Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Meni ovaj mač liči na onaj iz crtanog filma Hi-Men!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ахахаа... не знам да ли је из цртаног, али намерно сам изабрао такав КОЈИ НИЈЕ БУКВАЛНО ОРУЖЈЕ ЗА УБИЈАЊЕ него симболика.
Ма да за овдашње случајеве треба онај други за егзорцизам.
Bravo eremita. Je li ovo što si sam boldovao odraz tvog pravog hrišćanskog lica?
Е, боље скини кацигу са главе да боље видиш... јер изгледа ниси уочио смајлије...
1. ПОХВАЛУ ЛУЦИФЕРУ,
2. смрт у твом аватару и
3. црну мачку која свакоме ко се потпише исподе тебе "прелази пут"... занимљиво...
Мач је иначе оружје за БЛИСКУ БОРБУ а може имати и РИТУАЛНУ употребу...
Ахахаа... не знам да ли је из цртаног, али намерно сам изабрао такав КОЈИ НИЈЕ БУКВАЛНО ОРУЖЈЕ ЗА УБИЈАЊЕ него симболика.
Ма да за овдашње случајеве треба онај други за егзорцизам
Bravo eremita. Je li ovo što si sam boldovao odraz tvog pravog hrišćanskog lica?
Е, боље скини кацигу са главе да боље видиш... јер изгледа ниси уочио смајлије..
Najveća pohvala Luciferu je zapisana u Bibliji.Ono ''pečat savršenstva'' nisam ja izmislio.Pročitaj malo Bibliju pa vidi kako je opisan Lucifer.
A ono o maču je delimičnoi tačno.Bio je oružije za blisku borbu.Nisam siguran da može imati i ritualnu upotrebu jer ne verujem onim filmovima u kojima se to može videti.
Kakav bre MAČ Karađorđe je nosio ovo (turski Jatagan)
TO JE PRAVO SRPSKO ORUŽJE !!!
Eto ja malo čito Bibliju pa ko velim.
A da malo nešta prevedeš...da bih eto malo i ja pročitao...ko velim...
![]()
Jedan što jesi i sijaš nad svima,osloni se na četiri svoja,pobratima,I predaj svu snagu imoć koju imaš da razgoniš noć.Senci tvog vatrenog mača nikada nije dosta harača.Razgoni tminu!Rasteruj magle!Uništi ljudske strahove nagle!Tvoje su, zaista ogromne moći,i možeš proći,gde drugi ne sme,kroz čekić i lonac ispod mača na panj,kao što vele drevne pesme:Odbaci laži! Ata u propanj!
Šakal
Re: BIBLIJA...KOLIKO ZNAMO O NJOJ...
Hm, a da niste malo skrenuli sa teme, a?
.To je ona priča...kabala...drvo života,sefiroti i tome slično...Poenta kod kabale je ne samo da se razume i shvati već i da se koristi.Kabala je neka vrsta želje za mističnim iskustvom spajanja sa Bogom.Jednostavno,kabala je veoma zanimljiva ali nije za ovu temu o ...bibliji...
Možda sam dosadan ovim ponavljanjem ali MORAM
2 Žena odgovori zmiji: "Od plodova drveća u vrtu smijemo jesti.
3 Samo od plodova drveta, što stoji usred vrta, zapovjedio je Bog: 'Od toga ne smijete jesti, pa ni dotaknuti ga, inače morate umrijeti.' "
4 Zmija reče ženi: "Nikako nećete umrijeti,
5 Dapače zna Bog, da će vam se otvoriti oči, čim budete jeli s njega, i da ćete postati kao Bog, kad spoznate, što je dobro i zlo."
6 Sada istom vidje žena, kako je plod drveta dobar za jelo i ugodan za pogled, i kako je plod drveta poželjan, jer daje spoznanje. I ona uze od njegova ploda i jede; i mužu svojemu, koji je bio uz nju, dade od njega, i on isto jede.
Буди љубазан па наведи и који је цитат а и чији је превод - јер је у противном потпуно без везе!!!!!!!!!!!!!!!!
Valjda će Sv.Georgije da nas udostoji nekog svog mišljenja u vezi sa onim što je morao da citira.
Repetitio est mater studiorum.
Mada mi se čini da je kod vas Repetitio est mater stupidorum.
Očito je da se ovdje radi o drveću. Te drvo ovo, te drvo ono.
Ako se prethodno prouči Kabalističko učenje, pa se onda pročita Biblija, prilično nam se razbistre razne nelogičnosti koje se tamo napisane.
Ako se prethodno prouči Kabalističko učenje, pa se onda pročita Biblija, prilično nam se razbistre razne nelogičnosti koje se tamo napisane
22. И рече Господ Бог: Ето, човек поста као један од нас знајући шта је добро шта ли зло; али сада да не пружи руку своју и узбере и с дрвета од живота, и окуси, те до века живи.
1 Мој. 2:9 1 Мој. 3:5
A sada nagradno pitanje za Večni Život :Kako se zove glavni simbol koji koriste kabalisti i da li vas on na nešto podseća?
I nemojte slučajno da tvrdite DA OVO NEMA VEZE SA TEMOM!!!
p.s.od sad koristim srpsku bibliju i označavam poglavlja, vidite kako sa legao na rudu.
U hermetičkoj kabali glavni simbol je...možeš misliti...jedan krst...onaj