Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste lepa knjiga,ali mi je mnogo 500 dindzi svake nedelje...:(

Moram slikati Dunjinu biblioteku da vam pokazem .:heart:
:zaljubljena:

PS Danas je moja biblioteka delila knjige na poklon.
To su knjige koje su citaoci poklonili biblioteci, a biblioteka posto ih ima u dovoljnom br. primeraka ne zadrzava ih za sebe vec poklanja citaocima.
Ja sam odabrala 2 od Perl Bak. Mati i Istocni vetar-zapadni vetar, izdavac Matica srpska iz 1965. god.
Zajedno cemo da slavimo rodjendan :lol:

Jeste lepa knjiga,ali mi je mnogo 500 dindzi svake nedelje...:(

Moram slikati Dunjinu biblioteku da vam pokazem.:heart:

Uzela sam jutros Bambi...Divno je uradjeno...I 249 rsd je za tvrd povez i te sjajne listove više nego ok cena....Ali baš svake nedelje po 500 za komplet od 25 knjiga...izadje baš dosta...A na papiriću koji sam uz knjigu dobila ima knjiga 365 priča za laku noć i po sličicama vidim većinu ovih što će izlaziti pojedinačno.
Uzgred, Dunja je i naše ime za bebu, koja je u planu...Zapravo to je moje ime za bebu još od kad sam bila mala,ali smo se odmah složili...Tako da i ja spremam biblioteku za Dunju :)

Uzela sam jutros Bambi...Divno je uradjeno...I 249 rsd je za tvrd povez i te sjajne listove više nego ok cena....Ali baš svake nedelje po 500 za komplet od 25 knjiga...izadje baš dosta...A na papiriću koji sam uz knjigu dobila ima knjiga 365 priča za laku noć i po sličicama vidim većinu ovih što će izlaziti pojedinačno.
Uzgred, Dunja je i naše ime za bebu, koja je u planu...Zapravo to je moje ime za bebu još od kad sam bila mala,ali smo se odmah složili...Tako da i ja spremam biblioteku za Dunju :)

Kad sam počela da radim, imala sam jednu učenicu, Dunju. Stalno sam je zvala Višnja. Ona me prvo ispravljala, a zatim počela da se odaziva na Višnja.:rotf: Napominjem da je pre 25 godina to ipak bilo retko ime.:lol:

Kad sam počela da radim, imala sam jednu učenicu, Dunju. Stalno sam je zvala Višnja. Ona me prvo ispravljala, a zatim počela da se odaziva na Višnja.:rotf: Napominjem da je pre 25 godina to ipak bilo retko ime.:lol:

Jao, Rado...ti ko moja mama...I ona je u prosveti...u stvari, u mojoj familiji su svi u prosveti još od pradede...i pravolinijski i bočno...
I mama kaže, imam Dunju, stalno je zovem Višnja :)..a najviše muke je imala sa učenicom koja se zvala Adrijana...I dan danas kaže: Nikad ne znaš da su Andrijane, Andriane, Adrijane, A..A... i tu se sva sludi,a mi prasnemo u smeh...

Жене углавном не воле историју, али ова књига је више него добра и то пре свега због приступа теми и самог стила. :ok:

2432a2c.jpg

Konacno citam Bibliju otrovne masline.
Spada mi u rang Lamarcicinih (kakvo tepanje) knjiga! ;)

Procitala sam i Bernardijevu sobu (Slobodan Tisma) i kroz citavu knjigu osecala otpor prema delima i misljenjima glavnog lika. Da li je neka od vas citala?

Zavrsila sam i Muskarci koji mrze zene, takodje Krvavu lozu (zaista mi nije jasno zasto sam trosila vreme na ovu knjigu, u stvari znam-nisam mogla da spavam dve noci, ali sam mogla ipak uz lepsu knjigu da se borim sa nesanicom) i jednu tako simpaticnu knjigu o KUCAMA Hrana za dusu ljubitelja pasa. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back