BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Па само у Србији земљи има да се гласачки листићи штампају и на мађарском језику ?! Па то нигде нема, само код нас. То значи да они не признају нашу државу, не третирају се да су део Србије, него класично - Мађари из Мађарске.

Od dusevnih smiraja i prelijepih ikona do izopacenih znacenja koja bi mozda mogla ponekog ponukati da pomisli da Madjarima u Srbiji mozda i nije mjesto. Mozda neko i pozeli da uradi nesto po tom pitanju?
A ti ces onda dan poslje na forumu ponovo o bogobojazljivosti i ispravnim putevima do Njegove ljubavi.

Знао сам да ће опет да буде нека замена теза!
Ја кажем да нико од тзв. фашиста није био маскиран већ да су тзв. антифашисти били маскирани.
Да ли се они плаше те шачице људи од којих их штити и кордон полиције, или им савест није чиста или су плаћени да се ту појаве а пошто не стоје иза те идеје онда су морали да се маскирају, или да их тата не разбије кад додју кући... дај нешто рационалније, жандармерији маске намеће правило службе и то у одређеним ситуацијама.

To za pravilo službe bih voleo da vidim, a što su ovi bili maskirani, njihova stvar. Nije zabranjeno, koliko znam.
А наравно има и онај други део са црном кућом, црним мајцама и кошуљама.
Ти знаш ко су били "црнокошуљаши"!
Vidi drug moj, u naše vreme nije bilo tako, ali danas omladina to voli i to nema veze s onim iz 2. svetskog rata. Starimo, šta ćeš. Btw, bio sam i u toj ''kući'', ništa posebno. Pozdravili su te.
Дај Нешо па ја те сматрам озбиљним саговорником
I ja tebe.

Lično sam bio prisutan u Novom Sadu 07.10. kad su članovi Obraza vikali : ''Ubij, zakolji, da Mađar ne postoji!'' Dakle čuo sam svojim ušima, a ne preko tamo nekih nevaljalih medija.
Koliko sam video i žandarmi su često maskirani kad izvode hapšenja. Jesu li i oni fašisti? Kakve to uopšte ima veze?
Ма дај, када се скупе Браћа из Образа има ту и других...који се шлепају..и ти баш знаш ДНК анализом да су то чланови Образа узвикивали..а не неки убачени елемент из ДС-а или сл..НАТО организације?

Gde god sam tražio ima samo zvanična verzija da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a to što vi tvrdite samo na sajtu Obraza i Stormfronta i diskusijama izvedenim iz njih. Prema tome - manite se toga.
како само измишљаш...
Па сада верујеш милошевићу и званичној верзији његовог МУП-а..какви сте ви демократе превртљивци..па више ви плачете за милошевићем изгледа од било кога..

Antisrpski moderatori
Ne znam na koga si tu mislio, mada pretpostavljam na mene. Ako bi to bilo tačno, to bi značilo da je većina Srba klerofašistički opredeljena ( da ponovim još jednom: ova ocena o Obrazu je MUP-ova ). Srećom nije tako, niti je ikad bilo, a meni samo smeta što se zbog delovanja takvih onda ceo srpski narod prikazuje u lošem svetlu.
Ма дај, када се скупе Браћа из Образа има ту и других...који се шлепају..и ти баш знаш ДНК анализом да су то чланови Образа узвикивали..а не неки убачени елемент из ДС-а или сл..НАТО организације?
Uh, DNK...lično video i čuo, na mnogo snimaka se vidi da su svi tamo ili bar velika većina to pevali i sad hoćeš da nas ovde ubeđuješ kako su to samo neki u njih ubačeni i kako bi oni mogli bez posledica da viču ono što se većini tu ne sviđa?! Nemoj molim te baš toliko da vređaš inteligenciju učesnika u diskusiji.
како само измишљаш...
Па сада верујеш милошевићу и званичној верзији његовог МУП-а..какви сте ви демократе превртљивци..па више ви плачете за милошевићем изгледа од било кога..
Naravno da je i ovo netačno: Krstić je poginuo 2001., a Milošević je bio na vlasti do 2000. Sledeći put bolje proveri podatke.

