- Poruka
- 9.647
Џаба то црвеним причати...ако немаш петокраку ниси за НАТО и ЕУ фашизам
1 000% тачно
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Џаба то црвеним причати...ако немаш петокраку ниси за НАТО и ЕУ фашизам
"evropski nato fašisticki"-zanimljiva kombinacijaЈедино је жалосно, што мало људи жели да отвори очи и погледа да су у ствари водећи политичари у Србији европски нато фашистички одређени деца и унуци комунистичких лидера..који су харали..некада Србијом, и сада оставили свој пород да влада...
Odlično.b.brdo - Видим на форуму опет исте приче "Образовци клеро-нацо-биа-фашисти" без икакве позадине и доказа
Ево вам текст управо Димитрија Љотића:
(...)
Једино је жалосно, што мало људи жели да отвори очи и погледа да су у ствари водећи политичари у Србији европски нато фашистички одређени деца и унуци комунистичких лидера..који су харали..некада Србијом, и сада оставили свој пород да влада...
о томе сам написао преко 200 постова како су бољшевици и усташе највише нанели зла нама.и да сада су њихови потомци највећи заговорници ЕВРОАТЛАНСКИХ интеграција.
Али шта вреди кад пола не разуме ћирилицу.

govori i pisi , bre srpski, da te ceo svet razume....
p.s. samo ne kukaj i ne placi kasnije da te nitko nije razumio i da su se svi urotili protiv tebe...![]()

naravno...
ako treba...(zatreba)

написао си 11 порука од када сам те питао зашто је образ клерофашистичка организација и ниси дао одговор .ma ne...
ali ponešto...nabadam...![]()
написао си 11 порука од када сам те питао зашто је образ клерофашистичка организација и ниси дао одговор .
Klero...je ...zbog podrške - ispod žita - pravoslavne crkve...kao što je crkva podržavala svaku paravojnu jedinicu u ratovima 90-tih...tako podržava i njih...
fašistička...je...zbog njihovog "programa"...sve što nije SrBsko...proterati, pod nož.........
jasnije?
У ствари, није теби лако...

Klero...je ...zbog podrške - ispod žita - pravoslavne crkve...kao što je crkva podržavala svaku paravojnu jedinicu u ratovima 90-tih...tako podržava i njih...
fašistička...je...zbog njihovog "programa"...sve što nije SrBsko...proterati, pod nož.........
jasnije?
Opisao sam ono što sam lično video, a ti mi puštaš spot sa željama, čestitkama, pozdravima...прво подгледај спотић па послушај музику
онда сутра ујутру одмах код ушног доктора

Opisao sam ono što sam lično video, a ti mi puštaš spot sa željama, čestitkama, pozdravima...
Izgleda da si nešto promašio. Molim te da sledeći put pročitaš pažljivije.

Evo dokaza da je organizacija "Obraz" klero-fasisticka...
Ovo je isecak emisije o neonacizmu u Rusiji i fasistickim organizacijama koje tamo deluju.Na snimku je prikazan jedan od naci-skinheda koji nosi na koncertu majicu Obraza,a tu je i jedan poslanik ruske ekstremno desne grupacije u Dumi koji pored svastike u svojoj kancelariji ima pored sebe i cetnicku zastavu "S verom u Boga za Kralja i Otadzbinu".Takodje i on na celom snimku govori o vezama koje neguje sa slicnim organizacijama i njemu ideoloski bliskim.
Mamu li vam fasisticku....![]()
Evo dokaza da je organizacija "Obraz" klero-fasisticka...
Ovo je isecak emisije o neonacizmu u Rusiji i fasistickim organizacijama koje tamo deluju.Na snimku je prikazan jedan od naci-skinheda koji nosi na koncertu majicu Obraza,a tu je i jedan poslanik ruske ekstremno desne grupacije u Dumi koji pored svastike u svojoj kancelariji ima pored sebe i cetnicku zastavu "S verom u Boga za Kralja i Otadzbinu".Takodje i on na celom snimku govori o vezama koje neguje sa slicnim organizacijama i njemu ideoloski bliskim.
Mamu li vam fasisticku....![]()
Какви бре фашисти_ Можда скинси и јесу , али Образ није. Образ је Српска организација. Скинси су Британски нео-фашисти, а овиу Русији су само помодари. А то за Краља и Отаџбину , какве то има везе са фашизмом?
општа култура
па где си ти пријатељу ?аргументи за забрану и хапшење одмах.
Мало си се преварио ви више никога и никад нећете да забраните и да депортујете на Голи Оток, једино у сновима.![]()

Mozes li da se fokusiras na ovaj snimak i da za trenutak ne skreces sa teme govoreci o siptarskim balistima (ne albanskom postenom narodu),koje ja takodje smatram indenticnim pojavama kao sto je Obraz u Srbiji.Какви бре фашисти_ Можда скинси и јесу , али Образ није. Образ је Српска организација. Скинси су Британски нео-фашисти, а овиу Русији су само помодари. А то за Краља и Отаџбину , какве то има везе са фашизмом?