BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
СССР, олади мало, зар стварно мислиш да овде постоји неко ко верује комунистичким изворима? После оног испирања мозга под титом нико није луд да поверује комунисти. Не мислим ништа лоше о теби, али комунисти су у свету и код нас много преправљали историју и варали народ.

Поздрав!!!

Jel to tvoj odgovor na tekst koji sam preveo iz knjige "Drugaciji pogled na Staljina?"Ako jeste onda nemam nikakvih komentara,jer to sto si naveo "niko nije lud da poveruje komunisti",te predrasude koje su olicenje ideologije(nacional-socijalizma) kojom se rukovodis najbolje odslikavaju nacin na koji razmisljas.

WAISHAUPT:
A što se ne bismo vratili na temu. Dođe neki SSSR sa kilometarskim tekstovima i ne raspravljamo o Obrazu i sličnim organizacijama već o tome ko je ubio više ljudi - fašisti ili komunisti.

Mogao bi da procitas ovaj tekst,jer ne mozes da ocekujes da ce posle neko da cita tvoje blogove pune gluposti i falsifikata.Ako ja mogu da procitam tvoj tekst koji pises na istoriji i posle toga povratim u lavor,onda bi i ti trebao da uvazis tudje misljenje.Mozda si ti "demokrata",a ja "diktator",ali iz svega ovoga se ne bi zakljucilo.

Ovo najbolje odslikava kako reakcionari i anti-komunisti razmisljaju i ZASTO NISU UPOZNATI NI SA CIM.

SIGNATURE:
nepada mi napamet da citam te tirade kilometarske!

Zato ste toliko i upoznati sa cinjenicama i dogadjajima koji su obelezili 20 vek...

CCC
Frapirana sam!!!! Ovi "Obrazovci" su totalno nenormalni. Ne volim da vredjam, nego jednostavno mislim da tolika zelja za nasiljem u necijoj glavi nije normala i da je takvima potrebno psihijatrijsko lecenje. Definitivno takvi imaju teske traume iz detinjstva i teske psihicke probleme, kada mogu tako da razmisljaju i tako da se ponasaju. Po mom misljenju, to su vrlo plitkoumni ljudi, koji ne umeju da sastave jednu prosto-prosirenu recenicu. Zasto sam ovo napisala? Mozete pogledati na njihovom sajtu:

"......Образ хоће богату и снажну, јединствену и слободну србску националну Државу у којој Срби неће бити сиромашни и презрени "грађани", већ угледни домаћини!......"

Da li ja to vidim da pise srBsku?
Ako zanemarimo pravopis i obrazovanje, lepo pise sta zele "NACIONALNU DRZAVU"!!!! I posle pricaju kako nisu nacisti. Hmmm. Vrlo je kontradiktorno ono sto pisu na njihovom sajtu i totalno se kosi sa onim sto pricaju u javnosti. Na tom sajtu postoji i video zapis na kome za vreme demonstracija jasno i glasno vicu "HOCEMO ORUZJE". Vrlo nasilno ponasanje...
Definitivno takve treba zabraniti, smestiti po psihijatrijskim bolnicama ili....napraviti poseban grad za njih i ne pustati ih odatle, a posto su toliki nasilnici i ne mogu bez toga, poklace se medju sobom...

CCC
Frapirana sam!!!! Ovi "Obrazovci" su totalno nenormalni. Ne volim da vredjam, nego jednostavno mislim da tolika zelja za nasiljem u necijoj glavi nije normala i da je takvima potrebno psihijatrijsko lecenje. Definitivno takvi imaju teske traume iz detinjstva i teske psihicke probleme, kada mogu tako da razmisljaju i tako da se ponasaju. Po mom misljenju, to su vrlo plitkoumni ljudi, koji ne umeju da sastave jednu prosto-prosirenu recenicu. Zasto sam ovo napisala? Mozete pogledati na njihovom sajtu:

"......Образ хоће богату и снажну, јединствену и слободну србску националну Државу у којој Срби неће бити сиромашни и презрени "грађани", већ угледни домаћини!......"

