- Poruka
- 63.844
Jesi simo.Slobodno napiši da je Simo bio u pravu po pitanju muslimana,nemoj se sramit.![]()
A sto se naših tema tiče unutrašnjih ĆACI si simo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi simo.Slobodno napiši da je Simo bio u pravu po pitanju muslimana,nemoj se sramit.![]()
Ti imaš geler od rođenja.Uvijek si bio osvetoljubiv.
Pusti Kapetana, promjena vremena, žuljaju ga geleri u guzi.
Nije Simo ćaci.Samo tražim odgovor ko će zamijenit Vučića,al ga ne dobijam.Jesi simo.
A sto se naših tema tiče unutrašnjih ĆACI si simo
Jao simo, pa oni retardi njegovi lača mati, Vulin debil, vucevic picopevac i mali plagijator tesko da mogu da dobiju gore naslednike....Nije Simo ćaci.Samo tražim odgovor ko će zamijenit Vučića,al ga ne dobijam.
Kasirka iz lidla,konji i magarci se ne računaju.
Sve pet kapetane,al ne mogu da ne primjetim da u redovima koje ti podržavaš ima puno drugosrbijanaca,Hrvata i muslimana.Jao simo, pa oni retardi njegovi lača mati, Vulin debil, vucevic picopevac i mali plagijator tesko da mogu da dobiju gore naslednike....
Taman posla da ce oni na listu studentsku.Sve pet kapetane,al ne mogu da ne primjetim da u redovima koje ti podržavaš ima puno drugosrbijanaca,Hrvata i muslimana.
Ne mogu nikako bit s lapsi na istoj strani.
Ovde na forumu sve vrvi od njih,ne znam kako je na terenu.Al kolko vidim s te strane ima svega i svačeg,od patriota do antisrba.Ja nemam namjeru bit na strani antisrba i drugosrbijanaca.Taman posla da ce oni na listu studentsku.
Cija prava?A, tu smo!
Gdje su naša prava u našoj zemlji, očevini, djedovini...?
Gdje nam je posao?
Gdje su nam povlastice?
Gdje smo privilegovani?
Gdje da se žalimo, tužimo?
Gdje da pravdu tražimo?
....
I to sve u slučaju da nismo članovi i ljubitelji stranke!
A u ,,našoj,, smo zemlji!
Neće.Ponovi.
Aaajjjmmmmooooo...

Nisam i ne mrzim, samo ne vidim zasto bi onoliki muskarci dezertirali a ne borili se za svoju otadzbinu.Ti si Leopold 2, mrziš crnjci
To je druga priča poznata Jugoslovenskim lekarima koji su tamo radili , i takve grozne scene su vidjali i kod običnog staleža kod njih .To vi komunisti smatrate da je tad bilo sjajno, ali devojčice koje je Gadafi silovao se ne bi složile
Tačno, u Srbiji svakakav šljam ima veća prava od Srbina, bukvalno. Od razbojnika Kristijana Golubovića, migranta bez iikakvih dolumenata koji se dovukao ko zna odakle, stanovnika karton naselja koji ne radi ništa a prima dve socijalne pomoći i pet dečija dodatka.Cija prava?
A sto se Srbije tice, u njoj vec odavno maltene i Romi imaju veca prava od Srba, sve to pod "preporukama" EU.
Za migrante ne znam ni da li su morali da se vakcinisu.
Ali nemam nista protiv manjina u tradicionalnom smislu, samo da se zna red i ko je glavni, dok protiv migranata imam..
Koji mi naprednjaci , komunisti , ne znam vide kakve epitete daješ ovde ljudima , a ta cifra je broj tvojih nikova .Ne razumeš svetske procese. Sad kao treba Hosni Mubarak da bude na vlasti 100000000 godina samo da se vi naprednjaci ne bi sekirali
Jeste. Gospođa Nevenka je naša, ruskinja.Koji mi naprednjaci , komunisti , ne znam vide kakve epitete daješ ovde ljudima , a ta cifra je broj tvojih nikova .
