BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Једино је жалосно, што мало људи жели да отвори очи и погледа да су у ствари водећи политичари у Србији европски нато фашистички одређени деца и унуци комунистичких лидера..који су харали..некада Србијом, и сада оставили свој пород да влада...

Једино је жалосно, што мало људи жели да отвори очи и погледа да су у ствари водећи политичари у Србији европски нато фашистички одређени деца и унуци комунистичких лидера..који су харали..некада Србијом, и сада оставили свој пород да влада...
"evropski nato fašisticki"-zanimljiva kombinacija

b.brdo - Видим на форуму опет исте приче "Образовци клеро-нацо-биа-фашисти" без икакве позадине и доказа
Ево вам текст управо Димитрија Љотића:

(...)
Odlično.

Neka si se Ti brate (a sa Tobom i Tvoj pokret) deklarisao .., sada se ova tema slobodno može zatvoriti.

о томе сам написао преко 200 постова како су бољшевици и усташе највише нанели зла нама.и сада су њихови потомци највећи заговорници ЕВРОАТЛАНСКИХ интеграција.

Али шта вреди кад пола не разуме ћирилицу.

о томе сам написао преко 200 постова како су бољшевици и усташе највише нанели зла нама.и да сада су њихови потомци највећи заговорници ЕВРОАТЛАНСКИХ интеграција.

Али шта вреди кад пола не разуме ћирилицу.

govori i pisi , bre srpski, da te ceo svet razume....:lol:
p.s. samo ne kukaj i ne placi kasnije da te nitko nije razumio i da su se svi urotili protiv tebe...:heart:

написао си 11 порука од када сам те питао зашто је образ клерофашистичка организација и ниси дао одговор .

Klero...je ...zbog podrške - ispod žita - pravoslavne crkve...kao što je crkva podržavala svaku paravojnu jedinicu u ratovima 90-tih...tako podržava i njih...
fašistička...je...zbog njihovog "programa"...sve što nije SrBsko...proterati, pod nož.........
jasnije?

Evo dokaza da je organizacija "Obraz" klero-fasisticka...

Ovo je isecak emisije o neonacizmu u Rusiji i fasistickim organizacijama koje tamo deluju.Na snimku je prikazan jedan od naci-skinheda koji nosi na koncertu majicu Obraza,a tu je i jedan poslanik ruske ekstremno desne grupacije u Dumi koji pored svastike u svojoj kancelariji ima pored sebe i cetnicku zastavu "S verom u Boga za Kralja i Otadzbinu".Takodje i on na celom snimku govori o vezama koje neguje sa slicnim organizacijama i njemu ideoloski bliskim.

Mamu li vam fasisticku....:evil:

Opisao sam ono što sam lično video, a ti mi puštaš spot sa željama, čestitkama, pozdravima...
Izgleda da si nešto promašio. Molim te da sledeći put pročitaš pažljivije.

веровао или не од самог постављања теме па до те поруке сам прочитао шта сте написали али ми и даље није јасна та опседнутост Образом и сл. удружењима.
На Косову постоје разне оружане групе које чине злодела сваки дан,овде постоје разне НВО организације а неке су преточене у пол. странке које јавно раде против ове државе и народа, а ви (не сви) само о образу и осталима расправљате као да поседују нуклеарни арсенал и сваког часа могу да изазову потоп.
Ово што си писао на ову тему је скретање од главне теме или замена теза,кад већина чланова НВО и неких странака буде похапшена као чланови тих удружења можемо даље да наставимо расправу око истих.а шта мислиш о Томсону:?:

Ovo je isecak emisije o neonacizmu u Rusiji i fasistickim organizacijama koje tamo deluju.Na snimku je prikazan jedan od naci-skinheda koji nosi na koncertu majicu Obraza,a tu je i jedan poslanik ruske ekstremno desne grupacije u Dumi koji pored svastike u svojoj kancelariji ima pored sebe i cetnicku zastavu "S verom u Boga za Kralja i Otadzbinu".Takodje i on na celom snimku govori o vezama koje neguje sa slicnim organizacijama i njemu ideoloski bliskim.

