BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
веровао или не од самог постављања теме па до те поруке сам прочитао шта сте написали али ми и даље није јасна та опседнутост Образом и сл. удружењима.
Nisam opsednut, više za sada zabrinut. Jeste to za sada mala grupa, ali i neki drugi su krenuli od malog pa napraviše svetski belaj

На Косову постоје разне оружане групе које чине злодела сваки дан,овде постоје разне НВО организације а неке су преточене у пол. странке које јавно раде против ове државе и народа, а ви (не сви) само о образу и осталима расправљате као да поседују нуклеарни арсенал и сваког часа могу да изазову потоп.
Ово што си писао на ову тему је скретање од главне теме или замена теза,кад већина чланова НВО и неких странака буде похапшена као чланови тих удружења можемо даље да наставимо расправу око истих.а шта мислиш о Томсону:?:
Ovo što sam napisao jeste tema, a druge NVO nisu, pa neću o njima. Imaš tih tema koliko hoćeš, uključi pretragu, nađi i piši o tome. Možda ti se i tamo pridružim.
O Tompsonu ( ako misliš na onog nazovipevača ) ne mislim ništa dobro, a ni o automatu pod tim nazivom. Nepouzdan, neprecizan, Kalaš je mnogo bolji.

nesha taxista:
Nisam opsednut, više za sada zabrinut. Jeste to za sada mala grupa, ali i neki drugi su krenuli od malog pa napraviše svetski belaj
misliš na Hitlera?
pa da ga nisu progurali nemački industrijalci i zapadni finansijeri, dok je zapadna javnost žmurela, a "Times" ga proglašavao ličnošću godine, britanski premijer mahao iz aviona sporazumom sa njime dve nedelje pre prvih bombi na London...

zabrini se kad Zapad kupi obrazovce i strojevce. do tada se posveti ozbiljnijim temama.

i čudno da najveće "demokrate" žele da zabranjuju.
ja nisam za zabranu... obrazovci, klero-fašisti, neo-nacisti i ostali su toliko marginalna pojava da samo čedisti (takođe marginalna pojava) i poneke "demokrate" obraćaju pažnju na njih i galame,jer im je to posao - plaćeni su da se bore protiv svega što zvuči "nacionalno", radi lakšeg primanja liberalizma međ srblje. sa druge strane, ekstremnih desničara je pun stojko po "civilizovanoj i uređenoj" Evropi, imaju parlamentarne stranke, a u lokalu su još brojniji. dok imigranti rastu li, rastu.

misliš na Hitlera?
pa da ga nisu progurali nemački industrijalci i zapadni finansijeri, dok je zapadna javnost žmurela, a "Times" ga proglašavao ličnošću godine, britanski premijer mahao iz aviona sporazumom sa njime dve nedelje pre prvih bombi na London...

zabrini se kad Zapad kupi obrazovce i strojevce. do tada se posveti ozbiljnijim temama.
Kad ih kupe biće kasno ...

Недић је исти као Тадић. Све време трабуња да спасава Србију од злих комуниста (радикала) а предаје србе окупаторима.

теби је математика(упоређивање,симетрија) и историја лоша страна видим ја :arrow:пређи на ликовно.
Карта Велике Србије
Карта Веће Србије
Карта Највеће Србије
Карта Огромне Србије
Србија цео свет;)

да,да Призренска Лига тако се почиње:cool:
O Tompsonu ( ako misliš na onog nazovipevača ) ne mislim ništa dobro,
Мислим на певача и стотине хиљада обожаваоца његових дела
Kalaš je mnogo bolji.
М-21 купујмо домаће

теби је математика(упоређивање,симетрија) и историја лоша страна видим ја :arrow:пређи на ликовно.
Карта Велике Србије
Карта Веће Србије
Карта Највеће Србије
Карта Огромне Србије
Србија цео свет;)

Аааајроооне, дај му обавештење о прекршају.
Чим будем разумео шта је хтео да каже...

Аааајроооне, дај му обавештење о прекршају.
Чим будем разумео шта је хтео да каже...

