DOBROSTOJECI
Domaćin
- Poruka
- 4.240
Onako...cenis ? Ili znas, pouzdano ?
Читавих 10 комада..наспрам 1000 из Србије
Ма ово је нека Српско БиХ завера
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onako...cenis ? Ili znas, pouzdano ?
Читавих 10 комада..наспрам 1000 из Србије
Ма ово је нека Српско БиХ завера
e ajde malo lakse sa ovim iglama,klanjima,tompsonima i slicnim izjavama
![]()
Nisam siguran da sam razumeo kako su to Nedić i Ljotić sprečili trovanje? Čeda nije tema.
Šta mislim o Tompsonu napisao sam u tekstu gore ( ponekad treba i pročitati ), a kako se mojim diskusijama uništava Srpstvo ( kojem inače i sam pripadam ) zaista bih voleo da mi objasniš.
sve mislim da ih je 1% izbosne.
posto vecina ljudi koje vidim u svakodnevnici da zastupaju slicne stavove, su izbosne.
ne vidim zasto bi u obrazu bilo drugacije
”opste dobro”:сад озбиљно оно у позадини није кукасти крст ако си приметио,а друго одговори ми на ова питања
1Шта знаш о теорији врсте ?
2Ко су по теби Четници?
3Ко је највећи фашиста,расиста и нациста као научник био?
4Ко су садашњи фашисти по теби?
па идемо даље
партизани и усраше стари другари колико побише Срба за време рата и после... Смаил-Ага Ченгић и остала братија би им позавидела на учинку
”b.brdo”:Несрећниче исти има и Стаљинову слику па то не помињеш. Логично је да пошто смо десничари имамо подршку разних људи који се сматрају десничарима па били они и нацисти. Ако ти је оно доказ онда си много глуп или ненормалан или шта већ
Ти си само несрећни продукт западне декадентне културе
”opste dobro”:искулирај мало погледао сам цео снимак ,нема нигде свастике ,а онај крст је сличан класичном. с обзиром да га нема пропаганда пропала
а оно што се неко плаши да живи у Москви. па и Срби се плаше власти на Косову ,
али они то не примећеују
Ма ти говедо западно које су овде утрпали да полива људе бесомучно !
Ајде смраде, врати се тамо у твоју Швицу одакле су ти мунули паре да дижеш револуције и убијаш попове....
ал шта да радиш сада ти Гарика робија у не КП дому.... у Москви...
Ти си уствари антинационални атлантистички марксиста, типа Троцког....
Види стари Висарионович вас је убијао, ал вас није убијао довољно !
јел видиш шта твоја америка ради ? Јел има већих "фашиста" од њих ?
Obratite paznju na ovaj avatar...To su te jajare koje su spojile boljsevizam i u.srali ga sa nacizmom.

Nedić i Ljotić su bili uz Nemce, znači na istoj strani kao i ustaše. Zato se ne treba čuditi što je i danas način razmišljanja obrazovaca blizak Tompsonovim fanovima. Razlikuje ih samo nacija, ali je to nebitno, jer ionako to niko nije mogao da bira.Томпсон је популаран код хрвата. Знаш његов хит Јасеновац, Градишка Стара. Србе на врбе.
Тито и његови партизани су нису се задовољили само да убију немце, него су их и клали. Кад због њих су Срби одвођени на стрељање, седели су скрштених руку.
Недић и Љотић су се борили против комуњара. Али теби Српски животи нису битни, зато и волиш антисрпског фашисту Тита.
Pojasnio sam ti ko s kim i šta ima zajedničko. Svoju ljubav nemoj meni prepuštati.Ти припадаш Српству:rolleyes:. Иди ти код хрвата, који су пуни антисрпског фашизма.
Само тешко да ћеш се сукобити са њима. Имате пуно заједничког.
Твоје антисрпско фашистичке ставове не заступа нико од Срба, било које стране Дрине.
da da..cuj ne zanimaju me sta ceda jeste ili nije,i tvoje misljenje o istom,niti tompson i ko ga slusa,samo bi bilo dobro da promenis recnik u odnosu na ostale korisnike i bez optuzbi tipa ustasa,antisrpski fasista i slicno a posebno ako te neko ne provocira,a ja provokaciju ovde ne vidim.Наркоман јесте. Његове изјаве хрт су биле исте као да их је усташа рекао. Томпсон је популаран код хрвата. Знаш његов хит Јасеновац, Градишка Стара. Србе на врбе.