Ono o slušanju Ljotića bolje da niste pominjali, jer to znači da izražavate žal što nismo bili na Hitlerovoj strani kao što je on predlagao da budemo. Posle ćete se opet ljutiti kad neko kaže da ste ...

Као роботи само понављате лажи..ГДЕ си ти чуо да је неки члан Образа позвао на насиље над мањинама?

Ti si meni više puta na ovom forumu javno rekao (mada to izgleda kao lavež psa koji ne sme da ujede) da ćeš me proterati u Crnu Goru. I ne samo ti, već još neki forumaši koji su se predstavili kao članovi pomenute fašističke organizacije.

Program im je jasan, jasno je sta rade, jedino mi nije jasno zasto se toliko bune kad se taj sklop ideje i djelovanja adekvatno okarakterise. Ja sam ocekivao kod njih izvjesnu dozu ponosa kad ih se nazove klerofashistima a oni se kukavicki povlace u tom trenutku kao puz u kucicu.
Da nije mozda zato sto bi onda mogli biti zabranjeni, pa cemo zbog toga malo da se lazemo, meditiramo o znacenju jasnih poruka, smislu pojma pluralizam te varljivosti vida i sluha koji kod "demokrata" cesto izazivaju sasvim pogresan dojam da su nest vidli ili culi?

Prvi zvaničan spisak neonacista
10. decembar 2005. | 09:40 -> 19:20 | Izvor: B92, Beta
Novi Sad, Subotica -- Policija utvrdila da su Nacionalni stroj, skinhedi, Krv i čast i Rasonalisti neonacističke organizacije, a Obraz klerofašistički,dok su Pokret 64 županije i Honvedi nazvani neformalnim društvenim grupama koje nisu izričito optužene za delovanje s neonacističkim obeležjima.

MUP Srbije i Odbor Skupštine Vojvodine za bezbednost izdali su zajedničku informaciju o delovanju neonacističkih organizacija u Vojvodini.

Policijska analiza pokazala je podudarnost delova programa političkog pokreta "Obraz" i skinheda, uprkos tome što postoji animozitet između hrišćanske desničarske omladine koje okupljaju 'Obraz' i 'Dveri' s jedne i skinheda, koje vide kao nevernike, s druge strane.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2005&mm=12&dd=10&nav_id=182260

Pripadnici Obraza vole da se distanciraju od ostalih fašista objašnjavajući nam da to nisu. Čak i kad je jedan od njih u trenucima iskrenosti priznao ko mu je pravi idol ...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5118598&postcount=5
...demantovanje je nastavljeno uz opaske kako on navodno nije njihov.
Poznato je da je Dimitrije Ljotić uzor pripadnicima Obraza. Činjenica je da je dotični još pre 2 svetskog rata otvoreno izražavao divljenje Prema Hitleru, te je nakon okupacije oduševljeno prihvatio da za njega obavlja prljave poslove po Srbiji. Ulizištvo Hileru je išlo čak dotle da je predlagao da se od Srba formira SS divizija, kao što su po jedna stvorena od strane Hrvata i Bošnjaka. Čast srpskog naroda je ipak spašena time što nije mogao naći dovoljan broj budala koje bi podržale njegove sumanute ideje. Posle rata je ovaj notorni zločinac naravno streljan i nemojte mi sad roniti suze kako su on i njemu slični jadne žrtve komunističkog režima.

Danas pripadnici Obraza pretežno tvrde da nisu za Hitlera, a cene Ljotića koji je bio njegov ovlašćeni predstavnik ovde ( dva puta se i sastao s njim u Berlinu ). Da li to oni pojma nemaju u šta zapravo veruju ili misle da se svi mi ovde zakopčavamo na leđa?

Ne znam shta su svi ochekivali kada su rehabilitovali chetnichki pokret. Necu ulaziti u to jesu li chetnici svi bili dobri momci ili je tu bilo i kriminalaca, jer ni kodkomunjara nije bilo nishta bolje.

