BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Немам намеру да ти причам овде колика ми је плата. То је поверљива информација.
Uf sto mrzim takve sto se Qurche i sto na usta imaju pola BG...Zasto,bre,svaki put kad te neko zahebe izbegavas da se suocis sa tim da si ispusio...Juce ti je IDIDADA rekao cak i Adresu(kad si ga izazvao) a ti....Sada ti ja trazim da potvrdis tvoju zaradu a ti...
E moj Sinko....ne valja ti rabota-tako mlad a lazes kao mator...

Kako ne postoji?Sta sad izmisljas?nemoj da ti se ljudi ovde smeju-pokazi i Car si!

Ало бре морону, теби ћу последњем било шта да покажем. Покупи се бре у ту твоју ЕУ и прекини да поинижаваш на првом месту друге форумаше, а онда себе. Јел ти јасно? Ти се уби ако хоћеш, а ако нећеш не мораш, заболе ме

Pa,kazem ja,ako on ima 200€ ja se ubijem!

Ma znas kako, ima u Srbiji ljudi koji ne zive od svog rada, nego tako se razvlace po kancelarijama i primaju solidne plate. Uleteli preko stranaka, tata i mama i to je to. Ali to nije dugorocno isplativo. Nek i ima 2000E, ali nema sanse da tako radi 2-3 godine. Ja samo znam da pre podne radim poljoprivredu porodicno, idem na posao do 20h, zatim sedim i uvece tezgarima na webu. Nije lako, ali to je moj novac koji znam kako zaradjujem i da je sigurna para, jer je casno i postenu zaradjena, i sto je najvaznije - odrziva je.

Da nisam toliko angazovan, mogao bih i da zivim sa 300-400 evra meecno, koliko bi zaradjivao u nekom kaficu ili kancelariji i to je to. Ali sam navikao da radim i da zaradim. Sve sam sam stvorio i dalje stvaram za sebe i porodicu. Ali ja znam da je vecina nasih mladih (a i obrazovanih) ljudi, glavom u oblacima i ne radi nista, cekajuci neku precicu, nalik na one u 90-tim. Ali toga vise nema, i oni su sad besni i protestvuju protiv svoje drzave, jer ne mogu vise da izdrze bez para, a nece da rade, a niko im ne daje. To je jako opasno, jer nece dobiti sto ocekuju, gube vreme, a samim tim i u globali ostecuju drzavu, jer kod nas rade rumuni, kinezi, jermeni i ostali i to samo zato sto nasi ljudi NECE da rade.

Ало бре морону, теби ћу последњем било шта да покажем. Покупи се бре у ту твоју ЕУ и прекини да поинижаваш на првом месту друге форумаше, а онда себе. Јел ти јасно? Ти се уби ако хоћеш, а ако нећеш не мораш, заболе ме
Eto ti sad!Ne znam da li su to "Srpska" ili "Ciganska" posla ali kad se tvoj sagovornik vredja-sta vise reci...
Ma Care samo dokazi i reseno...Da li je u redu sa moje strane?

Prvo, koliko vidim, jedino patriJote i neradnici ovde lazu po forumu. I jedino oni vredjaju. Tako da se sve zna. Ti imas platu 2000 evra mesecno i hoces da zivis u Srbiji koje je banana-drzava. Svi ti verujemo, vazi, ti si car... Ali ne potcenjuj inteligenciju ljudi koji su ovde spremni na raspravu. S pravom te covek proziva jer lazes i to se vidi iz aviJona. :whistling:

Не, не лажем, јер сам власник своје фирме. Јел сада довољно?

Takvih firmi na lopate. Mani me toga, i ja imam svoju firmu. I kod mene rade ljudi za mene, pa ne sedim samo po ceo dan, nego i dalje zaradjujem. A da lazes - opet se vidi. Svoja firma sa platom direktoru od 2000 evra znaci da si jaaaaaaako veliki baja, a u toj ligi su ostali samo veliki igraci. A veliki igraci su odavno prestali da se loze na 'leba bez motike' i ne sede ceo dan na forumima. A pogotovo ne protestvuju po ulicama, nego rade jos vise da bi odrzali posao. Zato tvrdim da lazes.

Back