...............................
Jesi li se ti vjerski javno izjasnio tko si ako smiješ.
Bas stranci u svojoj zemlji, ponizeni, uvredjeni, otudjeni...kao neko krdo koje stoji u redovima za sve sto se tice stvari sa drzavom.Tačno, u Srbiji svakakav šljam ima veća prava od Srbina, bukvalno. Od razbojnika Kristijana Golubovića, migranta bez iikakvih dolumenata koji se dovukao ko zna odakle, stanovnika karton naselja koji ne radi ništa a prima dve socijalne pomoći i pet dečija dodatka.
Ovima poslednjima ništa niko ne može, oni su povlašćeni, zaštićeni od zakona. Drugar mi je bio u istražnom zatvoru, kaže čuvari svakog maltretiraju osim njih. Ni policija često ne pokreće krivične postupke. Zato su se oteli sa lanca pa divljaju, osetili su da mogu.
Srbima izgleda Kosovo nije bila dovoljna lekcija, pa su na kraju i nestali. Stranci u svojoj zemlji
Gadafija si ti pomrnuo (a) , nemoj druge da mešaš da tim.Pa čitam te kao knjigu, čim pišeš da je Gadafi veliki
Baš tim rečima je i Vučić diskutovao s Đukom
Von Thronstshl, obrada pjesme "The Saints Are Coming".Neće.Ponovi.![]()
Pogledaj šta se dešavalo na Kosovu, nonsens u istoriji da se zakonom zabrani povratak proteranih Srba u svoje kuće u svojoj zemlji.Bas stranci u svojoj zemlji, ponizeni, uvredjeni, otudjeni...kao neko krdo koje stoji u redovima za sve sto se tice stvari sa drzavom.
Samo da ne bude zabune, zaista nemam nista protiv Roma, naprotiv, oni su deo naseg sarenolikog "folklora" oduvek, ali imam protiv toga da se drugi mesaju u to ko ce kakva prava da ima. A narocito za ove sto su vratili iz EU ovamo i opet im omogucili sva prava, oni makar imaju besplatnu pravnu pomoc, dok nas ce prvi advokat da "odere".
Usudjujem se da kazem, i njih pokvarise, ranije su barem bili veseli, a sada...i oni nisu ni srecni ni kako treba.
Židovstvo mi za razliku od ono prvo dvoje nabrojanih ne smeta.Von Thronstshl, obrada pjesme "The Saints Are Coming".
Katolička himna uklanjanja tamnije boje kože i Muslimanluka, još da postoji koja gdje se slavi uklanjanje Židovstva...
Tj... postoji...
Pa jedino da smo ludi pa da se ponovi.Pogledaj šta se dešavalo na Kosovu, nonsens u istoriji da se zakonom zabrani povratak proteranih Srba u svoje kuće u svojoj zemlji.
Sećaš se one majke koja je vodila decu u školu sa puškom na ledjima. U svojoj rodjenoj zemlji. Znam ljude koji su početkom osamdesetih morali da se odsele sa Kosova, pretili su da će pobiti decu. I niko nije reagovao, na kraju su pobegli.
Šta misliš, da se jednom neće ponoviti isti scenario ?
U teoriji da, u praksi mora stvarno čudo da se desi da stvari podju na bolje. Srbi mi deluju kao proklet narod.Pa jedino da smo ludi pa da se ponovi.
Od sada pa nadalje mora da ide uzlaznom putanjom, dosta smo bili ponizavani i jos sami sebe uskracivali na racun drugog, dosta je tih igara zarad "svetlije buducnosti u EU" i ostalih gluposti.
Treba konacno da se vlast "opasulji" ili menja da dodje neko i neki drzavnik ko ce stvarno ceniti Srbe najpre i gledati njihove tj, nase potrebe, a ne popustati EU.
Sa Stankom Katić? Nisam.Jesi gledao "The Double" s ričardom girom