Poenta je u tome da je decenijama ovom narodu usadjivana jedna komunistichka verzija istorije (ne ulazim u pitanje njene istinitosti). Medjutim, kako smo se odluchili za proamerichku i prokapitalistichku politiku, bilo je podobnije da se okitimo kokardama i pokazhemo koliko smo antikomunistichki nastrojeni, kako je nad nama vrshena represija itd.

Po staroj dobroj logici, ,,neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj" mnogi su nashli izgovor da rehibilituju lichnost i delo svojih dedova (shto zbog grizhe savesti, shto zbog borachkih penzija).

Nekim mladjim generacijama, tek povrshno upucenim u istoriju domace NOB, postace logichno da je Hitler bio pozitivac, jer se je borio protiv komunistichkog diktatora i ratnog zlochinca Josipa Broza TIta.

Tako je bilo u svim bivshim socijalistichkim drzhavama. Oni koji su nekada bili saradnici okupatora, danas postaju narodni heroji.

Zashto onda bilo koga chude neonacisti?

Образ је прави србски покрет који окупља умно неоштећену (од бајки о ЕУ и сличним глупостима) омладину! Е то већ многима смета јер ако су чланови Образ не може се њима баш тако лако руководити, јер мисле својом главом, не верују у све што виде и чују на ј92, виде обе стране медаље! Драго ми је да покрет има све више присталица и живим у нади да ће идеја Светосавља у Србији победити. Залаже се за здраве вредности и то многима смета. Пре свега антисрбским елементим у овој земљи. Највише их напада управо Б92, Чанак, Костреш, ЛДП и сл. Први су Сорошеви медији, други се залаже да Срем припадне Хрватској, трећи је тежак сепаратиста, о ЛДП нема потребе да пишем. Срби запитајте се зашто?! Да ли је у њиховом раду нешто лоше? Текстови су им одлични, акције оргиналне, плакати прелепи... Погледајте више о њима на www.srb-obraz.org А мислим и да ће успети у великом делу и да руководе државом преко својих чланова на високим функцијама, у скупштини, влади, БИА...

Образ је прави србски покрет који окупља умно неоштећену (од бајки о ЕУ и сличним глупостима) омладину! Е то већ многима смета јер ако су чланови Образ не може се њима баш тако лако руководити, јер мисле својом главом, не верују у све што виде и чују на ј92, виде обе стране медаље! Драго ми је да покрет има све више присталица и живим у нади да ће идеја Светосавља у Србији победити. Залаже се за здраве вредности и то многима смета. Пре свега антисрбским елементим у овој земљи. Највише их напада управо Б92, Чанак, Костреш, ЛДП и сл. Први су Сорошеви медији, други се залаже да Срем припадне Хрватској, трећи је тежак сепаратиста, о ЛДП нема потребе да пишем. Срби запитајте се зашто?! Да ли је у њиховом раду нешто лоше? Текстови су им одлични, акције оргиналне, плакати прелепи... Погледајте више о њима на www.srb-obraz.org А мислим и да ће успети у великом делу и да руководе државом преко својих чланова на високим функцијама, у скупштини, влади, БИА...
...premijera kostunice...

za pocetak, prva stvar je da je to nepismeno sve jer se ne govori srBski neko srpski. a ako vam to smeta, onda vama smeta srpski jezik jer su njegove glasovne promene sastavni deo njega. nema da se selektivno gradi neki patriotizam. to zaebi.

umno neostecena omladina??? da bi neko imao ostecen um, mora prvo da ima um...

misle svojom glavom???
to se bas uklapa u njihovu politiku koja ne veruje u pluralizam interesa.\

daj bre nemojte zasmejavati ozbiljan svet ovde

...premijera kostunice...

za pocetak, prva stvar je da je to nepismeno sve jer se ne govori srBski neko srpski. a ako vam to smeta, onda vama smeta srpski jezik jer su njegove glasovne promene sastavni deo njega. nema da se selektivno gradi neki patriotizam. to zaebi.

umno neostecena omladina??? da bi neko imao ostecen um, mora prvo da ima um...

misle svojom glavom???
to se bas uklapa u njihovu politiku koja ne veruje u pluralizam interesa.\

daj bre nemojte zasmejavati ozbiljan svet ovde

kod mene se pricha ...da beretke ne razmishljaju...oni ubijaju...
"umno neoshtecena omladina"...