општа култура

па где си ти пријатељу ?аргументи за забрану и хапшење одмах.

Мало си се преварио ви више никога и никад нећете да забраните и да депортујете на Голи Оток, једино у сновима.:twisted::twisted:

Какви бре фашисти_ Можда скинси и јесу , али Образ није. Образ је Српска организација. Скинси су Британски нео-фашисти, а овиу Русији су само помодари. А то за Краља и Отаџбину , какве то има везе са фашизмом?

Какви бре фашисти_ Можда скинси и јесу , али Образ није. Образ је Српска организација. Скинси су Британски нео-фашисти, а овиу Русији су само помодари. А то за Краља и Отаџбину , какве то има везе са фашизмом?

њима је то све исто узалуд се трудиш 8-)

они су тако учили на часовима политичке школе у Кумровцу :twisted::twisted:
то градиво се не заборавља никад:roll:

општа култура

па где си ти пријатељу ?аргументи за забрану и хапшење одмах.

Мало си се преварио ви више никога и никад нећете да забраните и да депортујете на Голи Оток, једино у сновима.:twisted::twisted:

Evo imao sam nekih obaveza,pa nisam bio na forumu neko vreme. :mrgreen:
Inace ajde sad da uozbiljimo raspravu.Ti ovde trazis dokaze o tome da je "Obraz" fasisticka organizacija i ja ti dajem link na kome se sve lepo vidi i koji ima audio efekat za one koji ne vide bas dobro.U tom audio efektu jasno se iz intervjua cuje Rus koji govori o svojim vezama sa ekstremno desnim organizacijama.Dakle posto znamo ko je taj covek (koji u kancelariji ima svastiku),mislim da je stvar kristalno jasna.I sta ti meni kazes na to...: "pa, ***...jesmo fasisti ali necete vi nikoga da zabranjujete". :roll: :lol: Mozes li da se fokusiras na ovaj snimak i da za trenutak ne skreces sa teme govoreci o siptarskim balistima (ne albanskom postenom narodu),koje ja takodje smatram indenticnim pojavama kao sto je Obraz u Srbiji.

Da ja se zalazem da svakim fasista -nacista na zemaljskoj kugli dobije metak u potiljak

Antifasizam kao ideologija nastala 30-ih godina 20. veka mi daje to za pravo.

Vidim da ste i ti i tvoj kolega "opste dobro" informisani i nacitani kao i svaki desnicar - sto znaci nimalo!

Skinhead pokret jeste nastao u Engleskoj,ali se prosirio na sve zemlje sveta tako da ne razumem sta to znaci "britanski neo-fasisti".:roll:Ja sam skinhead i clan sam sekcije RASH (Crveni i Anarho Skinhedi),dakle nemj da zapocinjes temu u kojoj ces da se izgubis.Ti verovatno Oi!Ska,punk...ne slusas...jel tako? JESTE!!!:mrgreen:

E sad,ovo si zesce lupio kada si napisao "Obraz je srpaska organizacija"...:roll: Pa naravno da je srpska - nije turska...I Nova Komunisticka Partija Jugoslavije je srpska organizacija i SRS i DS...Problem kod takvih ljudi kao sto si ti je da svu desnicu naziva srpskom,a levicu anti-srpskom sto je kretenski.
Ako jedan Rus - pripadnik ekstremno desne organizacije(ideopoklonik Hitlera) se zalaze za proterivanje svih emigranata iz Rusije - drzi cetnicku zastavu u kancelariji,onda to najvise govori o "laznim" optuzbama komunista da su nemci za vreme ii sv.rata saradjivali sa cetnicima...

MI SVI LAZEMO,A VI SVI SE LEPO DRUZITE....:lol:

одгледао сам
има лепа маска (хладњак) од Ролсике мало по неки монитор од 15 инча и ......

сад озбиљно оно у позадини није кукасти крст ако си приметио,а друго одговори ми на ова питања

1Шта знаш о теорији врсте ?
2Ко су по теби Четници?
3Ко је највећи фашиста,расиста и нациста као научник био?
4Ко су садашњи фашисти по теби?

па идемо даље

Back