BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Znaci gluhih telefona, ok.

Ko ne priznaje pluralizam interesa u srpskom narodu ne propagira jednoumlje. Svi Srbi imaju iste interese. Kad Pero koji drzi samoposlugu ne zeli da mu se otvori supermarket u ulici a mitar to zeli jer ce na taj nacin pobjeci od previsokih cijena i slabog izbora kod Pere, onda dodje Obraz i uspostavi jedan interes koji ima da se slijedi, jer jenedopustivo da pripadnici srpskog naroda imaju razlicite interese.
Onda se i Peri i Mitru objasni sta im je interes i tako se ponovo uspostavi jedinstvo interesa. Ko ce to uraditi, pa naravno Obraz posto oni vec svakako sve znaju.

Ovo o cemu pricas regulise drzava. I ako bi se u takvim situacijama sledio tvoj "pluralizam" spor nikada ne bi bio resen.

Razliciti interesi se sukobljavaju i svaki od njih je legitiman dok god je u granicama zakona (ovdje dodirujemo pojam pravne drzave).
Ovo vazi i za BiH kao i svaku drugu drzavu.

A za sabornost me zaboli iskreno da ti kazem.

Naravno, "dok god je u granicama zakona". I postavljac teme je trebao navesti tacne razloge i dela organizacija za koje smatra da su protiv zakona, a ne ovako da postavi teme bez ikakovog jasnog i pravog obrazlozenja. Zato i mislim da ova tema treba da se zatvori. U protivnom ona je samo odraz nedoraslosti onih cija je obaveza da upravljaju ovim forumom.

zbog cega uopste pridodajete znacaj tim primitivcima, koje eremita naziva savrsenim mladicima, to je jedna banda obicna. banda ljudi izgubljene perspektive u zivotu, koji pametnija posla nemaju.
umesto da brinu o nekim licnim stvarima, oni vode svetsku politiku iz svojih stanova sa pozutelim zidovima.

mogu misliti kako bi utopija izgledala kada bi je eremita i slicni napisali.

zbog cega uopste pridodajete znacaj tim primitivcima, koje eremita naziva savrsenim mladicima, to je jedna banda obicna. banda ljudi izgubljene perspektive u zivotu, koji pametnija posla nemaju.
umesto da brinu o nekim licnim stvarima, oni vode svetsku politiku iz svojih stanova sa pozutelim zidovima.

mogu misliti kako bi utopija izgledala kada bi je eremita i slicni napisali.

Ako tebi licna stvar nije briga o desavanjima u tvojoj zemlji(malopre sam pogledao na youtube kako Obraz sprecava odrzavanje gandza marsa), onda zelim da te pitam da li si ti poreski obveznik ove drzave? Ukoliko nisi, zasto te onda interesuju ovakve teme?

mogu misliti kako bi utopija izgledala kada bi je eremita i slicni napisali
.

Ауууууууууу......... ала си ти запенио човече, па теби је "еремита" крив за све у твом промашеном животу...:roll::roll::roll:

Ako tebi licna stvar nije briga o desavanjima u tvojoj zemlji(malopre sam pogledao na youtube kako Obraz sprecava odrzavanje gandza marsa), onda zelim da te pitam da li si ti poreski obveznik ove drzave? Ukoliko nisi, zasto te onda interesuju ovakve teme?

pa nije na obrazu da deli pravdu i odredjuje sta je moralno a sta nije.
ko su oni uopste?? ko je trazio njihovu pomoc?
to je posao policije i gradskih vlasti da sprecavaju bilo kakve slicne marseve, ko sto su i njih sprecavali.

a briga me za desavanja u mojoj zemlji, a mislim da je marginalcima kao sto su obrazi i slicne grupacije, mesto sto u zatvoru sto za strugovima sto na njivama, a najmanje u centru paznje javnosti.

to je posao policije i gradskih vlasti da sprecavaju bilo kakve slicne marseve, ko sto su i njih sprecavali.

a briga me za desavanja u mojoj zemlji, a mislim da je marginalcima kao sto su obrazi i slicne grupacije, mesto sto u zatvoru sto za strugovima sto na njivama, a najmanje u centru paznje javnosti.