Ako zanemarimo pravopis i obrazovanje, lepo pise sta zele "NACIONALNU DRZAVU"!!!! I posle pricaju kako nisu nacisti. Hmmm. Vrlo je kontradiktorno ono sto pisu na njihovom sajtu i totalno se kosi sa onim sto pricaju u javnosti. Na tom sajtu postoji i video zapis na kome za vreme demonstracija jasno i glasno vicu "HOCEMO ORUZJE". Vrlo nasilno ponasanje...
Definitivno takve treba zabraniti, smestiti po psihijatrijskim bolnicama ili....napraviti poseban grad za njih i ne pustati ih odatle, a posto su toliki nasilnici i ne mogu bez toga, poklace se medju sobom...

da dobro si primetila, nepismeni su ja o tome razglabam vec nedeljama.
to su obicna isfrustrirana decica koja se nisu pronasla u zivotu i zele da stvore sebi privid nekakve pripadnosti necemu, a najlakse je rusiti nesto jer da bi nesto stvarao moras se potruditi na licnom planu.
to sto oni hoce oruzje okaci macku o rep, 50% njih nije oruzje videlo u zivotu, 30% ne zna ni automatsku pusku da repetira, a 20% su odsluzili vojsku sad posle srednje masisnke-graficke-elektro-saobracajne, jer na fakultetu nisu imali sta da traze.

a inace su i kukavice

da dobro si primetila, nepismeni su ja o tome razglabam vec nedeljama.
to su obicna isfrustrirana decica koja se nisu pronasla u zivotu i zele da stvore sebi privid nekakve pripadnosti necemu, a najlakse je rusiti nesto jer da bi nesto stvarao moras se potruditi na licnom planu.
to sto oni hoce oruzje okaci macku o rep, 50% njih nije oruzje videlo u zivotu, 30% ne zna ni automatsku pusku da repetira, a 20% su odsluzili vojsku sad posle srednje masisnke-graficke-elektro-saobracajne, jer na fakultetu nisu imali sta da traze.

a inace su i kukavice

Ја их иначе подржавам. Али подржавам и вас, пошто пишете психопате без основа, пљујете их а немате појма шта су, сматрате их нискоинтелигентним дебилима то иде у њихову корист. Они никада не би написали тако нешто, те речи којима их описујете само људе заинтересују за ОБРАЗ.

Поздрав!!!!

СССР ту књигу је написао комуњара сам си рекао. Значи истинита је и тачна, кад би се шалили. Само зато што си фанатично напао национал социјализам а ја сам покушао да те оповргнем ти си закључио да сам нациста. Објективно, нема шта. И да, да ли си приметио да се баш нико не слаже са тобом?

Ја сам члан Образа, студирам, нисам насилан докле год не буде потребно тако одреаговати, не видим по чему сам то ја глуп? Или ниске интелегенције? Национализам и нацизам нису исти појмови! Велики број присталица и чланова Образа су завршили факултете, а неки и предају на факултетима! Наравно има и људи који нису завршили високе школе ал то не значи да су они глупи!

Ја сам члан Образа, студирам, нисам насилан докле год не буде потребно тако одреаговати, не видим по чему сам то ја глуп? Или ниске интелегенције? Национализам и нацизам нису исти појмови! Велики број присталица и чланова Образа су завршили факултете, а неки и предају на факултетима! Наравно има и људи који нису завршили високе школе ал то не значи да су они глупи!

То и неки овде који имају мозга покушавају да објасне. Али шта ћеш кад ови ЛДП-овци по defaultu сврставају ОБРАЗ у клерофашисте и психолошке дебиле, а ове демократе имају тек мало боље мишљење. Већина и не зна за шта се ОБРАЗ залаже. И, узгред, већина тих људи који мисле то имају или само средњу или основну школу завршену...

Поздрав!!!

То и неки овде који имају мозга покушавају да објасне. Али шта ћеш кад ови ЛДП-овци по defaultu сврставају ОБРАЗ у клерофашисте и психолошке дебиле,!
Mup ih je strpao u klerofašiste, imaš to u uvodnom postu na ovoj temi, a što se tiče inteligencije, to je individualno, kao i svuda.

