BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
svrati... sad će lenjin da drži govor... :lol:

tema je "sifilističari svih zemalja, ujedinite se"

Ma ja sam cuo da si ti tamo CK 13 u prvim redovima kada se slavi Oktobarska revolucija.
Da li je Lenjin bio sifilisticar,ja bih rekao da nije (posto ste poznati po laganju),ali da je Djindjic bolovao od AIDS-a,to je sigurno.

Zbog vaseg Exit-a svake godine,sve vise gradjana poboljeva. :cry:

Vi koji "mislite" svojim glavama ste prolazili kroz apsolutisticku monarhiju braneci je od progresivnih ljudi.U parlamentarnoj monarhiji ste branili monarha koji je drzao sve pod kontrolom i mesao religiju i drzavu,a da ne govorimo koliko je zlata oteo od naroda.Branili ste jednog coveka od hiljade drugih,branili ste i svoju klasu,svoj novac i svoj nerad.Vi ste najobicniji paraziti i neko je morao da vas nauci pameti.I ti meni pricas ovde o nekoj manipulaciji narodom,masovnoj pljacki i svemu negativnom.
Mi (komunisti) smo stvorili Partiju u koju je mogao svako da u dje i SVAKO DA BUDE NA NJENOM CELU!Naravno,posto niste mogli da se nametnete svojom sposobnoscu i posto nije niko hteo da vas slusa zbog vasih glupih ideja,stvorili ste propagandnu masineriju koja je imala za cilj i dan danas ima,da od onoga sto su levicari sagradili pravi sprdnju.Beograd je bre bio palanka pre komunista. 8-)
Ti si koliko vidim iz Novog Sada,pa me i ne cudi tvoj politicki stav.Oduvek je ta aristokratska banda iz Novog Sada nas Beogradjane nazivala nizim slojem,jer oni su kao "gospoda",a mi preko Dunava njihovi poslusni kmetovi.

p.s. Ovo sam namerno naveo kao primer,jer citajuci program Obraza covek sam moze da shvati da je nekim vremenskim vremeplovom bacen u Srbiju za vreme feudalizma. :mrgreen:

pa upravo to je problem kod vas komunista, sto SVAKO MOZE DA BUDE NA CELU.
e, svako nam je i bio na celu i eto gde smo danas. na celu ne moze da bude svako. i upravo se pod vasom ideologijom gajio javasluk koji razara ovo drustvo, ta vasa ideologija sve je svacije, ustvari vodi u nicije. to kako su komunisti izgradili beograd, cu prihvatiti. ali su takvom izgradnjom i beogradu i celoj istocnoj evropi izbrisali arhitektonski identitet i sve isto izgleda, sve je homogenizovano od berlina do moskve. kockaste betonjare na sve strane. ja ne podrzavam apsolutizam ne znam okle ti to, a sto se aristokratije tice smatram da sam deo intelektualne elite ovog drustva, da bi za razliku od mnogih, mogao nesto korisno za ovu drzavu da uradim, da sam na nekom celu.
ja nisam pljuvao po beogradjanima niti sebe nesto izdvajao na osnovu svog rodnog grada, ali ako vec insistiras, novosadjani se s pravom osecaju drugacijim od beogradjana po mnogo tome. idi vozom za beograd iz novog sada, pa gledaj na koliko deponija ces naici od novog beograda do centra... a kod nas toga nema. to je jedan primer samo...

a taj jedan po kojem ti pljujes da smo ga branili od hiljada drugih,
je bio jedna od svetlijih tacaka u ovoj zemlji, nazalost ustase i ko zna ko je sve iza toga, mozda i vasi, su ga ubili.
njegova najvaznija funkcija je bila sto je bio simbol jedinstva naroda, olicenje nekih viteskih vrednosti koje su od 1912 stavljane na realnu probu.
i ko ste vi da uopste spominjete parlament i apsolutizam,
jer vi ste sklonili kralja i postavili crvenog cara.
i to kolko puta vec

Ma ja sam cuo da si ti tamo CK 13 u prvim redovima kada se slavi Oktobarska revolucija.
Da li je Lenjin bio sifilisticar,ja bih rekao da nije (posto ste poznati po laganju),ali da je Djindjic bolovao od AIDS-a,to je sigurno.