Ne znam na koga si tu mislio, mada pretpostavljam na mene. Ako bi to bilo tačno, to bi značilo da je većina Srba klerofašistički opredeljena ( da ponovim još jednom: ova ocena o Obrazu je MUP-ova ). Srećom nije tako, niti je ikad bilo, a meni samo smeta što se zbog delovanja takvih onda ceo srpski narod prikazuje u lošem svetlu.
Uh, DNK...lično video i čuo, na mnogo snimaka se vidi da su svi tamo ili bar velika većina to pevali i sad hoćeš da nas ovde ubeđuješ kako su to samo neki u njih ubačeni i kako bi oni mogli bez posledica da viču ono što se većini tu ne sviđa?! Nemoj molim te baš toliko da vređaš inteligenciju učesnika u diskusiji.

Naravno da je i ovo netačno: Krstić je poginuo 2001., a Milošević je bio na vlasti do 2000. Sledeći put bolje proveri podatke.

Ono o slušanju Ljotića bolje da niste pominjali, jer to znači da izražavate žal što nismo bili na Hitlerovoj strani kao što je on predlagao da budemo. Posle ćete se opet ljutiti kad neko kaže da ste ...
Хахаха који си то чудак..шта причаш..Милошевић на власти до 2000..Па човече несрећни комунисти и данас држе полицију!
Јеси ти чуо да је наша полиција ишта урадила у задњих 50 година, а да није у систему са унутрашњом шпијунажом и контролом грађана...криминалци се шетају и зезају по градовима, а полиција као ради..јеси смешан...па невероватно

Od dusevnih smiraja i prelijepih ikona do izopacenih znacenja koja bi mozda mogla ponekog ponukati da pomisli da Madjarima u Srbiji mozda i nije mjesto. Mozda neko i pozeli da uradi nesto po tom pitanju?
A ti ces onda dan poslje na forumu ponovo o bogobojazljivosti i ispravnim putevima do Njegove ljubavi.

Нисам рекла да Мађарима није место у Србији. Не изврћи моје речи. Нека их нека живе нормално и немам ништа против њих, све што желим рећи је да они као припадници ове земље треба да испоштују законе ове земље. Ако им се не свиђа ова држава и њени закони, нека иду у другу земљу, нико их не приморава да живе овде. Јесмо ли им дали све што треба да имају ? Јесу ли гладни, жедни, угрожени? али извини не можемо писати УСТАВ НА МАЂАРСКОМ ЈЕЗИКУ, он мора бити на језику оних ЧИЈА ЈЕ ОВО ДРЖАВА. У томе је суштина.

Нисам рекла да Мађарима није место у Србији. Не изврћи моје речи. Нека их нека живе нормално и немам ништа против њих, све што желим рећи је да они као припадници ове земље треба да испоштују законе ове земље. Ако им се не свиђа ова држава и њени закони, нека иду у другу земљу, нико их не приморава да живе овде. Јесмо ли им дали све што треба да имају ? Јесу ли гладни, жедни, угрожени? али извини не можемо писати УСТАВ НА МАЂАРСКОМ ЈЕЗИКУ, он мора бити на језику оних ЧИЈА ЈЕ ОВО ДРЖАВА. У томе је суштина.

otici ce Vojvodina...
a da li ste nahranili i napojili Vojvodinu...ovakvu glupost samo ti mozhesh da napishesh...
...ovako treba da se napishe...
Da li je vojvodina hranila uvek Srbiju...da li je Srbija uvek potkradala Srbiju...da li sada Srbija uzima 93% vojvodini...da li Srbija planira da oduzme sve vojvodini i protera ostatak manjina shto malom Jozhi nije poshlo za rukim 1945-1955...

otici ce Vojvodina...
a da li ste nahranili i napojili Vojvodinu...ovakvu glupost samo ti mozhesh da napishesh...
...ovako treba da se napishe...
Da li je vojvodina hranila uvek Srbiju...da li je Srbija uvek potkradala Srbiju...da li sada Srbija uzima 93% vojvodini...da li Srbija planira da oduzme sve vojvodini i protera ostatak manjina shto malom Jozhi nije poshlo za rukim 1945-1955...

