Kića91
Ističe se
- Poruka
- 2.021
ne znam da li ste već pominjali
Sputnik ljubav, Haruki Murakami
Dobra je knjiga, pročitajte...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidite kako smo porasliPogledajte prilog 294443
I sada ono najvažnije.Majo, preslatki ste, porasli, prolepsali se i nasli velikog prijatelja. Jel to vas pas?
.Ti izgleda baš voliš LJosu!
Sto se akcije tice, onu Vodenicu na Flosi ste mnogo hvalili. Nisam se još udubila u spisak, bojim se da neću odoleti iskušenju da nešto kupim, a ne treba mi taj trošak, kolko god da je povoljno

Mirka, (curko) kupila si knjigu koju vec imas.
Sreca blizi se rodjendan najboljoj drugarici
Pu, nenadani trosak![]()
Zavrsila Vanish
Ja ne znam kako meni post uvek ispadne ovako dugačak i kad nemam puno da kažem![]()

Bila juče u Laguni, jer je sestričina htela da kupi majci knjigu na poklon.
Uputim je na knjige sa akcije. Izabrala je Kleopatru i koliko sam gledala, lepo je uradjena,čini mi se da nije romansirana biografija, već malo ozbiljnije istorijsko studiranje.
E onda sam morala sebi da uzmem dve , da bi imale tri za popust.
Nisam planirala, ali morala sam...
Još se nisu pripremili, pa tako nije bilo ni svih naslova.
Uzela sam Pod slobodnim suncem ( epska saga o Slovenima - sumnjam da je možda dečija, ali to je reizdanje neke knjige koju su mnogi voleli) i Vodenicu na Flosi
A ozbiljnim "akcijašenjem" ću se tek pozabaviti , i to u nekoliko navrata...
Ja ne znam kako meni post uvek ispadne ovako dugačak i kad nemam puno da kažem![]()
Što niste uzele ovu?
ovo nisam ni videla

naslov me bas privukojel cito nekonaslov me bas privuko
jel neko feministicko da ne kazem sta..... ili je saljiva, cinicna, sta god, neka zezancija za opustiti mozak?
Pogledajte prilog 294646
ladno nema u biblioteci.....

...e tako posle dugo vremena prekinuh moj necitacki staz...bilo je i krajnje vreme...Gospodar igre od Seldona, i drugi deo Gospodarica igre..oduevljena sam
i ako niste citale procitaje obavezno....drzi paznju sve vreme lepo je i pitko napisano, uostalom Seldon je to![]()
Mislim da znamo kakav je Šeldon. Svako treba da čita šta mu se sviđa, ali ne bih se složila da on spada pod obavezno.Mislim da znamo kakav je Šeldon. Svako treba da čita šta mu se sviđa, ali ne bih se složila da on spada pod obavezno.
Rado, ja imam tu Kleopatru i njen nastavk, Faraon. Nisu loše. Nije to sad neznamkakva književnost, ali je zanimljivo, kao da gledaš film.
A imam i Kako da ubijete svog muža, smešna je, ko voli britanski humor. Pod slobodnim suncem mi je na spisku.
jel cito nekonaslov me bas privuko
jel neko feministicko da ne kazem sta..... ili je saljiva, cinicna, sta god, neka zezancija za opustiti mozak?
Pogledajte prilog 294646

Jesam. Kupila mi drugarica pre par god., sa namenomjel cito nekonaslov me bas privuko
Pogledajte prilog 294646