То и неки овде који имају мозга покушавају да објасне. Али шта ћеш кад ови ЛДП-овци по defaultu сврставају ОБРАЗ у клерофашисте и психолошке дебиле, а ове демократе имају тек мало боље мишљење. Већина и не зна за шта се ОБРАЗ залаже. И, узгред, већина тих људи који мисле то имају или само средњу или основну школу завршену...

Поздрав!!!
Pa kad lepe plakate sa likovima terorista onda se sigurno ne zalazu za nesto sto je "dobrobit naroda i drzave". . .

Поздрав!!!
Ali sta ces kad radikali po defaultu, sve neradikale svrstavaju u LDP ?

Ја их иначе подржавам. Али подржавам и вас, пошто пишете психопате без основа, пљујете их а немате појма шта су, сматрате их нискоинтелигентним дебилима то иде у њихову корист. Они никада не би написали тако нешто, те речи којима их описујете само људе заинтересују за ОБРАЗ.

Поздрав!!!!

E, da se vratimo na temu pošto se ovde još samo o deonicama nije pisalo.
Mene znaima koliko su konkretno pomogli raseljene Srbe i decu bez roditelja i decu sa hendikepom?
Zanima me takodje koliko su kamenovali onog što je spopadao starije maloletnike (jednostran čin) i onih pet advokata po službi božjoj?
Pa me zanima još koješta ali ajde prvo ovo...

Beretka, de mi reci da li si čuo za Dragoljuba Kojčića i ima li on ikakve veze sa Obrazom?

Чуо јесам ал не знам какве везе има са Образом.

То што је полиција некога стрпала у некакав клише организација је сасвим небитно, полиција ради по инструкцијама државних органа и сутра ће ако на власт дође СРС и ДСС можда ЛДП да сврста у фашисте. Полиција ради како влада каже! Мислим да је вређање чланова Образа неумесно, јер није исто дискутовати сукобљавати мишљења и вређати некога а да га ни не познајете! Сви кажете да се залажете за европску културу и цивилизацију, а ту културу код себе прво треба изградити па се онда залагати да и други то прихвате! Ког је терористу Образ ставио на плакате?
Поздрав Србенда!

CCC

ja sam frapiran tvojim postom...post broj jedan a nije ga bilo pre

СССР ту књигу је написао комуњара сам си рекао. Значи истинита је и тачна, кад би се шалили. Само зато што си фанатично напао национал социјализам а ја сам покушао да те оповргнем ти си закључио да сам нациста. Објективно, нема шта. И да, да ли си приметио да се баш нико не слаже са тобом?
SSSR_ да ли примећујеш да те нико али баш нико не подржава на овом пдф-у?
Kakve veze ima da li ga neko podržava ili ne, ne kandiduje se na izborima da mu sad treba podrška.
Ког терористе? .
Legije. To je samo jedna stavka u štetnom delovanju Obraza.

То што је полиција некога стрпала у некакав клише организација је сасвим небитно, полиција ради по инструкцијама државних органа и сутра ће ако на власт дође СРС и ДСС можда ЛДП да сврста у фашисте.

Ne može LDP nikada da se svrsta u fašiste jer je izrazito građanska, dakle antifašistička stranka. LDP može da se mrzi (ko je mrzi) samo zato što je realna i što se ne zalaže za mitove. Nisam član LDP (već DS), ali hoću da kažem šta jeste.

Ne može LDP nikada da se svrsta u fašiste jer je izrazito građanska, dakle antifašistička stranka. LDP može da se mrzi (ko je mrzi) samo zato što je realna i što se ne zalaže za mitove. Nisam član LDP (već DS), ali hoću da kažem šta jeste.
Хоћу да кажем да је у Србији све могуће! Све зависи од тога ко је на власти! ЛДП се не залаже за митове:Dа шта је онда њихова прича о уласку Србије у ЕУ:?:

Back