Zbog vaseg Exit-a svake godine,sve vise gradjana poboljeva. :cry:

i exit nije "nas"
i sto se mene tice ja bi ga danas sklonio sa tvrdjave

Daleko si otišao, krauterbox je s pravom bazirao svoj post na Obrazu jer je on tema. Zadržaću se sad samo na nekim karakterističnim mestima:
Да скратим није лепо од тебе што си "Образ" ставио у исти ред са 64 Жупаније.
То је као оне глупости Четници и Усташе домаћи издајници.

Ovde su vremena događanja očigledno pobrkana. Kriza s IB je bila 1948., Staljin je umro 1953, a Varšavski pakt je stvoren tek 1955, tako da to s prekretnicom nema veze.

Побркао нисам ништа,зависи од тебе како ћеш да схватиш. Подаци су ти у реду,нисам хтео да много пишем опширно.Мислио сам да ћеш да схватиш да је утицај СССР на те земље онемогућен баш због стварања "блока несврстаних".
Да не разглабамо много ако си у могућности погледај политичку карту пре II св. рата и после.Као и карту блока несврстаних и све ће ти бити јасно.

Naravno da nije fašizam stvorio ideju o višim i nižim nacijama, ali je taj zločinački projekat preuzeo, razradio i u cilju ostvarenja istog pobio milione ljudi.
Волим што си то написао и још да схватиш да је то преузето од Американаца и Енглеза који су исто тако побили милионе људи.
Neverovatno je što danas ovi iz Obraza ( a i ne samo oni ) još uvek žale za tim što nismo poslušali Ljotića i udružili se onomad s Nemcima, jer bi nam po njima bilo bolje tako. Da li se tu svesno iuli nesvesno previđa da nama nije nuđena nikakva neutralnost nego direktno pristupanje trojnom paktu uz sve posledice koje iz toga proizilaze.
Не тачно. Хитлер је тражио само пролаз својих војника у возним композицијама као и прелети авиона за Грчку и Блиски исток.А то имамо и сада са НАТО-м

Мислим да је безобразно од постављача теме да у исти кош ставља српске патриотске организације и мађарске фашистичке, као што је Покрет Жупаније 64. Зна се ко су чланови те организације и како делују по Војводини. Ја јесам за забрану тог покрета, али никако Образа, Националног строја ...
Mislim da si mogao bar pažljivo da pročitaš uvodni post:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5127993&postcount=1
Dakle, MUP ih je stavio, ja samo preneo, a ti o njima misli šta ti drago. Ipak, ako o fašistima pišeš, onda poseti i njihove sajtove, pa vidi kako se oni oduševljavaju Strojem, Obrazom ...

Ко се одушевљава Стројем, Образом? Жупанија 64?! Дај молим те. Образ да је на листи фашистичких организација био би забрањен, исто као и Строј, 1389 и остали. У осталом, сам Младен пориче да је Образ фашистичка организација.

Mislim da si mogao bar pažljivo da pročitaš uvodni post:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5127993&postcount=1
Dakle, MUP ih je stavio, ja samo preneo, a ti o njima misli šta ti drago. Ipak, ako o fašistima pišeš, onda poseti i njihove sajtove, pa vidi kako se oni oduševljavaju Strojem, Obrazom ...

МУП је МУП...... и они примају плату па мора нешто и да ураде,.......сама тема са насловом ти је без везе.Ова прва два су за целовитост Србије а трећи за њено распарчавање........нема логике........вицеви о интелигенцији полицајаца има много

Back