Интересантно нема шта, само остани при оваквим ставовима и онда када су неки други у питању. Ја бих се рецимо, на твом месту упитао КО је уопште Чанак, КО је уопште било какав комуњарски Антифашистички фронт (а гори су 1000 Х од фашиста), КО су уопште све НВО........ и тако редом....... даклеМ буди доследан у својим ставовима.

И КО СИ ТИ уопште да би њих називао "маргиналцима" када ја знам да је већина њих факултетски образована, да већина њих говори по неколико страних језика, да су им морални и патриотски принципи на високом нивоу ??? И ти би њих, гле ПРАВДЕ и ПРАВА "у затворе, за стругове и на њиве"... е, па неће моћи, брале...
те фашисоидне идеје можеш да "окачиш мачку о реп"!

Ма пусти Шалом, смета им Образ јер је жешћи национални покрет који окупља савршене младе интелектуалце и праве православне патриоте, стога је нормално да морају да их нагрде на сваки могући начин. Не уклапа се један Образ у црвено-црну "интернационалу", "глобализам", "јЕвропску породицу" и сличне флоскуле...
Нека сконтају већ једном, да им та опција НАТО фашизма неће проћи...немају већину и здраво...него овако измишљају и епитете који припадају њима пребацују на друге..срамота за Србију да постоје такви људи..који живе од лажи и клевете..Мој Мито Брате..

Obraz jeste fašistička organizacija, jer neki njegovi članovi pozivaju na nasilje nad nacionalnim manjinama, a i neki njegovi članovi na ovom forumu su meni više puta javno rekli da bi me proterali u Crnu Goru, što naravno ne mogu da izvedu, ali to je dovoljno da steknem takav utisak.
Као роботи само понављате лажи..ГДЕ си ти чуо да је неки члан Образа позвао на насиље над мањинама?

Eto malo sam prosvrljao po njihovoj stranici. Evo sta kazu za sebe:

…Образ је политичка организација, православна и саборна, а не партијска, јер не верујемо у плурализам интереса у србском народу, већ у његову саборност, у јединствен систем вредности и у једну заједничку судбину за све Србе

ОСНОВНА НАЧЕЛА
1. БОГОЉУБЉЕ И РОДОЉУБЉЕ
2. СРБСКА СРБИЈА
3. ДОМАЋИНСКИ ПОРЕДАК
4. ВИТЕШКЕ ОРУЖАНЕ СНАГЕ

itd...

Dakle pravoslavni talibani i vehabije. Ovo poredjenje je izuzetno precizno jer se islamisticki pokret zasniva na potpuno istim premisama samo sa drugacijim predznakom.
Narocito "ne vjerovanje" u pluralizam je zabrinjavajuce jer podrazumjeva da se na vlast dolazi nedemokratskim putem i da se potom demokratija ukida.

Nacela organizacije otvaraju sljedeca pitanja:
1. Sta se desava sa Srbima koji imaju drugacije vidjenje svijeta
2. Sta se desava sa nesrbima?
3. Sta se desava sa demokratijom, ljudskim pravima, izbornim sistemom i ostalim ustavom zagarantovanim pravima ljudi u Srbiji?

Nakon pregleda osnovnih ideja i nacela mozemo slobodno reci da se radi o jednoj klerofashistickoj organizaciji koja za cilj ima rusenje ustavnog poretka Republike Srbije i uvodjenje totalitarng i zlocinackog rezima.
Ал га ти измеша и исценира, као у холивуду..
какве несрећне вехабије ....мухамедов следбениче...ти везе немаш о расуђивању и коришћењу сиве материје која ти се налази на раменима...

Ovo samo pokazuje da ti pojma nemas koji je tvoj interes.
Obraz pomaze onima koji su izgubili orjentaciju, ne postoji pluralizam interesa :roll:

Prvi zvaničan spisak neonacista
10. decembar 2005. | 09:40 -> 19:20 | Izvor: B92, Beta
Novi Sad, Subotica -- Policija utvrdila da su Nacionalni stroj, skinhedi, Krv i čast i Rasonalisti neonacističke organizacije, a Obraz klerofašistički,dok su Pokret 64 županije i Honvedi nazvani neformalnim društvenim grupama koje nisu izričito optužene za delovanje s neonacističkim obeležjima.

