Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo:)
Volim da citam pa resih da se prikljucim forumu. Poslah poruku juce, neka greska mi se pojavljivala, pa ne znam da li ce ta poruka da prodje, a ko ne ova mi je onda prva:D
Malo sam citala u nazad poruke i vidim da ovde bas lepo caskate o knjigama :) Neke sam citala koje ste spominjale, neke nisam, bice prilike:)
Dobrodošla :ortakinje:
Prva poruka se uvek vidi sa malim zakašnjenjem, valjda nešto proveravaju, šta li.
U svakom slučaju sigurna sam da ćemo se lepo družiti :D

Ko kome uleće :evil:
smilie_girl_224.gif

Šaljiva. U mojoj ladno imaju, ali je stalno na čitanju :evil:
Moj spisak kaže da su je čitale Mirka i Meda :D

PS Veštice, sad si nastradala. Kad god budemo u nekoj nedoumici oko Egipatskih knjiga, ti ćeš biti zamoljena/prozvana :D
Ima ovde tako još nekih koji su za ovo ili ono.

Da, da. Tako sam i ja makar pod stare dane počela da zapisujem :deda2:

:rumenka:

jesi bg pa neka opstinska bibl? ja gledam u gradskoj preko sajta i nema, a opstinske mora nogama da se vidi :lol:
mislim ako si bg da mi reknes mori koja bibl
imam spisak opstinskih sa brojevima telefona, moram jedno popodne sve redom da zivkam i smaram za onaj "vilin konjic u cilibaru", bem ti "metropolu" :(

:rumenka:

jesi bg pa neka opstinska bibl? ja gledam u gradskoj preko sajta i nema, a opstinske mora nogama da se vidi :lol:
mislim ako si bg da mi reknes mori koja bibl
imam spisak opstinskih sa brojevima telefona, moram jedno popodne sve redom da zivkam i smaram za onaj "vilin konjic u cilibaru", bem ti "metropolu" :(
'Zvini. Nemaju je ni u mojoj. Pomešala sam je :rumenko: sa Recepti za savršen brak.
I ona je šaljiva, i stalno je tražim i stalno je na čitanju.

Ej bre, ne moraš da zoveš opštinske biblioteke. Možeš sve elektronski da ih pretražuješ!
Evo ti link http://bgb.rs/opstinske/karta.html
I samo klikneš na opštinu, pojavi ti se onaj oker pravougaonik gde piše "Bisis" Elektronska katalog, klikneš na njega, i voila !
Samo jedna opština to nema, ne sećam se koja, ali videćeš i sama.

Taj "Bisis" Elektronska katalog, je sićušna pojava na stranici koju otvoriš, zato malo pažljivije pogledaj.

Poslednja izmena:
'Zvini. Nemaju je ni u mojoj. Pomešala sam je :rumenko: sa Recepti za savršen brak.
I ona je šaljiva, i stalno je tražim i stalno je na čitanju.

Ej bre, ne moraš da zoveš opštinske biblioteke. Možeš sve elektronski da ih pretražuješ!
Evo ti link http://bgb.rs/opstinske/karta.html
I samo klikneš na opštinu, pojavi ti se onaj oker pravougaonik gde piše "Bisis" Elektronska katalog, klikneš na njega, i voila !
Samo jedna opština to nema, ne sećam se koja, ali videćeš i sama.

Taj "Bisis" Elektronska katalog, je sićušna pojava na stranici koju otvoriš, zato malo pažljivije pogledaj.

ovaj bisis sto ja imam memorisan odnosi se samo na gradsku http://bisis.bgb.rs/

ako mislis na taj onda sve pada u vodu

a ako mislis na poseban to ne mogu da nadjem, lose mi se ocitava ja preko moba trkaljam net

- - - - - - - - - -

Ja nisam. Briga me što je kultno.
Ali sam skoro čitala jednu knjigu u kojoj se dosta govori o počecima feminizma, pravima žena... upakovano u jedan sladak vrcav roman koji se meni dopao.

ma briga i mene, nego aj bolo mi oci stalno je na polici u bibl i kao ajde da te uzmem vise :roll:...vratila :lol:

Znam, znam, imam i ja za svoju opštinsku Čukarica.
Ali ovo što sam ti dala link... uđi, prati ovo što sam ti napisala... pokušaj videćeš, imaš sve opštine.

- - - - - - - - - -

Znam, neki mi slali poruke misleći da si ti :lol:
A avatar je najlepši na svetu :zaljubljena:
stvarno :zcepanje:...da tad sam bila mod kad sam njega imala, jesu ti sve po spisku? :zcepanje:
il su bile explicitne :zper: sto nisi prosledila, nego si prisvojila neke pozive na kafice a :zper:
zezam se malo

al ovo nije opstinska, ovo je gradska, glavna bibl u knezu, ovo sto ti okacih je njihov pretrazivac
al za te opstinske uopste mi ne iskace gde da kliknem da pretrazim fond
ajde slikaj stranicu pa mi okaci gde da kliknem, vis da sam tupava meni treba crtati bukvalno :lol:
stisni ono dugme Print Screen na tastaturi ...jel znas kako to ide?

Ne znam :rumenko:
Ali, hm kako kada ideš na link koji sam ti dala ne vidiš stranicu gde na desnoj strani plavim slovima idu opštine ovim redom: Barajevo, Voždovac, Vračar...
Klikneš na neku od tih opština, pretražiš, i onda ako je imaju pozoveš da vidiš tačno koji njihov ogranak (uvek ih ima nekoliko na svkoj opštini) ima tu knjigu.