ја бих волео да разумем какве везе има Чеда са Љотићем и Миланом Недићем
али твоја аргументација је јако танка,слаба.........

Ima li neko saznanja o profilu momaka iz Stroja i Obraza.
Kazu da u Obrazu su skoro svi Bosanci, u Stroju slicno.
Zasto je to tako. Nije li to ustvari uvezen extremizam od preko Drine ?
I listom su simpatizeri radikalne stranke (verovatno dobar deo i clanovi).
Onda i nije cudo sto su ideoloski "tanki". Pravi fasisti su intelektualci i vrlo perfidni u delovanju.
Ovo je grupa zaludjenika i balvana, eventualno patriota - na pogresan nacin.

Onda i nije cudo sto su ideoloski "tanki". Pravi fasisti su intelektualci i vrlo perfidni u delovanju.

када сам гледао неке теме на форумима који се баве том тематиком (профил)
уочио сам израз "под-динарски тип под-дринског поријекла"
Веруј да до сада нисам сконтао о чему се ради?

Недић је спашавао оно што је могло да се спасе и ХВАЛА му за све
једино је заборављено да се помене да су га Немци уважавали као официра Српске војске из Првог Светског Рата и ишао је само једанпут на пријем код Хиће и захваљујући њему Срби нису код Стаљинграда остављали своје кости.
Треба макар некако показати захвалност ..............име улице........споменик ...........било шта......
доста је било биста,попрсја,маузолеја које каквих "бораца против окупатора и домаћих издајника"

Mene po najmanje interesuje danas sta misli o nama Nedic, Ljotic ili Sveti ovaj ili pokojni onaj, a najvise me zanima od cega ce ovaj narod da prezivi sva s' ranja koja ga cekaju?

не знам које поделио Србе на први и други ред:?:
Niko, a ako su i podeljeni, sami su se podelili.

Антисрпски фашиста као модератор на форуму. Па није ни чудно што су теме о геноциду над Србима одмах затваране.
Ovo su krupne reci. Ne moze niko od nas misliti tudjom glavom! Sva sreca sto je tako.

Тито је највећи фашиста, али ти он не смета.
Ni meni ne smeta. Sta god ko govorio o njemu, za mene je pozitivna istorijska licnost. Sta god da je bio i ko god da je bio, Tito je odlicno radio sve sto je radio.

Niko, a ako su i podeljeni, sami su se podelili.
ниси пратио/ла фабулу мислило се на грађане 1. и 2. реда везано за изјаве у председничкој кампањи Бориса Тадића
Ni meni ne smeta. Sta god ko govorio o njemu, za mene je pozitivna istorijska licnost. Sta god da je bio i ko god da je bio, Tito je odlicno radio sve sto je radio.
немој више о њему молим те :cry:;)

Evo dokaza da je organizacija "Obraz" klero-fasisticka...

Ovo je isecak emisije o neonacizmu u Rusiji i fasistickim organizacijama koje tamo deluju.Na snimku je prikazan jedan od naci-skinheda koji nosi na koncertu majicu Obraza,a tu je i jedan poslanik ruske ekstremno desne grupacije u Dumi koji pored svastike u svojoj kancelariji ima pored sebe i cetnicku zastavu "S verom u Boga za Kralja i Otadzbinu".Takodje i on na celom snimku govori o vezama koje neguje sa slicnim organizacijama i njemu ideoloski bliskim.

Mamu li vam fasisticku....:evil:

E stvarno su ti ubedljivi dokazi, nemam reči! Odma' ih tuži, imaš ih u šaci! :-)

E stvarno su ti ubedljivi dokazi, nemam reči! Odma' ih tuži, imaš ih u šaci! :-)
Са друге стране демократска америка шаље оружје Албанцима који тргују органима својих жртава...
Доктор Менгеле је то бар радио у (уврнуте) научне сврхе...
Демократска европа је признала ту наци творевику Косово...
Пааа....

To i mene zanima.