ВОЈВОДИНА ЈЕ СРБИЈА. Осим Војводине Србија има и друга плодна подручја Мачва, Поморавље итд....И тако ће бити и остати.

Stani malo: donijela si zakljucak da Madjari ne dozivljavaju Srbiju kao svoju zemlju zato sto im drzava po zakonu dozvoljava da imaju glasacke listice na Madjarskom, a sad ih pozivas da postuju zakone zemlje u kojoj zive ili nek idu negdje drugo?!?!?!?!
Sama si iskonstruisala krizu madjarskog identteta i onda tu falsifikovanu konstrukciju upotrjebila kao argument da onima koji postuju zakon nije mjesto u Srbiji?!
I da ga ne postuju mjesto im je u Srbiji, jer se nepostovanje zakona sankcionise na sudu izrecenim kaznama a ne protjerivanjem, pa radilo se o Srbima ili pripadnicima neacionalnih manjina.

A usput, cija je Srbija drzava? Ti si ocito misljenja da ona pripada tebi vise nego nekom Madjaru ili Rumunu u Srbiji. To je medjutim puno vise u suprotnosti sa ustavom kojeg tako rado uzimas u usta nego glasackilistic na Madjarskom koji te tako uzbudjuje u pauzi izmedju dvije meditacije na temu "zatvori oci i zacepi usi da bi upoznao svijet u kojem zivis".

Stani malo: donijela si zakljucak da Madjari ne dozivljavaju Srbiju kao svoju zemlju zato sto im drzava po zakonu dozvoljava da imaju glasacke listice na Madjarskom, a sad ih pozivas da postuju zakone zemlje u kojoj zive ili nek idu negdje drugo?!?!?!?!
Sama si iskonstruisala krizu madjarskog identteta i onda tu falsifikovanu konstrukciju upotrjebila kao argument da onima koji postuju zakon nije mjesto u Srbiji?!
I da ga ne postuju mjesto im je u Srbiji, jer se nepostovanje zakona sankcionise na sudu izrecenim kaznama a ne protjerivanjem, pa radilo se o Srbima ili pripadnicima neacionalnih manjina.

A usput, cija je Srbija drzava? Ti si ocito misljenja da ona pripada tebi vise nego nekom Madjaru ili Rumunu u Srbiji. To je medjutim puno vise u suprotnosti sa ustavom kojeg tako rado uzimas u usta nego glasackilistic na Madjarskom koji te tako uzbudjuje u pauzi izmedju dvije meditacije na temu "zatvori oci i zacepi usi da bi upoznao svijet u kojem zivis".

Опет замена теза. Као прво, сматрам потпуно непотребно штампање гласачких листића на Мађарском језику. Не знам чија је то била идеја, али то је нешто што није у реду, ово су избори Србије. Замисли кад би у САД-у били гласачки листићи били на језицима мањина, него су на матерњем језику те државе.

Не, никад нисам рекла да их треба „протерати“ кажем да је њихова воља, ако им се не допада ова земља као држава има других земаља па нека сами бирају где ће да живе. Ако им се не свиђа устав Србије, нека изаберу земљу која има боље уставно уређење. Дакле, не причам о никаквом протеривању, већ о избору. Ако хоће да МЕЊАЈУ УСТАВ СРБИЈЕ, е па то извини може само у законским оквирима, без кршења њеног интегритета и суверенитета. Ко хоће да ВОЈВОДИНУ сматра РЕПУБЛИКОМ ИЛИ ДРЖАВОМ, наравно да ћу увек рећи да то није у реду. Јер Војводина јесте Србија. Увек говоримо о „правима мањина“ а шта је са „правима већина“, са правима већинских држављана ове земље да штите свој интегритет и суверенитет. Неко хоће тв станицу на матерњем језику, па новине на матерњем, па му је онда мало па хоће и ГРБ И ЗАСТАВУ и још мало и ХИМНУ, е па извини то не може. За све постоје неке границе.

Србија је моја земља, подједнако као и твоја.
Ко има уши да чује, нека чује.

Back