MUP Srbije i Odbor Skupštine Vojvodine za bezbednost izdali su zajedničku informaciju o delovanju neonacističkih organizacija u Vojvodini.

Policijska analiza pokazala je podudarnost delova programa političkog pokreta "Obraz" i skinheda, uprkos tome što postoji animozitet između hrišćanske desničarske omladine koje okupljaju 'Obraz' i 'Dveri' s jedne i skinheda, koje vide kao nevernike, s druge strane.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2005&mm=12&dd=10&nav_id=182260

Pripadnici Obraza vole da se distanciraju od ostalih fašista objašnjavajući nam da to nisu. Čak i kad je jedan od njih u trenucima iskrenosti priznao ko mu je pravi idol ...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5118598&postcount=5
...demantovanje je nastavljeno uz opaske kako on navodno nije njihov.
Poznato je da je Dimitrije Ljotić uzor pripadnicima Obraza. Činjenica je da je dotični još pre 2 svetskog rata otvoreno izražavao divljenje Prema Hitleru, te je nakon okupacije oduševljeno prihvatio da za njega obavlja prljave poslove po Srbiji. Ulizištvo Hileru je išlo čak dotle da je predlagao da se od Srba formira SS divizija, kao što su po jedna stvorena od strane Hrvata i Bošnjaka. Čast srpskog naroda je ipak spašena time što nije mogao naći dovoljan broj budala koje bi podržale njegove sumanute ideje. Posle rata je ovaj notorni zločinac naravno streljan i nemojte mi sad roniti suze kako su on i njemu slični jadne žrtve komunističkog režima.

Danas pripadnici Obraza pretežno tvrde da nisu za Hitlera, a cene Ljotića koji je bio njegov ovlašćeni predstavnik ovde ( dva puta se i sastao s njim u Berlinu ). Da li to oni pojma nemaju u šta zapravo veruju ili misle da se svi mi ovde zakopčavamo na leđa?
Jel tebi Canak profesor istorije,posto sam od njega cuo istu argumentaciju za Ljotica?!Optuzujete njega koji je spasavao Srbe!Saradjivao je sa Nemcima,ali u interesu Srba.Ubivsi 1 Nemca,komunisti su ubijali 100 Srba,protiv toga se Ljotic borio....!

Интересантно нема шта, само остани при оваквим ставовима и онда када су неки други у питању. Ја бих се рецимо, на твом месту упитао КО је уопште Чанак, КО је уопште било какав комуњарски Антифашистички фронт (а гори су 1000 Х од фашиста), КО су уопште све НВО........ и тако редом....... даклеМ буди доследан у својим ставовима.

И КО СИ ТИ уопште да би њих називао "маргиналцима" када ја знам да је већина њих факултетски образована, да већина њих говори по неколико страних језика, да су им морални и патриотски принципи на високом нивоу ??? И ти би њих, гле ПРАВДЕ и ПРАВА "у затворе, за стругове и на њиве"... е, па неће моћи, брале...
те фашисоидне идеје можеш да "окачиш мачку о реп"!

ja o canku nisam uopste govorio, niti je on tema ovde, to sto je on koristio dogadjaj u svoju politicku korist, je druga prica. ja mislim da su svi normalni ljudi trebali da se usprotive onim "fakultetski obrazovanim" kako ti kazes, a vecinom maloletnicima, i canak kakav god da je, smatram da je manje zlo od njih. ne mislim da bih podrzavao canka time sto bih se usprotivio ovim tvojim "fakultetlijama".

