ma ćaci ga sagradiliKo je sagradio berlinski zid 1961 ? Amerikanci ?

kako se zvao najcuveniji prelaz simo..jel checkpoint charlie?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ćaci ga sagradiliKo je sagradio berlinski zid 1961 ? Amerikanci ?

Ja opet mislim da bi ti trebala da odeš na Hadžiluk u Meku, da provedeš malo vremena u Saudijskoj Arabiji, da se upoznaš sa stvarnim islamom, da osjetiš to malo u praksi , a ne da budeš pozerka.Pored takvog zaštitnika evropljani treba da spavaju sa sjekirom ispod jastuka. Ne prodaji meni muda pod bubrege, svega ti. Mnogo zujiš malo meda daješ, bacam vrijeme čitajući tvoje budalaštine a vrijeme je novac!
Oooooj to me boli!! Ti ebeni razmaci prije zareza! O Bože, pomoziiJa opet mislim da bi ti trebala da odeš na Hadžiluk u Meku, da provedeš malo vremena u Saudijskoj Arabiji, da se upoznaš sa stvarnim islamom, da osjetiš to malo u praksi , a ne da budeš pozerka.
Treba tebe liječiti.Ja se slažem da BiH treba srušit.Neodrživa je.
Treba tebe liječiti.
Kakve to sad ima veze.Ko je sagradio berlinski zid ?ma ćaci ga sagradili
kako se zvao najcuveniji prelaz simo..jel checkpoint charlie?
Kasno je.Treba tebe liječiti.
Za tebe nikakve!Kakve to sad ima veze.Ko je sagradio berlinski zid ?
To ti je nulto koleno. Tj. oni koji su ovde rasli a tamo se doselili kao formirane individue, naopako ili ne, nije bitno.Vazi i za nase itekako ,nikakve razlike ,daleko smo blizi Turcima i istoku nego zapadu,pun ti forum onih koji pljuju zapad i hvale Rusiju a zive i rade na zapadu.
To ti dali? Pa šta znam, probaj, probaj i oralno-šta ti može biti..
Moroni u zapadnoj Nemačkoj, šta od njih da se očekuje.

Kako nisu.Sijaju.jesu se prosvjetlili turci u berlinu ?

Ti se udruzio sa rezimskim ljudima? Lepo!
u pitanju je tema.Ti se udruzio sa rezimskim ljudima? Lepo!
S moje strane je bila u pitanju šala. Najglasniji si ovdje, a kontas svaku treću.u pitanju je tema.
mislis da sa simom ne mogu imati slicna vidjenja po drugim pitanjima osim razlike u politici ? mozes i ti.
sto se tice ovog pokusaja islamiziranja u tudjoj drzavi simo i ja imamo slicna misljena mozda apsolutno ista.
isto tako bih ja reagovao i da su pravoslavci nesto zahtevali poput toga u tudjoj drzavi.
Nije ti tOcna mapica...ako ne vjerujes vidi pod Dresden i Magdeburg..ne pitaj kako znam
Uglavnom po pitanju muslimana smo na istim talasnim dužinama.Ti se udruzio sa rezimskim ljudima? Lepo!

Simo, ja imam ozbiljne sumnje u tvoje čvrste namjere.Uglavnom po pitanju muslimana smo na istim talasnim dužinama.![]()

Simo, ja imam ozbiljne sumnje u tvoje čvrste namjere.
Gubis vrijeme i izbore.
A drag si čovječuljak.![]()

Šta misliš o tome što su Turci Aja Sofiju pretvorili u džamiju?Simo, ja imam ozbiljne sumnje u tvoje čvrste namjere.
Gubis vrijeme i izbore.
A drag si čovječuljak.![]()