosno, najviše deci namenjena, ima svoju drža, vrckutavu strukturu, hod po sferi onostranog. Ja bih preporučila, ja nekako, razvijam empatijicu veoma lako. :D

Nije da nije lepa Knjiga o groblju, i ja sam je kupila, ali hoću da kažem da je možda bolje uzeti je iz biblioteke. Ja ne verujem da ću je ponovo čitati (nemam kad od silnih drugih knjiga). Nekako mi se manje dopala od Koraline, Nikadođije, Zvezdane prašine, ali je to verovatno zato što sam previše očekivala.
Dakle, kao preporuka za čitanje može, ali ako ne želiš da nagomilavaš knjige kod kuće, onda više pozajmljuj, a manje kupuj. Ja sam neko vreme kupovala svaku knjigu koju sam želela da pročitam jer sam bila nestrpljiva i lenja da tražim po bibliotekama, pa sad ne znam kuda s njima, pola ih držim kod roditelja u stanu :rumenko:

Giovanna, knjiga nedelje u Laguni. Svake nedelje je neka druga i na popustu je.

Dobro, videću još pošto su podeljena mišljenja. Ja Gejmena nisam čitala ali se sećam da se pominjalo da je dobar i zainteresovao me je. Naravno, ne svaka knjiga, pa sam se stoga konsultovala sa vama. Nikadođija mi deluje baš zanimljivo, i mislila sam da je kupim u nekoj narednoj kupovini. Elefteria, je l Nikadođija za kupovinu?
Nekako sam posle one gluposti koju sam skoro kupila (Opet on) počela da se pitam da li mi svaka knjiga koja je naizgled interesantna treba i da li da je kupim. Ne mogu da izbegnem naravno i da pogrešim nekada, ali skoro mi nije bilo toliko krivo kao za ovu knjigu i sad sam malo skeptična i prema ostalim.

da znaš da si u pravu...sve se nešto mislim da i ja obnovim članstvo u biblioteci, jer bar svaka treća knjiga koju kupim - nije vredna prostora u na policama.

Ma da. Zato sam se ja i uclanila u biblioteku.
U vecim bibliotekama mogu da se nadju i noviji naslovi.
Npr. danas sam videla ``Sva imena`` od Saramaga u Glavoj zemunskoj biblioteci, ali nisam je uzela... sad sam u triler - horor fazonu.
Malo me bole oci od citanja na kompu, ali neverovatno je to sto e-knjige citam jako brzo.
Pile, jos jednom hvala za Skandinavce. :heart2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back