DOBROSTOJECI
Domaćin
- Poruka
- 4.240
Kastro sad ne zna ni kako mu je ime.Кастро је против Амера ......залив свиња
U zalivu su se usvinjili uglavnom kubanci koji su izbegli u USA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kastro sad ne zna ni kako mu je ime.Кастро је против Амера ......залив свиња
Svaka cast ! Samo Putin je vrlo pametan covek i dobro pazi sa kim se druzi. Prezire komuniste.тренутно са Путином и још некима палимо свећу Н.С.поредку
I jedni i drugi imaju teritorijalnih pretenzija prema drugim državama, ubijali bi druge nacije, jedina razlika je što bi jedni bacali pod led, a drugi klali. Ok, razlike u tehnici tu svakako ima, druge ne.Да скратим није лепо од тебе што си "Образ" ставио у исти ред са 64 Жупаније.
Mogu gledati koliko hoću, ali ti izgleda hoćeš da me ubediš kako su Amerikanci stvorili nesvrstane. Teško.Побркао нисам ништа,зависи од тебе како ћеш да схватиш. Подаци су ти у реду,нисам хтео да много пишем опширно.Мислио сам да ћеш да схватиш да је утицај СССР на те земље онемогућен баш због стварања "блока несврстаних".
Да не разглабамо много ако си у могућности погледај политичку карту пре II св. рата и после.Као и карту блока несврстаних и све ће ти бити јасно.
Voliš ti da zamenjuješ teze. S zločinima nemačkih nacista se ništa ne može uporediti.Волим што си то написао и још да схватиш да је то преузето од Американаца и Енглеза који су исто тако побили милионе људи.
Pristupanje paktu nije samo prolaz, mani se pokušaja minimiziranja saradnje.Не тачно. Хитлер је тражио само пролаз својих војника у возним композицијама као и прелети авиона за Грчку и Блиски исток.А то имамо и сада са НАТО-м
Ne znam kako ih prezire kad je sam to bio. U KGB su mogli ući samo izuzetno lojalni.Svaka cast ! Samo Putin je vrlo pametan covek i dobro pazi sa kim se druzi. Prezire komuniste.
ови први су за нас.......... ко није за себе није ни за другогаI jedni i drugi imaju teritorijalnih pretenzija prema drugim državama, ubijali bi druge nacije, jedina razlika je što bi jedni bacali pod led, a drugi klali. Ok, razlike u tehnici tu svakako ima, druge ne.
тешко је тебе убедити у било шта.......али нисам рекао Амери него Черчил ......Mogu gledati koliko hoću, ali ti izgleda hoćeš da me ubediš kako su Amerikanci stvorili nesvrstane. Teško.
заменио си их још у почетку када си све ставио у исти кош а заборавио ТВ емисијуVoliš ti da zamenjuješ teze. S zločinima nemačkih nacista se ništa ne može uporediti.
Pristupanje paktu nije samo prolaz, mani se pokušaja minimiziranja saradnje.
Slicno je bilo u Yugi. Nisi mogao biti nista na drustvenoj i privrednoj sceni bez clanstva u SK. Bilo je i izuzetaka, ali uglavnom je to bio uslov.Ne znam kako ih prezire kad je sam to bio. U KGB su mogli ući samo izuzetno lojalni.
Bila gvozdena zavesa i šta sad? Čerčil njome stvorio nesvrstane? Kako?тешко је тебе убедити у било шта.......али нисам рекао Амери него Черчил ......
чувена изјава или дефиниција о "Гвозденој завеси од Трста преко........до.......итд" је
његово дело.
...koja s Obrazom blage veze nemaзаменио си их још у почетку када си све ставио у исти кош а заборавио ТВ емисију
"Сријем Хрватској"...
Ne ponavlja se, a da si pažljivo pročitao znao bi kojem.ком пакту НАТО или Тројном .....па зар не видиш да се историја понавља
лепо.....................написао сам ти које карте говоре у то имеBila gvozdena zavesa i šta sad? Čerčil njome stvorio nesvrstane? Kako?
јасна ствар да нема ..........ето слажемо се .. немој више да критикујеш "Образ"...koja s Obrazom blage veze nema
много сам ја пажљиво читао постове ..али ми даље није јасно ..зашто се овде правила и стандарди тумаче како коме одговараNe ponavlja se, a da si pažljivo pročitao znao bi kojem.
pitao si
i dobio odgovor mi sad bijemo boj protiv najopasnijeg neprijatelja,a vi možete protiv ovog dole na jugu ................ne možemo mi sve......pomozite i vi malo za zajedničku stvar
Obraz je tema, taj Srem nije.јасна ствар да нема ..........ето слажемо се .. немој више да критикујеш "Образ"
ја мислим да си се ти упецао на ехаватр који је био намењен за "комшилук" а стихови су у фазони које ради al-bandya ja mislim .
Obraz je tema, taj Srem nije.
Nisam mod ovde, a smatram da je biti protiv fašističkih organizacija stvar elementarne kulture, a ne obojenosti ovakve ili onakve. U pristojnim zemljama su svi protiv takvih bez obzira da li su inače socijalisti, liberali, narodnjaci ...
Pa nisi valjda tamo samo zbog mene otvorio temu? Interesantna je inače, sviđa mi se.знам да ниси мод ове зато сам на "твојој територији" отворио ону тему да не помислиш да не знам даље од Grand Serbia па сам мислио да ћемо ту да имамо нешто заједничко ако не може на овом пдф-у .али је чињеница да већина мод-ова има превише политички настројен приступ када су неке теме у питању..
Hoćeš reći da su tamo fašisti na vlasti?! Biće da si ipak nešto pomešao.Prvo, nema više "pristojnih zemalja", sve je interes ili ucena.
Drugo, ovakvo etiketiranje u tim "pristojnim zemljama" je vid borbe protiv neistomišljenika kojeg upravo fašisti ovde primenjuju, nazivajući antifašiste fašistima.
Pisao ''višim instancama'' još juče, neki tehnički problem je u pitanju. Rešiće se.I pogledajte šta vam je sa satom na serveru. U Srbiji je sada 1:46.