Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ebote zavrtelo mi se u glavi od svih vaših računica
rolleyes_girl2.gif

Još ćete me namamiti da i ja nešto kupim :evil:

- - - - - - - - - -

I samo da izjavim da ja neću! da čitam Japanskog ljubavnika jer posle Mati pirinča hoću zauvek da mrzim Japance
smilie_girl_211.gif

- - - - - - - - - -

I da kažem Tolki da mnogi ovde vole Murakamija i skoro su sve od njega isčitali ali da ja nisam jedna od njih z;)

- - - - - - - - - -

I još samo da izjavim da čitam jednu mnoooogo lepu knjigu, kad završim pišem o njoj :D

Majo, preslatki ste, porasli, prolepsali se i nasli velikog prijatelja. Jel to vas pas?
Ti izgleda baš voliš LJosu!
Sto se akcije tice, onu Vodenicu na Flosi ste mnogo hvalili. Nisam se još udubila u spisak, bojim se da neću odoleti iskušenju da nešto kupim, a ne treba mi taj trošak, kolko god da je povoljno
.
I sada ono najvažnije.
Bi je istina već SVE rekla, ali ja ne mogu da odolim a da i ja ne kažem koliko je Dunja porasla, koliko je lepa i slatka :zaljubljena:
A ljubimac je... pa sladak mi je i blentav kao i moj Max :heart:

Ovih dana sam dosta citala, snabdeo me dever gomilom knjiga naucne fantastike

Izdvojila bih od Orson Skot Kard-a Ender trilogiju - procitala sam prvi deo Enderova igra i drugi Govornik za mrtve. Treci deo ( Ender izdajnik) dever nema, moram da ga nabavim
Mrzim kad mi se to desava:mrgreen:

Bila juče u Laguni, jer je sestričina htela da kupi majci knjigu na poklon.
Uputim je na knjige sa akcije. Izabrala je Kleopatru i koliko sam gledala, lepo je uradjena,čini mi se da nije romansirana biografija, već malo ozbiljnije istorijsko studiranje.

E onda sam morala sebi da uzmem dve , da bi imale tri za popust.
Nisam planirala, ali morala sam...

Još se nisu pripremili, pa tako nije bilo ni svih naslova.
Uzela sam Pod slobodnim suncem ( epska saga o Slovenima - sumnjam da je možda dečija, ali to je reizdanje neke knjige koju su mnogi voleli) i Vodenicu na Flosi
A ozbiljnim "akcijašenjem" ću se tek pozabaviti , i to u nekoliko navrata...

Ja ne znam kako meni post uvek ispadne ovako dugačak i kad nemam puno da kažem :)

Poslednja izmena:
...e tako posle dugo vremena prekinuh moj necitacki staz...bilo je i krajnje vreme...Gospodar igre od Seldona, i drugi deo Gospodarica igre..oduevljena sam
i ako niste citale procitaje obavezno....drzi paznju sve vreme lepo je i pitko napisano, uostalom Seldon je to :)

...procitah i neku tralalajku, Mafijasnka princeza, nemam pojma ko je pisao, ne mogu da kopam sad po cerkinim stvarima da bih je nasla, dobra je zanaplazu,
sto bi rekla Estrka ili u ne dostatku bilo cega drugog pametnog...

Bila juče u Laguni, jer je sestričina htela da kupi majci knjigu na poklon.
Uputim je na knjige sa akcije. Izabrala je Kleopatru i koliko sam gledala, lepo je uradjena,čini mi se da nije romansirana biografija, već malo ozbiljnije istorijsko studiranje.

E onda sam morala sebi da uzmem dve , da bi imale tri za popust.
Nisam planirala, ali morala sam...

Još se nisu pripremili, pa tako nije bilo ni svih naslova.
Uzela sam Pod slobodnim suncem ( epska saga o Slovenima - sumnjam da je možda dečija, ali to je reizdanje neke knjige koju su mnogi voleli) i Vodenicu na Flosi
A ozbiljnim "akcijašenjem" ću se tek pozabaviti , i to u nekoliko navrata...

Ja ne znam kako meni post uvek ispadne ovako dugačak i kad nemam puno da kažem :)

meni bila suvoparna pa batalila, nisam do kraja
naravno stvar ukusa
mislila sam da posto je laguna nece biti cisto istorisko stivo ko udzbenik....zeznula se

...e tako posle dugo vremena prekinuh moj necitacki staz...bilo je i krajnje vreme...Gospodar igre od Seldona, i drugi deo Gospodarica igre..oduevljena sam
i ako niste citale procitaje obavezno....drzi paznju sve vreme lepo je i pitko napisano, uostalom Seldon je to :)

:zcepanje: Mislim da znamo kakav je Šeldon. Svako treba da čita šta mu se sviđa, ali ne bih se složila da on spada pod obavezno.

Rado, ja imam tu Kleopatru i njen nastavk, Faraon. Nisu loše. Nije to sad neznamkakva književnost, ali je zanimljivo, kao da gledaš film.

A imam i Kako da ubijete svog muža, smešna je, ko voli britanski humor. Pod slobodnim suncem mi je na spisku.

:zcepanje: Mislim da znamo kakav je Šeldon. Svako treba da čita šta mu se sviđa, ali ne bih se složila da on spada pod obavezno.

Rado, ja imam tu Kleopatru i njen nastavk, Faraon. Nisu loše. Nije to sad neznamkakva književnost, ali je zanimljivo, kao da gledaš film.

A imam i Kako da ubijete svog muža, smešna je, ko voli britanski humor. Pod slobodnim suncem mi je na spisku.

...nisam ni rekla da je obavezno, daleko od toga, naravno da svako cita ono sto mu prija u datom trenutku..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back