- Poruka
- 55.627
spremila sam sebi punu šerpu kokica (antioksidans) i natočila ovo diiiiivno vince
i uživancija...cio svijet je moj sad
knjiga stoji pored kao ukras, mjesto vazne sa cvijećem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spremila sam sebi punu šerpu kokica (antioksidans) i natočila ovo diiiiivno vince
i uživancija...cio svijet je moj sad
knjiga stoji pored kao ukras, mjesto vazne sa cvijećem
E, ova ti je dobra![]()
@Bi
Bi , mi se brinemo za tebe a ti si od teških i prljavih stvari nosila samo novac.
Jeste lepa knjiga,ali mi je mnogo 500 dindzi svake nedelje...
Moram slikati Dunjinu biblioteku da vam pokazem .![]()
Jeste lepa knjiga,ali mi je mnogo 500 dindzi svake nedelje...
Moram slikati Dunjinu biblioteku da vam pokazem.![]()
Uzela sam jutros Bambi...Divno je uradjeno...I 249 rsd je za tvrd povez i te sjajne listove više nego ok cena....Ali baš svake nedelje po 500 za komplet od 25 knjiga...izadje baš dosta...A na papiriću koji sam uz knjigu dobila ima knjiga 365 priča za laku noć i po sličicama vidim većinu ovih što će izlaziti pojedinačno.
Uzgred, Dunja je i naše ime za bebu, koja je u planu...Zapravo to je moje ime za bebu još od kad sam bila mala,ali smo se odmah složili...Tako da i ja spremam biblioteku za Dunju![]()
Kad sam počela da radim, imala sam jednu učenicu, Dunju. Stalno sam je zvala Višnja. Ona me prvo ispravljala, a zatim počela da se odaziva na Višnja.Napominjem da je pre 25 godina to ipak bilo retko ime.
![]()
Pocela sam Tito je umro.
Vrrrrrlo mi se dopada![]()
OSTRVO čitam, ne pratiš![]()