BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Takvih firmi na lopate. Mani me toga, i ja imam svoju firmu. I kod mene rade ljudi za mene, pa ne sedim samo po ceo dan, nego i dalje zaradjujem. A da lazes - opet se vidi. Svoja firma sa platom direktoru od 2000 evra znaci da si jaaaaaaako veliki baja, a u toj ligi su ostali samo veliki igraci. A veliki igraci su odavno prestali da se loze na 'leba bez motike' i ne sede ceo dan na forumima. A pogotovo ne protestvuju po ulicama, nego rade jos vise da bi odrzali posao. Zato tvrdim da lazes.

Мислим да ниси у праву, али добро. Пошто си из Београда, не знам шта да ти кажем, а да ти поверујеш у то. Тачно је да постоји фирми на лопате, тачно је да доста њих не ради како треба, али не смеш тврдити да лажем, јер могу ти доказати да не лажем, а онда ћете ви мени морати доказивати да сте се убили. Зато, пази да ти не докажем, јер не знам шта ћеш онда.

Мислим да ниси у праву, али добро. Пошто си из Београда, не знам шта да ти кажем, а да ти поверујеш у то. Тачно је да постоји фирми на лопате, тачно је да доста њих не ради како треба, али не смеш тврдити да лажем, јер могу ти доказати да не лажем, а онда ћете ви мени морати доказивати да сте се убили. Зато, пази да ти не докажем, јер не знам шта ћеш онда.
Ma DOKAZI vec jednom ybt!!!!!!!!!!!!!:otkacio:

Meni nemoj nista dokazivati, molim te. Nek je sa srecom druze i zelim ti jos puno godina punih uspeha i zarade. Daj boze da je vise takvih bogatijih medju nama. Sve najbolje i zelim ti srecnu porodicu i uvek osmeh na licu. Samo ako mogu da te zamolim da ne smatras sve pristune na ovom pdf-u za maloumnike, zamorno je. Lakse ce nam biti ako se u nacelu, bar postujemo kao sagovornici. ok?

Ps. Nisam Beogradjanin, samo radim u BG. Zivim u Vojvodini, zemlja mi je u Somborskoj, Kovinskoj i Pancevackoj opstini. Smatram se kosmopolitom.

Meni nemoj nista dokazivati, molim te. Nek je sa srecom druze i zelim ti jos puno godina punih uspeha i zarade. Daj boze da je vise takvih bogatijih medju nama. Sve najbolje i zelim ti srecnu porodicu i uvek osmeh na licu. Samo ako mogu da te zamolim da ne smatras sve pristune na ovom pdf-u za maloumnike, zamorno je. Lakse ce nam biti ako se u nacelu, bar postujemo kao sagovornici. ok?

Ps. Nisam Beogradjanin, samo radim u BG. Zivim u Vojvodini, zemlja mi je u Somborskoj, Kovinskoj i Pancevackoj opstini. Smatram se kosmopolitom.

Хвала на лепим жељама

Ma evo ja sad upravo instaliram Stampac na ovom PC-u(OS mi je Vista pa sam morao da skinem neke drajvere) pa cu ja da mu dokazem "smrdljivu platu iz EU"( i to od moje Supruge,jer moju ne smem ni da mu pokazem-bojim se da ga ne strefi srcka:hahaha::hahaha:)

To ko sta kome Vista me ne zanima, ali pretpostavljam da si mislio na skener da bi mu pruzio dokaze, osim ako ne planiras da mu ih posaljes poshtom.

Вратите се теми. :rtfm:

Okej, dakle ja smatram da ih treba zabraniti, jer prave stetu gradjanima i drzavi. koju stetu, to se moze naci u mojim prethodnim postovima, ali nazovimo to ometanjem javnog reda i mira. To je sve bagra dokona, koja nece ni da radi ni da se skoluje. To je moj zakljucak. Ako gresim, molim da mi se oprosti, ali i da me neko ubedi u suprotno. Pokazali su se kao barabe, stetocine, dzabalebarosi i nekulturni. Ja sam samo to video u njihovim nastupima. Ni C od casti, ni O od obraza, a ni P od patriotizma. Toliko.

Okej, dakle ja smatram da ih treba zabraniti, jer prave stetu gradjanima i drzavi. koju stetu, to se moze naci u mojim prethodnim postovima, ali nazovimo to ometanjem javnog reda i mira. To je sve bagra dokona, koja nece ni da radi ni da se skoluje. To je moj zakljucak. Ako gresim, molim da mi se oprosti, ali i da me neko ubedi u suprotno. Pokazali su se kao barabe, stetocine, dzabalebarosi i nekulturni. Ja sam samo to video u njihovim nastupima. Ni C od casti, ni O od obraza, a ni P od patriotizma. Toliko.
Хвала на мишљењу. Ајмо следећи :D

Јес, како си храбар преко нета.
:hahaha::hahaha:

Е мрчо, несрећни...нека, видеће се на крају!

o kakvom kraju ti pricas? ili cijem? i kada je taj famozni kraj?

Активизам је за тебе лупкање по тастатури и лупетање по форумима, за разлику од Отачастевног покрета Образ који је има и имаће одличне акције и кампање познате широј јавности Србије: растурање педерског бала, организовању и спровођењу акције Поклон Хиландару и Србима на Космету, акција подршке генералу Младићу путем плаката и др, акција "Зло вековно", многобројне трибине у већини градова Србије, гостовања на ТВ, ИТД.......

ne, aktivizam je za mene poklon hilandaru i srbima na kosmetu, ali NE (o ovome sam i ranije pricao) tako sto cete podeliti majice obraza ljudima i deci, istovremeno ih zloupotrebljavati kao panoe i bilborde:otkacio:
sam si upotrebio rec "rasturanje".
ja mislim da ta rec nema primenu u civilizovanom svetu. a vi se jedino time i bavite - rasturanjem. dal rasturanjem svog reklamnog materijala po srbiji, ili rasturanjem javnog reda i mira kao i pokusajem rasturanja ustavnog i pravnog poretka u zemlji kako ne biste dosli u situaciju da prihvatite odgovornost za licni neuspeh u zivotu, vec ukoliko se napravi haos od drzave, vi u toj mutnoj vodi mozete lepo da plivate jer tu nece doci toliko do izrazaja ono sto je vec ovde receno, da ste rulja koja je dokolicu prenela na jedan drugi nivo.

Хвала на мишљењу. Ајмо следећи :D

Ajmo sledeci?

Da li se u vas aktivizam uracunava silovanje i /ili pravljenje sacekusa zenskim osobama? Kukavicluk sto cete slati 20 na jednog koji ne moze da se odbrani,zbog razloga koji ne postoje,..sto umesto da idete direktno protiv osobe koje vam se zamerila pucate na njene najblize iako ta osoba vama nije ucinila nikakvu stetu? Sto cete sjebati nekoliko zivota zbog gluposti i ugasiti jedan ili vise jer..eto,moze vam se.:roll:

J6t, silne pare zaradjujes, a lazes po celu noc... Strasno :rotf::rotf:

Иди ори њиву, за 20 евра. Неко може да заради и да ради и да не ради, није свкао неспособан као што си ти и теби слични, па онда кукате овде по цео дан. Иди ори, мајке ти

Back