a ko sam ja? ja sam savesni i primerni gradjanin ove drzave. osoba na koju slobodno mogu svi da se ugledaju. postujem prava sebe i svoje okoline, medjutim nisam anarhista i neke crte povlacim, a te crte su recimo da bih dozvolio sve protiv onih koji podrzavaju ideologiju i politiku koja je vodila ovaj i druge narode u potpuno unistenje i fizicko brisanje sa istorijske pozornice. onima koji brutalno i namerno krse osnovna ljudska prava, bih ista oduzeo da bih obeshrabrio dalje sirenje takvog ponasanja. ti za koje ti govoris da govore vise stranih jezika, odlicno i ja isto govorim vise stranih jezika i savrseno se istima sluzim, ali za razliku od tih samoproklamovanih laznih patriota, srpski sam prvo savladao. a oni glasovne promene nisu jos naucili (srBski).

i marginalci su zato sto je to par desetina podivljalih bandita kojima bi bolje bilo da traze ribe nego sto se glupiraju, i oni kao takvi nemaju ni legalno ni legitimno ni nebesko pravo da uticu i narusavaju bezbednost i uopste bilo koji aspekt zivota jedne skoro 10-milionske drzave.

Jao shto je ovo vazna tema ubilo se...
Eto po starom skojevskom obrazovanju Nesha ima "argiument" za Thompsona i ustashku mladez u nekom tamo Obrazu...."svi smo mi pomalo divljaci":),naravno taj argument se uvek poteze kad se drugi pokazu kao malo veci...da se stvari gurnu pod tepih.Izmishljena ravnoteza i sve ostale ljigavshtine.

Jao shto je ovo vazna tema ubilo se...
Eto po starom skojevskom obrazovanju Nesha ima "argiument" za Thompsona i ustashku mladez u nekom tamo Obrazu...."svi smo mi pomalo divljaci":),naravno taj argument se uvek poteze kad se drugi pokazu kao malo veci...da se stvari gurnu pod tepih.Izmishljena ravnoteza i sve ostale ljigavshtine.
Ne bi Neša to...ne verujem.;)

Па само у Србији земљи има да се гласачки листићи штампају и на мађарском језику ?! Па то нигде нема, само код нас. То значи да они не признају нашу државу, не третирају се да су део Србије, него класично - Мађари из Мађарске.

И његова жена и његови најближи сарадници говоре о потпуно чудној и необјашњивој саобраћајној "несрећи"... тако да кхм...
Јесте... сударио се са метком!:evil:
Gde god sam tražio ima samo zvanična verzija da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a to što vi tvrdite samo na sajtu Obraza i Stormfronta i diskusijama izvedenim iz njih. Prema tome - manite se toga.

Obraz jeste fašistička organizacija, jer neki njegovi članovi pozivaju na nasilje nad nacionalnim manjinama,
Који чланови, име и презиме? Овако не каки...
Lično sam bio prisutan u Novom Sadu 07.10. kad su članovi Obraza vikali : ''Ubij, zakolji, da Mađar ne postoji!'' Dakle čuo sam svojim ušima, a ne preko tamo nekih nevaljalih medija.
Мени ови више личе на фашисте... још ми нико није одговорио зашто су "антифашисти" били маскирани?

Koliko sam video i žandarmi su često maskirani kad izvode hapšenja. Jesu li i oni fašisti? Kakve to uopšte ima veze?

Lično sam bio prisutan u Novom Sadu 07.10. kad su članovi Obraza vikali : ''Ubij, zakolji, da Mađar ne postoji!'' Dakle čuo sam svojim ušima, a ne preko tamo nekih nevaljalih medija.
Koliko sam video i žandarmi su često maskirani kad izvode hapšenja. Jesu li i oni fašisti? Kakve to uopšte ima veze?

Знао сам да ће опет да буде нека замена теза!
Ја кажем да нико од тзв. фашиста није био маскиран већ да су тзв. антифашисти били маскирани.
Да ли се они плаше те шачице људи од којих их штити и кордон полиције, или им савест није чиста или су плаћени да се ту појаве а пошто не стоје иза те идеје онда су морали да се маскирају, или да их тата не разбије кад додју кући... дај нешто рационалније, жандармерији маске намеће правило службе и то у одређеним ситуацијама.

А наравно има и онај други део са црном кућом, црним мајцама и кошуљама.
Ти знаш ко су били "црнокошуљаши"!
Дај Нешо па ја те сматрам озбиљним саговорником
.

Back