BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
:roll: e ajde malo lakse sa ovim iglama,klanjima,tompsonima i slicnim izjavama :roll:

Наркоман јесте. Његове изјаве хрт су биле исте као да их је усташа рекао. Томпсон је популаран код хрвата. Знаш његов хит Јасеновац, Градишка Стара. Србе на врбе.

Nisam siguran da sam razumeo kako su to Nedić i Ljotić sprečili trovanje? Čeda nije tema.

Тито и његови партизани су нису се задовољили само да убију немце, него су их и клали. Кад због њих су Срби одвођени на стрељање, седели су скрштених руку.
Недић и Љотић су се борили против комуњара. Али теби Српски животи нису битни, зато и волиш антисрпског фашисту Тита.

Šta mislim o Tompsonu napisao sam u tekstu gore ( ponekad treba i pročitati ), a kako se mojim diskusijama uništava Srpstvo ( kojem inače i sam pripadam ) zaista bih voleo da mi objasniš.

Твоја критика томпсону, је као кад карла дел понте критикује мује што су клали Србе. Као нисте морали баш да им вадите очи и црева. Томпсон је популаран код хрвата.

Ти припадаш Српству:rolleyes:. Иди ти код хрвата, који су пуни антисрпског фашизма.
Само тешко да ћеш се сукобити са њима. Имате пуно заједничког.

”opste dobro”:
сад озбиљно оно у позадини није кукасти крст ако си приметио,а друго одговори ми на ова питања

1Шта знаш о теорији врсте ?
2Ко су по теби Четници?
3Ко је највећи фашиста,расиста и нациста као научник био?
4Ко су садашњи фашисти по теби?

па идемо даље

Aha,tu smo… Dakle ono nije autentican kukasti krst ; u redu slazem se,ali isto tako moram da primetime da to jeste nacisticki symbol I modifikacija nemacke krstace iz ll sv.rata.To skoro svaka ultra-desna organizacija radi,kako bi prikrila pozadinu svoje politike,a opet simbolima otkriva put kojim ide.Naravno u svom nazivu takve organizacije nikada nece navesti nacisticka vec narodna,fasisticka vec nacionalna…itd.Ono sto iz ovoga svakako proizilazi je to da se ti simboli menjaju I uskladjuju sa onim nacistickim,kako bi se zadrzala ideja I asocijacija,a opet onemogucili organi drzave da takvu organizaciju zabrane zbog propagiranja fasisoidnih ideja.Tek iz programa se moze izvesti selekcija takvih desnicarskih orgaizacija koje su klero-fasisticke I nacisticke.

1,2,3,4….

Ta pitanja u vezi sa tvojom ideologijom ne bih otvarao,jer je suvisno da pisem ovde koliko su one bolesne.Terorija vrste,arijevski primat,bela nadmoc,sprega crkve I drzave,cetnici,fasizam,rasizam,nacizam,naucnici,politicari I ideolozi koji danas sve to propagiraju me ne zanimaju,mada znam ko su bili I koji su sada.Ja ovde zagovaram temu da se ne analiziraju bolesne pojave,vec da se ignorisu I suzbijaju nasiljem.

партизани и усраше стари другари колико побише Срба за време рата и после... Смаил-Ага Ченгић и остала братија би им позавидела на учинку

Dakle mozes ti te slike sa tebi dobro poznatog sajta da postavljas koliko hoces,ali ja sam te vec uhvatio u lazi par puta.Nijedna od njih ne moze da se uveca I da se otvori.Najveci su drugari cetnici,ustase I nemci.Pored svog nacionalizma I samoljubljivosti uspeli su vise puta da se posvadjaju izmedju sebe,ali kada je rec o komunistima,da se sloze oko hajke I organizovanih akcija.Ko ne veruje neka proveri u onim knjigama koje jos nisu pro-fasisti iz Srbije uspeli da sklone iz knjizara I biblioteka,mada dosta toga ima I na netu (da ne postavljam).

”b.brdo”:
Несрећниче исти има и Стаљинову слику па то не помињеш. Логично је да пошто смо десничари имамо подршку разних људи који се сматрају десничарима па били они и нацисти. Ако ти је оно доказ онда си много глуп или ненормалан или шта већ

To vec nije moj problem sto vas saborac ima Staljinovu sliku.To samo govori o Staljinovoj popularnosti cak I medju desnicarima,iako su svetom zavladale pljuvacke masinerije koje ste sami kreirali protiv Staljina.Posto to nije uspelo I posto su ljudi ma kojoj politickoj opciji pripadali,samo shavatili staljinov znacaj I ulogu u Ruskoj istoriji,pojavile su se pojave I moroni poput Limonova,nacional-boljsevika,ekstremno desnih nacionalista koji pogresno tumace lik I delo Staljina…
I nemoj tu da mi se pravis nevin kada ste vi doticnog ceoveka koji se slikao za tv kamere nahvalili u vasim saopstenjima I sa doticnom organizacijom imali bliske kontakte.Zato gukni da ja ne bi morao da otkrivam sve u vezi vasih poslova prosle godine.Inace ova organizacija se zalaze za proterivanje imigranata iz Rusije.Toliko…

