BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Иди ори њиву, за 20 евра. Неко може да заради и да ради и да не ради, није свкао неспособан као што си ти и теби слични, па онда кукате овде по цео дан. Иди ори, мајке ти

Pa ne ore se sad. Znas valjda kad se to radi? E, tako si bogat, a veze nemas sa zivotom. Dodji kod mene da radis, lakse je nego oranje i placam 30 evra dnevno ;) Od ovog forumanja neces se leba ti najesti... Inace, ja ne orem, gajim kostunice :rotf::rotf::rotf:

Не, не лажем, јер сам власник своје фирме. Јел сада довољно?

Pa tek sada si dokazao da lazes.........i da pojma nemas o zivotu, tupsone :mrgreen:

I ja sam vlasnik firme, i kao svi vlasnici firmi, ni u ludilu ne bi sebi dodelio platu od 2400 evra , na sta treba da platim drzavi skoro jos toliko...........:dash::dash::dash:

svako ko ima firmu, zna , da se plata sebi isplacuje na nivou minimalca, ili mozda nesto vise, ko voli........a da se ostatak love dize ili kroz troskove, ili se sa racuna firme placa i sve sto moze za kucu..........tako se u srbiji radi kada si vlasnik firme............:think:

a kada se tako radi, onda nikada ne znas koliko si taj mesec potrosio , odnosno uzeo "plate".......nekada je to 2000 evra, nekada 5000 evra.....nekada mozda i 500 evra....ali, da se tacno uklapas u 2400 evra, to je smejurija...............:hahaha:

Ne znas ti , moj nojkicu , sa prangijom u avataru, gde si supalj........:roll:

Da li se u vas aktivizam uracunava silovanje i /ili pravljenje sacekusa zenskim osobama?
У праву си, чланови Образа су познати по томе што силују малолетнице и бакице по замраченим улицама и краду торбице....
Kukavicluk sto cete slati 20 na jednog koji ne moze da se odbrani,zbog razloga koji ne postoje,..sto umesto da idete direktno protiv osobe koje vam se zamerila pucate na njene najblize iako ta osoba vama nije ucinila nikakvu stetu? Sto cete sjebati nekoliko zivota zbog gluposti i ugasiti jedan ili vise jer..eto,moze vam se.:roll:
Учини себи услугу, отвори прозор, искључи све каблове из утичница и баци рачунар на улицу. У својим небулозама си чак престигла бгдалибора и делбоја. :dash:

Знам да ти је тешко пратити фабулу, али се потруди, врати се назад пар постова, лепо вечерај, и упри мозгом, можда сконташ!

:sad2::bye:
ne mogu, ja sam u deficitu sa inteligencijom, zato sam dosao na ovaj forum gde ce se pojaviti obrazovci, koji su plemeniti pa ce mi pomoci u tome sto mi ne ide:worth:.
dakle?:think:

Poslednja izmena od moderatora:
У праву си, чланови Образа су познати по томе што силују малолетнице и бакице по замраченим улицама и краду торбице....
Учини себи услугу, отвори прозор, искључи све каблове из утичница и баци рачунар на улицу. У својим небулозама си чак престигла бгдалибора и делбоја. :dash:

Haha..Da mozda neces da mi kazes kako vi to ne radite,da ste vi previse dobri za to? Na svojoj kozi sam osetila koliko ste svi do jednog plemeniti,ja ne govorim napamet ove stvari... ne kazem za tebe,jer te ne znam,govorim o onima koje sam ja upoznala.

Poslednja izmena:
Zabraniti stoku!
novinar-v.jpg

Skandal na mitingu za Karadžića
Novinar pretio sečom glava!
Ponedeljak - 01.09.2008
Beogradski novinar Igor Marinković pozvao je sa Trga Republike na odsecanje glava vodećih ljudi srpske vlasti!

Pred oko 300 ljudi na protestu „Stop tiraniji“ koji već 40 dana zaredom organizuju protivnici hapšenja Radovana Karadžića, Marinković je uporedio aktuelnu Vladu Srbije sa vampirom, koji „komada Srbiju i pije krv Srbima“.

- Zbog toga je nama pripala teška, prljava i verovatno krvava dužnost da im zabijemo glogov kolac u izdajničko srce, da im odsečemo lažljivu glavu i crvenim koncem svežemo lopovske ruke. Da Palme, Krkobabići, Tadići, Dačići i Draškovići više nikad ne vladaju Srbijom. Srbija nam je dala zadatak i mi ćemo ga sa zadovoljstvom obaviti - izjavio je Marinković, inače novinar jednih tiražnih dnevnih novina.
Dragan Marković Palma, jedan od prozvanih članova vladajuće garniture kome je zaprećeno odsecanjem glave, kaže za „Alo!“ da nije zabrinut zbog pretnji sa Trga.
- Čist sam kao izvorska voda, a bojim se samo Boga. Ovo je demokratska zemlja i svako ima pravo da izražava svoje mišljenje, ali mislim da pretnje nisu put koji nas vodi napred - kaže Palma i dodaje da neće tužiti Marinkovića i organizatore mitinga zbog pretnji na svoj račun. Ostale prozvane političare juče nismo uspeli da dobijemo.

E. A.

Poslednja izmena:
Pa to za početak, onda da se vidi šta to OBRAZ propagira. Ako oni mogu da traže zabranu sekti, mogu i građani da traže zabranu besposličara koji šire mržnju...

kada ce obraz da ode na njivu pa da odradi duplu normu i pokaze se kako je bolji od drugih?:neutral:
kada ce obraz da ode u fabriku i uradi duplu normu i pokaze se kako je bolji od drugih?:?:
kada ce oni ISTA da urade KORISNO?:roll:

najlakse je biti dokon, rasturati i unistavati a ne stvarati, galamiti po ulici i kriviti druge za svoj neuspeh
:rtfm:

kada ce obraz da ode na njivu pa da odradi duplu normu i pokaze se kako je bolji od drugih?:neutral:
kada ce obraz da ode u fabriku i uradi duplu normu i pokaze se kako je bolji od drugih?:?:
kada ce oni ISTA da urade KORISNO?:roll:

najlakse je biti dokon, rasturati i unistavati a ne stvarati, galamiti po ulici i kriviti druge za svoj neuspeh
:rtfm:

pa ako se vretis par strana u nazad, videćeš da sam pozvao sve te džabalebaroše da dođu da rade kod mene za 30 evra na dan. Niko da se javi, neće da rade pa to ti je, ali pošto su male jadne i nesposobne pič.kice koje niko ne zarezuje ni za suvu šljuvu, valjda mora da blokiraju ulice i polupaju žardinjere da bi ih neko primetio.

Back