nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Шта да радим? ххехеехехех
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa posalji prosek plate pa da vidimo!Ajde Care da vidimo da li je bolje da sedis ili da "rintas"!Шта да радим? ххехеехехех

Uf sto mrzim takve sto se Qurche i sto na usta imaju pola BG...Zasto,bre,svaki put kad te neko zahebe izbegavas da se suocis sa tim da si ispusio...Juce ti je IDIDADA rekao cak i Adresu(kad si ga izazvao) a ti....Sada ti ja trazim da potvrdis tvoju zaradu a ti...Немам намеру да ти причам овде колика ми је плата. То је поверљива информација.
Pa,kazem ja,ako on ima 200€ ja se ubijem!Mora da je u lelekomu, čim tako ležerno radi, najverovatnije tehnička podrška![]()
Pa,kazem ja,ako on ima 200€ ja se ubijem!
Ma daj dokaze Care....samo dokazi i nista vise...kapiras...niko ne trazi ni vise ni manje-SAMO DOKAZE!Рецимо да је више од 2000 еура. Може?
Ma daj dokaze Care....samo dokazi i nista vise...kapiras...niko ne trazi ni vise ni manje-SAMO DOKAZE!

Znao samПази сад, то си обећао, па испуни. Плата ми је округло 2400 еура.

Ma daj dokaze Care....samo dokazi i nista vise...kapiras...niko ne trazi ni vise ni manje-SAMO DOKAZE!
Znao sam
12x200=2400€![]()
Kako ne postoji?Sta sad izmisljas?nemoj da ti se ljudi ovde smeju-pokazi i Car si!Ја да ти шаљем исечак од плате немам намеру. Плата на папирићу не постоји![]()
Kako ne postoji?Sta sad izmisljas?nemoj da ti se ljudi ovde smeju-pokazi i Car si!
Pa,kazem ja,ako on ima 200€ ja se ubijem!
Eto ti sad!Ne znam da li su to "Srpska" ili "Ciganska" posla ali kad se tvoj sagovornik vredja-sta vise reci...Ало бре морону, теби ћу последњем било шта да покажем. Покупи се бре у ту твоју ЕУ и прекини да поинижаваш на првом месту друге форумаше, а онда себе. Јел ти јасно? Ти се уби ако хоћеш, а ако нећеш не мораш, заболе ме
Pa onda nemoj da kakish da imas toliku platu...Рекох, теби немам намеру ништа да доказујем. Ти си спамер невиђени.

Ало бре морону, теби ћу последњем било шта да покажем. Покупи се бре у ту твоју ЕУ и прекини да поинижаваш на првом месту друге форумаше, а онда себе. Јел ти јасно? Ти се уби ако хоћеш, а ако нећеш не мораш, заболе ме

Ma LAZES Care cim zines!Samo dokazi i...Не, не лажем, јер сам власник своје фирме. Јел сада довољно?
Ma LAZES Care cim zines!Samo dokazi i...

Не, не лажем, јер сам власник своје фирме. Јел сада довољно?
Ma evo ja sad upravo instaliram Stampac na ovom PC-u(OS mi je Vista pa sam morao da skinem neke drajvere) pa cu ja da mu dokazem "smrdljivu platu iz EU"( i to od moje Supruge,jer moju ne smem ni da mu pokazem-bojim se da ga ne strefi srckaa šta kada on dokaže?
kako ćeš ti dokazati da si se UBIO?!![]()

)