Ти си само несрећни продукт западне декадентне културе

Ne ja prihvatam sve sto dolazi sa strane,ne iskljucujuci dostignuca svog naroda u nekim oblastima.A ti si zatucani idiot koji se vezujeza jedan narod,jednu veru I rusofilstvo,po principu – I rusko ***** lepse mirise od svakog drugog… :roll:

”opste dobro”:
искулирај мало погледао сам цео снимак ,нема нигде свастике ,а онај крст је сличан класичном. с обзиром да га нема пропаганда пропала
а оно што се неко плаши да живи у Москви. па и Срби се плаше власти на Косову ,
али они то не примећеују

Ajde sto si glup,nego u svojoj gluposti te nije sramota da se hvalis time sto si neobavesten.Taj krst je pandan nemackom krstu iz drugog svetskog rata, koji je stajao na borbenom avionu mesersmit I ne samo njemu.Dakle to je bolest koja se javila kod Rusa(a to I snimak napominje) gde se voditelj sablaznio nad cinjenicom da neki Rusi obozavaju Hitlera I pored toga sto je napravio masakr na tom podrucju.

Ма ти говедо западно које су овде утрпали да полива људе бесомучно !
Ајде смраде, врати се тамо у твоју Швицу одакле су ти мунули паре да дижеш револуције и убијаш попове....

ал шта да радиш сада ти Гарика робија у не КП дому.... у Москви...
Ти си уствари антинационални атлантистички марксиста, типа Троцког....
Види стари Висарионович вас је убијао, ал вас није убијао довољно !

јел видиш шта твоја америка ради ? Јел има већих "фашиста" од њих ?

E na ovakve idiote Limonov - nacional-boljsevici sam mislio. :mrgreen: Obratite paznju na ovaj avatar...To su te jajare koje su spojile boljsevizam i u.srali ga sa nacizmom.
Inace ovaj kreten limonovac ne zna da ja nisam nikakav triockista vec STALIINJISTA,ali takvi neobavesteni ljudi su se u srbiji oduvek pitali za sto sta ,pa tako dodjosmo do ovog stanja gde zemlju vode idioti. :mrgreen:
Oprasta mu mu se jer je dusevni bolesnik koji me je napljuvao.No nema veze...nacional-boljsevizam se leci batinama od strane ideologije marksista-lenjinista ISTOCNOG TIPA koji ja propagiram. Ziveo AKM!

Томпсон је популаран код хрвата. Знаш његов хит Јасеновац, Градишка Стара. Србе на врбе.

Тито и његови партизани су нису се задовољили само да убију немце, него су их и клали. Кад због њих су Срби одвођени на стрељање, седели су скрштених руку.
Недић и Љотић су се борили против комуњара. Али теби Српски животи нису битни, зато и волиш антисрпског фашисту Тита.
Nedić i Ljotić su bili uz Nemce, znači na istoj strani kao i ustaše. Zato se ne treba čuditi što je i danas način razmišljanja obrazovaca blizak Tompsonovim fanovima. Razlikuje ih samo nacija, ali je to nebitno, jer ionako to niko nije mogao da bira.

Ти припадаш Српству:rolleyes:. Иди ти код хрвата, који су пуни антисрпског фашизма.
Само тешко да ћеш се сукобити са њима. Имате пуно заједничког.
Pojasnio sam ti ko s kim i šta ima zajedničko. Svoju ljubav nemoj meni prepuštati.

Glasao za! I mislim da je dobro sto se neko setio da stavi i madjarske naci organizacije!
Takodje, sto se tice zabrana, mislim da se spisak mora prosiriti i na elemente koji podrivaju drustvo na drugi nacin! Ali to ce morati da priceka na bolja vremena, kada ne bude stranih faktora u tolikoj meri zainteresovanih za njihov rad!

Voleo bih da znam koji je Srbin glasao da honvedima i 64 zupanije treba ostaviti slobodu glasa! Vrlo zanimljvo!!!

Наркоман јесте. Његове изјаве хрт су биле исте као да их је усташа рекао. Томпсон је популаран код хрвата. Знаш његов хит Јасеновац, Градишка Стара. Србе на врбе.
da da..cuj ne zanimaju me sta ceda jeste ili nije,i tvoje misljenje o istom,niti tompson i ko ga slusa,samo bi bilo dobro da promenis recnik u odnosu na ostale korisnike i bez optuzbi tipa ustasa,antisrpski fasista i slicno a posebno ako te neko ne provocira,a ja provokaciju ovde ne vidim.
jel sam sad bila jasnija?

