- Poruka
- 12.877
Nisam opsednut, više za sada zabrinut. Jeste to za sada mala grupa, ali i neki drugi su krenuli od malog pa napraviše svetski belajверовао или не од самог постављања теме па до те поруке сам прочитао шта сте написали али ми и даље није јасна та опседнутост Образом и сл. удружењима.
Ovo što sam napisao jeste tema, a druge NVO nisu, pa neću o njima. Imaš tih tema koliko hoćeš, uključi pretragu, nađi i piši o tome. Možda ti se i tamo pridružim.На Косову постоје разне оружане групе које чине злодела сваки дан,овде постоје разне НВО организације а неке су преточене у пол. странке које јавно раде против ове државе и народа, а ви (не сви) само о образу и осталима расправљате као да поседују нуклеарни арсенал и сваког часа могу да изазову потоп.
Ово што си писао на ову тему је скретање од главне теме или замена теза,кад већина чланова НВО и неких странака буде похапшена као чланови тих удружења можемо даље да наставимо расправу око истих.а шта мислиш о Томсону![]()
O Tompsonu ( ako misliš na onog nazovipevača ) ne mislim ništa dobro, a ni o automatu pod tim nazivom. Nepouzdan, neprecizan, Kalaš je mnogo bolji.
пређи на ликовно.