BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Да скратим није лепо од тебе што си "Образ" ставио у исти ред са 64 Жупаније.
I jedni i drugi imaju teritorijalnih pretenzija prema drugim državama, ubijali bi druge nacije, jedina razlika je što bi jedni bacali pod led, a drugi klali. Ok, razlike u tehnici tu svakako ima, druge ne.
Побркао нисам ништа,зависи од тебе како ћеш да схватиш. Подаци су ти у реду,нисам хтео да много пишем опширно.Мислио сам да ћеш да схватиш да је утицај СССР на те земље онемогућен баш због стварања "блока несврстаних".
Да не разглабамо много ако си у могућности погледај политичку карту пре II св. рата и после.Као и карту блока несврстаних и све ће ти бити јасно.
Mogu gledati koliko hoću, ali ti izgleda hoćeš da me ubediš kako su Amerikanci stvorili nesvrstane. Teško.
Волим што си то написао и још да схватиш да је то преузето од Американаца и Енглеза који су исто тако побили милионе људи.
Voliš ti da zamenjuješ teze. S zločinima nemačkih nacista se ništa ne može uporediti.
Не тачно. Хитлер је тражио само пролаз својих војника у возним композицијама као и прелети авиона за Грчку и Блиски исток.А то имамо и сада са НАТО-м
Pristupanje paktu nije samo prolaz, mani se pokušaja minimiziranja saradnje.

I jedni i drugi imaju teritorijalnih pretenzija prema drugim državama, ubijali bi druge nacije, jedina razlika je što bi jedni bacali pod led, a drugi klali. Ok, razlike u tehnici tu svakako ima, druge ne.
ови први су за нас.......... ко није за себе није ни за другога

Mogu gledati koliko hoću, ali ti izgleda hoćeš da me ubediš kako su Amerikanci stvorili nesvrstane. Teško.
тешко је тебе убедити у било шта.......али нисам рекао Амери него Черчил ......
чувена изјава или дефиниција о "Гвозденој завеси од Трста преко........до.......итд" је
његово дело.

Voliš ti da zamenjuješ teze. S zločinima nemačkih nacista se ništa ne može uporediti.
заменио си их још у почетку када си све ставио у исти кош а заборавио ТВ емисију
"Сријем Хрватској"

Pristupanje paktu nije samo prolaz, mani se pokušaja minimiziranja saradnje.

ком пакту НАТО или Тројном .....па зар не видиш да се историја понавља

Ne znam kako ih prezire kad je sam to bio. U KGB su mogli ući samo izuzetno lojalni.
Slicno je bilo u Yugi. Nisi mogao biti nista na drustvenoj i privrednoj sceni bez clanstva u SK. Bilo je i izuzetaka, ali uglavnom je to bio uslov.
Upravo zbog toga, clanstvo u SK, nije obavezno znacilo i prihvatanje komunisticke ideologije.
Moje skromno misljenje (i secanje) je, da je u SK bilo malo komunista.

тешко је тебе убедити у било шта.......али нисам рекао Амери него Черчил ......
чувена изјава или дефиниција о "Гвозденој завеси од Трста преко........до.......итд" је
његово дело.
Bila gvozdena zavesa i šta sad? Čerčil njome stvorio nesvrstane? Kako?
заменио си их још у почетку када си све ставио у исти кош а заборавио ТВ емисију
"Сријем Хрватској"...
...koja s Obrazom blage veze nema
ком пакту НАТО или Тројном .....па зар не видиш да се историја понавља
Ne ponavlja se, a da si pažljivo pročitao znao bi kojem.

Bila gvozdena zavesa i šta sad? Čerčil njome stvorio nesvrstane? Kako?
лепо.....................написао сам ти које карте говоре у то име

...koja s Obrazom blage veze nema
јасна ствар да нема ..........ето слажемо се .. немој више да критикујеш "Образ"

Ne ponavlja se, a da si pažljivo pročitao znao bi kojem.
много сам ја пажљиво читао постове ..али ми даље није јасно ..зашто се овде правила и стандарди тумаче како коме одговара

pitao si

i dobio odgovor mi sad bijemo boj protiv najopasnijeg neprijatelja,a vi možete protiv ovog dole na jugu ................ne možemo mi sve......pomozite i vi malo za zajedničku stvar

ovo je nesto najgluplje sto sam cuo.
a ja mislim da ti je onaj na jugu bitniji kao, da ne kazem neprijatelj nego problem,
od nekih ostalih.

ne znam sta sve te nase satro patriote, osim cinjenice da su satro patriote, sprecava da odu dole na kosovo da brane srpske interese tako kako oni misle da je podesno?
najlakse je odavde srbovati.

знам да ниси мод ове зато сам на "твојој територији" отворио ону тему да не помислиш да не знам даље од Grand Serbia па сам мислио да ћемо ту да имамо нешто заједничко ако не може на овом пдф-у .али је чињеница да већина мод-ова има превише политички настројен приступ када су неке теме у питању..

Nisam mod ovde, a smatram da je biti protiv fašističkih organizacija stvar elementarne kulture, a ne obojenosti ovakve ili onakve. U pristojnim zemljama su svi protiv takvih bez obzira da li su inače socijalisti, liberali, narodnjaci ...

Prvo, nema više "pristojnih zemalja", sve je interes ili ucena.
Drugo, ovakvo etiketiranje u tim "pristojnim zemljama" je vid borbe protiv neistomišljenika kojeg upravo fašisti ovde primenjuju, nazivajući antifašiste fašistima.

знам да ниси мод ове зато сам на "твојој територији" отворио ону тему да не помислиш да не знам даље од Grand Serbia па сам мислио да ћемо ту да имамо нешто заједничко ако не може на овом пдф-у .али је чињеница да већина мод-ова има превише политички настројен приступ када су неке теме у питању..
Pa nisi valjda tamo samo zbog mene otvorio temu? Interesantna je inače, sviđa mi se.
Svako ko ovde učestvuje u diskusiji ima neki stav i to je normalno.

Prvo, nema više "pristojnih zemalja", sve je interes ili ucena.
Drugo, ovakvo etiketiranje u tim "pristojnim zemljama" je vid borbe protiv neistomišljenika kojeg upravo fašisti ovde primenjuju, nazivajući antifašiste fašistima.
Hoćeš reći da su tamo fašisti na vlasti?! Biće da si ipak nešto pomešao.
I pogledajte šta vam je sa satom na serveru. U Srbiji je sada 1:46.
Pisao ''višim instancama'' još juče, neki tehnički problem je u pitanju. Rešiće se.

Hoćeš reći da su tamo fašisti na vlasti?! Biće da si ipak nešto pomešao.

Pisao ''višim instancama'' još juče, neki tehnički problem je u pitanju. Rešiće se.

овај се бави политиком као и његов саборац Харадинај а када неко прелепи булевар плакатама Ратко за комаданта Генералштаба иде у затвор

Back