Ау,што је анкета...:roll:
Мислим да су многи који су гласали за другу опцију то урадили због Образа.А,Образ не треба срвставати у исти кош са 64 жупаније и Националним стројем.Подвала.
pa Jocic i Rade Bulatovic su ih i zvanicno stprali u isti kos sa Strojem ,64 zupanije ,B&H Srbija i slicnim drazesim grupama gradjana

1,2,3,4….Ta pitanja u vezi sa tvojom ideologijom ne bih otvarao,jer je suvisno da pisem ovde koliko su one bolesne.Terorija vrste,arijevski primat,bela nadmoc,sprega crkve,drzave,cetnici,fasizam,rasizam,nacizam,naucnici,politicari
напиши шта знаш о томе?:evil:
Dakle mozes ti te slike sa tebi dobro poznatog sajta da postavljas koliko hoces,ali ja sam te vec uhvatio u lazi par puta.Nijedna od njih ne moze da se uveca I da se otvori.
има да их постављам ЈОШ :arrow:ево још једна :twisted:амерички пилоти у друштву са Дражом (узми већу диоптрију)

I nemoj tu da mi se pravis nevin kada ste vi doticnog ceoveka koji se slikao za tv kamere nahvalili u vasim saopstenjima
свако је невин док се не докаже супротно:ok:
.Inace ova organizacija se zalaze za proterivanje imigranata iz Rusije.Toliko…
Вел Британија,Француска и Немачка предњаче у протеривању емиграната.Прича о протеривању емиграната из Русије је смешна.;)

Чеда игла је антисрпски фашиста који зарађује на Српској крви. Да није Недића и Љотића, Срби би се затровали од тита и партизана.

Чеда игла је антисрпски фашиста, али ти он не смета. Многи који гласају за Срс имају симпатије за Образ. Како и не би кад је Образ за Српство, а теби то смета. Не сметају ти антисрпски фашисти. Срс има пуно симпатизера у Србији који су за њих. А то ти смета, па hoћеш да полудиш од муке.

Твоје дискусије се своде на то да се уништи Српство. Томпсон је твој певач. Кољи, пали све што је Српско. Томпсон је одмах добио приступ без проблема на западну турнеју.
"" O Marinko!!!
Eno, u onoj zadnjoj uchionici se glasa za radikale!

Ma, dje cesh tamo... u zadnju uchionicu idi kad ti kazem, tamo se glasa za radikale!!!

Ja sam bila ochevidac, na izborima proshle godine

evo, ovo je"profil jednog radikala, onog koji podrzava "Obraz" a obraza nema

Shto se "Tupsona" tiche, ima :evil:bagre svuda
kako ono beshe, ona bezOBRAZOVSKA, omiljena: "noz, zica...:roll:

Moram primetiti da se Obrazovci slabo pozivaju na Dražu. Njima je uglavnom uzor Ljotić, što nije isto, čak ni blizu.
Љотић је био један од идеолога светосавског национализма док је Дража био обичан генерал. А и најчешће нас оптужују за Љотића па се око њега углавном воде расправе
Тежимо да Србе ујединимо, а једна од несрећних србских подела је на четнике и љотићевце што је за данашње прилике потпуно бесмислено

Tompson, jel' to onaj sto puni desetinama hiljada Maksimir i Poljud ? steta, stadioni mali da prime sve istomisljenike pa da ih brojimo u stotinama hiljada :D
Kakve on uopšte veze ima? Da li se njime pravda delovanje Obraza?
Љотић је био један од идеолога светосавског национализма док је Дража био обичан генерал. А и најчешће нас оптужују за Љотића па се око њега углавном воде расправе
Тежимо да Србе ујединимо, а једна од несрећних србских подела је на четнике и љотићевце што је за данашње прилике потпуно бесмислено
Zašto besmislena? Neki su četnici još i imali volje da bar pokušaju da se suprotstave okupatoru dok Ljotićevaca toga nije bilo. Služili su Nemcima, baš kao i oni kojima je taj Tompson kojeg toliko pominjete bio inspirisan.

"" O Marinko!!!
Eno, u onoj zadnjoj uchionici se glasa za radikale!

Ma, dje cesh tamo... u zadnju uchionicu idi kad ti kazem, tamo se glasa za radikale!!!

Ja sam bila ochevidac, na izborima proshle godine

где си ти била очевидац?

тешка ситуација свуда и на сваком месту

kako ono beshe, ona bezOBRAZOVSKA, omiljena: "noz, zica...:roll:

ako пронађеш сличан спот са текстом у ср продукцији онда си у праву

Back