PS Poruke u kojima su mislili da si ti su bile bezazlene. I bilo ih je samo par :D

Ne znam :rumenko:
Ali, hm kako kada ideš na link koji sam ti dala ne vidiš stranicu gde na desnoj strani plavim slovima idu opštine ovim redom: Barajevo, Voždovac, Vračar...
Klikneš na neku od tih opština, pretražiš, i onda ako je imaju pozoveš da vidiš tačno koji njihov ogranak (uvek ih ima nekoliko na svkoj opštini) ima tu knjigu.

PS Poruke u kojima su mislili da si ti su bile bezazlene. I bilo ih je samo par :D

ma vidim ja spisak da kliknem na opstinu al kad kliknem udjem i sad pise svasta al nema katalog knjiga???? uopste nemam opciju da pretrazim katalog :(

desna strana tastature iznad onog delite i insert dugmenceta je dugme Printe/Screen...kad udjes u stranicu koju oces da slikas stisnes samo to dugme, pa udjes u neki program za slike, ili paint mozes i njega, i ides meni gornji u programu edit pa paste i dobices slicicu...sacuvas pa onda okacis ovde...
ja idem uvek preko pait programcica najjedsnostavnije je

- - - - - - - - - -

ni jedna explicitna...pih...nista od mene :rida:
;)

Dobrodošla :ortakinje:
Prva poruka se uvek vidi sa malim zakašnjenjem, valjda nešto proveravaju, šta li.
U svakom slučaju sigurna sam da ćemo se lepo družiti :D

Hvala na dobrodošlici:)

Kao što rekoh čitala sam poruke predjasnje, i odmah da kazem da sam pročitala Udruženje ljubitelja knjige i pite ljuskuše, imam tu knjigu. Čisto da prijavim, vidim da je to ovde obavezna literatura:D Dopala mi se:D

Čitala sam Muziku i tišinu, vidim da je bilo reči o toj knjizi. Čitala sam je, imala i nekom dala a ne secam se kome i sad je više nemam.. Krivo mi je jer je odlična knjiga.

Videla sam Laguninu akciju, konačno su nove knjige stavili, ono stvarno nije više imalo smisla. Četiri knjige sa tog spiska sam kupila na Noći knjige, ali naravno da ih nisam tad kupila one ne bi bile na ovoj akciji:confused:

Skoro sam čitala Otkriće veštica, Alnari je izdavač. Brzo se čita iako ima više od 500 strana ali knjiga je nedovršena. To je prva knjiga iz trilogije, ali nastavci nece biti objavljeni! Taman se glavna junakinja spremila da se vrati u prošlost i to je kraj prve knjige, sta je bilo posle necemo saznati, bezveze totalno.:besna: Da sam znala da neće biti nastavci objavljeni ne bih ni kupovala. Da se pročita moze, kupovina po mom mišljenju ne.

Inace, kupih pre neki dan knjigu Zima u hotelu smrti, Evro Giunti je izdavač, bila na popustu 50%. Ima neka akcija sa popustom 50-70%, na njihovom sajtu je spisak.

Trenutno čitam Artura Konana Dojla, Znak četvorice. Super mi je Šerlok:)

Al sam se raspisala sada:D

ma vidim ja spisak da kliknem na opstinu al kad kliknem udjem i sad pise svasta al nema katalog knjiga???? uopste nemam opciju da pretrazim katalog :(

desna strana tastature iznad onog delite i insert dugmenceta je dugme Printe/Screen...kad udjes u stranicu koju oces da slikas stisnes samo to dugme, pa udjes u neki program za slike, ili paint mozes i njega, i ides meni gornji u programu edit pa paste i dobices slicicu...sacuvas pa onda okacis ovde...
ja idem uvek preko pait programcica najjedsnostavnije je

- - - - - - - - - -

ni jedna explicitna...pih...nista od mene :rida:
;)

Ovo što si mi sad napisala neki painti, neki skrinovi... to ti je za mene špansko selo.

Nego da ja još jednom probam.
Znači klikneš recimo na opštinu Čukarica
Onda ti se otvori stranica na kojoj u gornjem desnom uglu imaš kalendar za juli mesec (trenutno).
Ispod tog kalendara lepo piše Elektronski katalog. Klikneš na to i evo te u pretrazi za opštinu Čukarica :D

Taj Elektronski katalog, kada klikneš na neku drugu opštinu često se nalazi na nekom drugom mestu.
Moraš malo da ga potražiš. Recimo za Stari grad je skroz gore levo. I malo drugačije izgleda.
Ajd probaj, naći ćeš.
I ajd laku noć svima :bye:

Ovo što si mi sad napisala neki painti, neki skrinovi... to ti je za mene špansko selo.

Nego da ja još jednom probam.
Znači klikneš recimo na opštinu Čukarica
Onda ti se otvori stranica na kojoj u gornjem desnom uglu imaš kalendar za juli mesec (trenutno).
Ispod tog kalendara lepo piše Elektronski katalog. Klikneš na to i evo te u pretrazi za opštinu Čukarica :D

Taj Elektronski katalog, kada klikneš na neku drugu opštinu često se nalazi na nekom drugom mestu.
Moraš malo da ga potražiš. Recimo za Stari grad je skroz gore levo. I malo drugačije izgleda.
Ajd probaj, naći ćeš.
I ajd laku noć svima :bye:
aj probacu
al lose cita kazem ti mob zeza....
ako ne videcu ovih dana kad odem na normalan net da potrazim
hvala u svakom slucaju :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back