BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
A je6eni zakon zabranjuje "prekomernu upotrebu gownjive motke"

Eto kakve ste vi opasne demokrate - dok vi docekate da policija uradi za vas ode brzi voz.
Ja mislim da je najbolje da se pojavite licno na Trgu i da razjurite "Obraz i slicne". Evo ja citam ovde na forumu da je to neka sacica demonstranata, ipak to ne bi trebalo da predstavlja problem za internet junake poput vas.

Eto kakve ste vi opasne demokrate - dok vi docekate da policija uradi za vas ode brzi voz.
Ja mislim da je najbolje da se pojavite licno na Trgu i da razjurite "Obraz i slicne". Evo ja citam ovde na forumu da je to neka sacica demonstranata, ipak to ne bi trebalo da predstavlja problem za internet junake poput vas.

Ma jok bre, ja sam moderan, ja samo na kvarnjaka i ispod zita. Nisam ti ja glup da se bijem po ulici. Pa da mi neko iscepa jaknu od 200 evra :lol:

A i pritom, da su ljudi, pa da rasterujem, ionako ce vetar da razveje pic.kice.

Jedini cmizdraši ovde su patriJote :mrgreen: Nikako da im uđe u glavu da je ova vlast konstituisana sasvim legalno i da većina naroda ne pada na sektašenja od strane obrazovca, strojevaca i sličnih budala.

На овом форуму је забрањено вређање!
Да није рекао бих ти две, три!
Власт је сазвана легално, колико и титоава после 1945!
:rtfm:

На овом форуму је забрањено вређање!
Да није рекао бих ти две, три!
Власт је сазвана легално, колико и титоава после 1945!
:rtfm:

Istina boli ? :super:
Samo napred, ima pp za to :rotf:
Legalno, na svim nivoima. Uživaćete u demokratiji 4 godine, a kako vam ide biće nakon toga i još 4. :bye:

pa ako se vretis par strana u nazad, videćeš da sam pozvao sve te džabalebaroše da dođu da rade kod mene za 30 evra na dan. Niko da se javi, neće da rade pa to ti je, ali pošto su male jadne i nesposobne pič.kice koje niko ne zarezuje ni za suvu šljuvu, valjda mora da blokiraju ulice i polupaju žardinjere da bi ih neko primetio.

da, secam se da si ih zvao.
ali sto je najgore, to treba da urade za DZ! da pokazu da su iole vredni paznje, i iole vredni kao ljudi

А шта да раде.... када немају петљу ЛАЈВ да речу коју, па лече живце преко нета!

pa treba verovatno kao i doticni iz obraza da problem u drustvu resavamo palicama i raznim projektilima, sto su sve svojstva pra coveka iz kamenog doba,
a ja u 21. veku se osecam dovoljno emancipovano da mislim da nema potrebe da idem i jurim motkama saku jada. ja svoj visak energije trosim u teretani.
njih treba kao organizaciju satrti, da se zabrani delovanje takvih ideja, a za krivicna dela koja su pocinili (demoliranja, remecenje javnog R&M ) ih treba sankcionisati zakonom predvidjenim putem.

Back