Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
@sssr i svetlost vostoka
vratite se malo na temu,jel moze?moze.hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svrati... sad će lenjin da drži govor...
tema je "sifilističari svih zemalja, ujedinite se"

@sssr i svetlost vostoka
Vi koji "mislite" svojim glavama ste prolazili kroz apsolutisticku monarhiju braneci je od progresivnih ljudi.U parlamentarnoj monarhiji ste branili monarha koji je drzao sve pod kontrolom i mesao religiju i drzavu,a da ne govorimo koliko je zlata oteo od naroda.Branili ste jednog coveka od hiljade drugih,branili ste i svoju klasu,svoj novac i svoj nerad.Vi ste najobicniji paraziti i neko je morao da vas nauci pameti.I ti meni pricas ovde o nekoj manipulaciji narodom,masovnoj pljacki i svemu negativnom.
Mi (komunisti) smo stvorili Partiju u koju je mogao svako da u dje i SVAKO DA BUDE NA NJENOM CELU!Naravno,posto niste mogli da se nametnete svojom sposobnoscu i posto nije niko hteo da vas slusa zbog vasih glupih ideja,stvorili ste propagandnu masineriju koja je imala za cilj i dan danas ima,da od onoga sto su levicari sagradili pravi sprdnju.Beograd je bre bio palanka pre komunista. 8-)
Ti si koliko vidim iz Novog Sada,pa me i ne cudi tvoj politicki stav.Oduvek je ta aristokratska banda iz Novog Sada nas Beogradjane nazivala nizim slojem,jer oni su kao "gospoda",a mi preko Dunava njihovi poslusni kmetovi.
p.s. Ovo sam namerno naveo kao primer,jer citajuci program Obraza covek sam moze da shvati da je nekim vremenskim vremeplovom bacen u Srbiju za vreme feudalizma.![]()
Ma ja sam cuo da si ti tamo CK 13 u prvim redovima kada se slavi Oktobarska revolucija.
Da li je Lenjin bio sifilisticar,ja bih rekao da nije (posto ste poznati po laganju),ali da je Djindjic bolovao od AIDS-a,to je sigurno.
Zbog vaseg Exit-a svake godine,sve vise gradjana poboljeva.![]()
мој текст.@opste dobro
(znaci napisi nesto svojim recima sto znas,a ne postavljaj tekstove sa fasistickih web stranica)
da je Djindjic bolovao od AIDS-a,to je sigurno.
:shock::shock:Da li je Lenjin bio sifilisticar,ja bih rekao da nije (posto ste poznati po laganju),ali da je Djindjic bolovao od AIDS-a,to je sigurno.
Zbog vaseg Exit-a svake godine,sve vise gradjana poboljeva.![]()
Да скратим није лепо од тебе што си "Образ" ставио у исти ред са 64 Жупаније.Daleko si otišao, krauterbox je s pravom bazirao svoj post na Obrazu jer je on tema. Zadržaću se sad samo na nekim karakterističnim mestima:
Ovde su vremena događanja očigledno pobrkana. Kriza s IB je bila 1948., Staljin je umro 1953, a Varšavski pakt je stvoren tek 1955, tako da to s prekretnicom nema veze.
Волим што си то написао и још да схватиш да је то преузето од Американаца и Енглеза који су исто тако побили милионе људи.Naravno da nije fašizam stvorio ideju o višim i nižim nacijama, ali je taj zločinački projekat preuzeo, razradio i u cilju ostvarenja istog pobio milione ljudi.
Не тачно. Хитлер је тражио само пролаз својих војника у возним композицијама као и прелети авиона за Грчку и Блиски исток.А то имамо и сада са НАТО-мNeverovatno je što danas ovi iz Obraza ( a i ne samo oni ) još uvek žale za tim što nismo poslušali Ljotića i udružili se onomad s Nemcima, jer bi nam po njima bilo bolje tako. Da li se tu svesno iuli nesvesno previđa da nama nije nuđena nikakva neutralnost nego direktno pristupanje trojnom paktu uz sve posledice koje iz toga proizilaze.
искулирај
П.С: Ко има сад лепше стихове и аватар![]()
Amerika je centar zla a Kuba naš saveznik
Mislim da si mogao bar pažljivo da pročitaš uvodni post:Мислим да је безобразно од постављача теме да у исти кош ставља српске патриотске организације и мађарске фашистичке, као што је Покрет Жупаније 64. Зна се ко су чланови те организације и како делују по Војводини. Ја јесам за забрану тог покрета, али никако Образа, Националног строја ...
i dobio odgovor mi sad bijemo boj protiv najopasnijeg neprijatelja,a vi možete protiv ovog dole na jugu ................ne možemo mi sve......pomozite i vi malo za zajedničku stvarkad smo vec kod stihova,
sto se te junacine razletese po kubi i americi,
U cemu ?Amerika je centar zla a Kuba naš saveznik
Mislim da si mogao bar pažljivo da pročitaš uvodni post:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5127993&postcount=1
Dakle, MUP ih je stavio, ja samo preneo, a ti o njima misli šta ti drago. Ipak, ako o fašistima pišeš, onda poseti i njihove sajtove, pa vidi kako se oni oduševljavaju Strojem, Obrazom ...
Ne mozete vi vise nista. Vasa sveca je dogorela do kraja...pitao si
i dobio odgovor mi sad bijemo boj protiv najopasnijeg neprijatelja,a vi možete protiv ovog dole na jugu ................ne možemo mi sve......pomozite i vi malo za zajedničku stvar
U cemu ?
Ideoloski saveznik ?
Prohujalo sa vihorom.
Ne mozete vi vise nista. Vasa sveca je dogorela do kraja...