gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Nemoj tako. Nije sve u materijalnom. Gledaj malo i duhovnim očima.
Ubio mu je i decu. To je za tebe materijalno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj tako. Nije sve u materijalnom. Gledaj malo i duhovnim očima.
Šta bi Ti radio da si Jov?
Ubio mu je i decu. To je za tebe materijalno?
Ta djeca će biti vaskrsnuta zajedno sa njim. Uostalom,dobio je i drugu djecu.
Šta??Nemaš decu, pa ne razumeš.
Samo neko ko nema decu može da lupi takvu glupost i ostane živ. Kao, šta ima veze što mu je pobio decu, dobio je drugu. Auuuu.....
Ja te pitam,šta ne razumem?Nemaš decu, pa ne razumeš.
Rekao si:
Ja te pitam,šta ne razumem?
Rece neko ko i Hitlera smatra malim andjelom...
"DR LAZA LAZAREVIĆ"
SPECIJALNA BOLNICA ZA PSIHIJATRIJSKE BOLESTI
Višegradska 26
11000 Beograd
Telefon:
+381 (11) 361.08.88
+381 (11) 363.64.00
Zovi što pre, da ne dođu sami po tebe.
kako te nije mrzelo da nalazis adrese i telefone ludare...ovo je slucaj za posmatranje...
kako te nije mrzelo da nalazis adrese i telefone ludare...ovo je slucaj za posmatranje...
Kad je rođen, bio je mali anđeo. Ne bih da te zamaram citiranjem opsežnih psiholoških studija koje su pokazale šta ga je i kako pretovrilo u monstruma.
Njemu treba pomoc,rekoh ja...
Ne. Ovde na forumu glumiš velikog pravednika, istinskog vernika, ocenjuješ ko je satanista a ko nije, pretiš paklom i večnim mukama, dižeš sebi ego...a kad se isključiš sa foruma, ko si? Šta ti ostaje?
Ovo me podsjeća na one zahebane psihološke romane,ili filmove...
![]()
Tri sekunde guglanja.I to nije "ludara", nego institucija u kojem se pomaže ljudima sa raznim mentalnim poremećajima.
pa vidis da je on tebe izludeo ne ti njega cim se bakces s guglanjem...
pa vidis da je on tebe izludeo ne ti njega cim se bakces s guglanjem...
On je već lud, čim može da tvrdi da mu je tamo nekakava bajka o "bogu" važnija od dece. Šta tu još ima da se kaže?
Lepo što se slažete. Opštepoznata psihološka činjenica jeste da monomanijaci teže udruživanju.
Lepo što se slažete. Opštepoznata psihološka činjenica jeste da monomanijaci teže udruživanju.