pa Jocic i Rade Bulatovic su ih i zvanicno stprali u isti kos sa Strojem ,64 zupanije ,B&H Srbija i slicnim drazesim grupama gradjanaАу,што је анкета...
Мислим да су многи који су гласали за другу опцију то урадили због Образа.А,Образ не треба срвставати у исти кош са 64 жупаније и Националним стројем.Подвала.
напиши шта знаш о томе?1,2,3,4….Ta pitanja u vezi sa tvojom ideologijom ne bih otvarao,jer je suvisno da pisem ovde koliko su one bolesne.Terorija vrste,arijevski primat,bela nadmoc,sprega crkve,drzave,cetnici,fasizam,rasizam,nacizam,naucnici,politicari

има да их постављам ЈОШDakle mozes ti te slike sa tebi dobro poznatog sajta da postavljas koliko hoces,ali ja sam te vec uhvatio u lazi par puta.Nijedna od njih ne moze da se uveca I da se otvori.
ево још једна 
свако је невин док се не докаже супротноI nemoj tu da mi se pravis nevin kada ste vi doticnog ceoveka koji se slikao za tv kamere nahvalili u vasim saopstenjima

Вел Британија,Француска и Немачка предњаче у протеривању емиграната.Прича о протеривању емиграната из Русије је смешна..Inace ova organizacija se zalaze za proterivanje imigranata iz Rusije.Toliko…
"" O Marinko!!!Чеда игла је антисрпски фашиста који зарађује на Српској крви. Да није Недића и Љотића, Срби би се затровали од тита и партизана.
Чеда игла је антисрпски фашиста, али ти он не смета. Многи који гласају за Срс имају симпатије за Образ. Како и не би кад је Образ за Српство, а теби то смета. Не сметају ти антисрпски фашисти. Срс има пуно симпатизера у Србији који су за њих. А то ти смета, па hoћеш да полудиш од муке.
Твоје дискусије се своде на то да се уништи Српство. Томпсон је твој певач. Кољи, пали све што је Српско. Томпсон је одмах добио приступ без проблема на западну турнеју.
bagre svudaЉотић је био један од идеолога светосавског национализма док је Дража био обичан генерал. А и најчешће нас оптужују за Љотића па се око њега углавном воде расправеMoram primetiti da se Obrazovci slabo pozivaju na Dražu. Njima je uglavnom uzor Ljotić, što nije isto, čak ni blizu.
Ал су зато добили визне олакшице пре нас?Tompson, jel' to onaj sto puni desetinama hiljada Maksimir i Poljud ? steta, stadioni mali da prime sve istomisljenike pa da ih brojimo u stotinama hiljada![]()
Ал су зато добили визне олакшице пре нас?[/B]
Ах сад се сетих Вилија Вимера![]()

Kakve on uopšte veze ima? Da li se njime pravda delovanje Obraza?Tompson, jel' to onaj sto puni desetinama hiljada Maksimir i Poljud ? steta, stadioni mali da prime sve istomisljenike pa da ih brojimo u stotinama hiljada![]()
Zašto besmislena? Neki su četnici još i imali volje da bar pokušaju da se suprotstave okupatoru dok Ljotićevaca toga nije bilo. Služili su Nemcima, baš kao i oni kojima je taj Tompson kojeg toliko pominjete bio inspirisan.Љотић је био један од идеолога светосавског национализма док је Дража био обичан генерал. А и најчешће нас оптужују за Љотића па се око њега углавном воде расправе
Тежимо да Србе ујединимо, а једна од несрећних србских подела је на четнике и љотићевце што је за данашње прилике потпуно бесмислено
"" O Marinko!!!
Eno, u onoj zadnjoj uchionici se glasa za radikale!
Ma, dje cesh tamo... u zadnju uchionicu idi kad ti kazem, tamo se glasa za radikale!!!
Ja sam bila ochevidac, na izborima proshle godine
bagre svuda
kako ono beshe, ona bezOBRAZOVSKA, omiljena: "noz, zica...![]()