Berlin u Ramazanu!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pored takvog zaštitnika evropljani treba da spavaju sa sjekirom ispod jastuka. Ne prodaji meni muda pod bubrege, svega ti. Mnogo zujiš malo meda daješ, bacam vrijeme čitajući tvoje budalaštine a vrijeme je novac!
Ja opet mislim da bi ti trebala da odeš na Hadžiluk u Meku, da provedeš malo vremena u Saudijskoj Arabiji, da se upoznaš sa stvarnim islamom, da osjetiš to malo u praksi , a ne da budeš pozerka.

Treba tebe liječiti.
sumifen-sampon.jpg

Vazi i za nase itekako ,nikakve razlike ,daleko smo blizi Turcima i istoku nego zapadu,pun ti forum onih koji pljuju zapad i hvale Rusiju a zive i rade na zapadu.
To ti je nulto koleno. Tj. oni koji su ovde rasli a tamo se doselili kao formirane individue, naopako ili ne, nije bitno.
Već sledeća generacija koja se tamo rodila i odrasla pod uticajem tamošnje sredine ima drugačiju percepciju života. Oni bukvalno žive nemački način života skoro isto kao lokalci.
Naši su u principu individualci.

Turci sa druge strane žive u širim zajednicama, gde je uticaj spoljašnje sredine iako prisutan skrajnut. Tako da odrastaju kao Turci u skoro čistim turskim familijama i najbližem okruženju.

P.S mi smo kada su porodični odnosi daleko , daleko od turskog i bliskoistočnog poimanja porodice. Srbi su tu južnoevropljani, i rekao bih i tu da smo dalje od Grka ili Južnih Italijana po povezanosti. Otprilike slični Špancima.

Poslednja izmena:
Ti se udruzio sa rezimskim ljudima? Lepo!
u pitanju je tema.
mislis da sa simom ne mogu imati slicna vidjenja po drugim pitanjima osim razlike u politici ? mozes i ti.

sto se tice ovog pokusaja islamiziranja u tudjoj drzavi simo i ja imamo slicna misljena mozda apsolutno ista.

isto tako bih ja reagovao i da su pravoslavci nesto zahtevali poput toga u tudjoj drzavi.

u pitanju je tema.
mislis da sa simom ne mogu imati slicna vidjenja po drugim pitanjima osim razlike u politici ? mozes i ti.

sto se tice ovog pokusaja islamiziranja u tudjoj drzavi simo i ja imamo slicna misljena mozda apsolutno ista.

isto tako bih ja reagovao i da su pravoslavci nesto zahtevali poput toga u tudjoj drzavi.
S moje strane je bila u pitanju šala. Najglasniji si ovdje, a kontas svaku treću.

Back