Чеда игла је антисрпски фашиста који зарађује на Српској крви. Да није Недића и Љотића, Срби би се затровали од тита и партизана.

Nisam opsednut, više za sada zabrinut. Jeste to za sada mala grupa, ali i neki drugi su krenuli od malog pa napraviše svetski belaj.

Чеда игла је антисрпски фашиста, али ти он не смета. Многи који гласају за Срс имају симпатије за Образ. Како и не би кад је Образ за Српство, а теби то смета. Не сметају ти антисрпски фашисти. Срс има пуно симпатизера у Србији који су за њих. А то ти смета, па hoћеш да полудиш од муке.

Ovo što sam napisao jeste tema, a druge NVO nisu, pa neću o njima. Imaš tih tema koliko hoćeš, uključi pretragu, nađi i piši o tome. Možda ti se i tamo pridružim.
O Tompsonu ( ako misliš na onog nazovipevača ) ne mislim ništa dobro, a ni o automatu pod tim nazivom. Nepouzdan, neprecizan, Kalaš je mnogo bolji.

Твоје дискусије се своде на то да се уништи Српство. Томпсон је твој певач. Кољи, пали све што је Српско. Томпсон је одмах добио приступ без проблема на западну турнеју.

Чеда игла је антисрпски фашиста који зарађује на Српској крви. Да није Недића и Љотића, Срби би се затровали од тита и партизана.

Чеда игла је антисрпски фашиста, али ти он не смета. Многи који гласају за Срс имају симпатије за Образ. Како и не би кад је Образ за Српство, а теби то смета. Не сметају ти антисрпски фашисти. Срс има пуно симпатизера у Србији који су за њих. А то ти смета, па hoћеш да полудиш од муке.

Твоје дискусије се своде на то да се уништи Српство. Томпсон је твој певач. Кољи, пали све што је Српско. Томпсон је одмах добио приступ без проблема на западну турнеју.

Jedini ko Kolje i Pali po SrBiji su OBRAZ-ovci, Nazzi stroj, Dushan Silni....ukljuchujuci tu i neke politichke partije kao DSS-NS i SRS...( dobro nam poznata Molebanska feshta, pa na severu Kosova...)...

:lol::lol::lol:

ali sad iskreno.

ti se ne smejes kada ovako nesto pises??

Evo dokaza da je organizacija "Obraz" klero-fasisticka...

Ovo je isecak emisije o neonacizmu u Rusiji i fasistickim organizacijama koje tamo deluju.Na snimku je prikazan jedan od naci-skinheda koji nosi na koncertu majicu Obraza,a tu je i jedan poslanik ruske ekstremno desne grupacije u Dumi koji pored svastike u svojoj kancelariji ima pored sebe i cetnicku zastavu "S verom u Boga za Kralja i Otadzbinu".Takodje i on na celom snimku govori o vezama koje neguje sa slicnim organizacijama i njemu ideoloski bliskim.

Mamu li vam fasisticku....:evil:

Ма ти говедо западно које су овде утрпали да полива људе бесомучно !
Ајде смраде, врати се тамо у твоју Швицу одакле су ти мунули паре да дижеш револуције и убијаш попове....

ал шта да радиш сада ти Гарика робија у не КП дому.... у Москви...
Ти си уствари антинационални атлантистички марксиста, типа Троцког....
Види стари Висарионович вас је убијао, ал вас није убијао довољно !

јел видиш шта твоја америка ради ? Јел има већих "фашиста" од њих ?

:roll: e ajde malo lakse sa ovim iglama,klanjima,tompsonima i slicnim izjavama :roll:

Nisam siguran da sam razumeo kako su to Nedić i Ljotić sprečili trovanje? Čeda nije tema.
Šta mislim o Tompsonu napisao sam u tekstu gore ( ponekad treba i pročitati ), a kako se mojim diskusijama uništava Srpstvo ( kojem inače i sam pripadam ) zaista bih voleo da mi objasniš.

:D:D:D
Читавих 10 комада..наспрам 1000 из Србије
Ма ово је нека Српско БиХ завера

Back