...beograd je jednostavno beograd...ima dusu...zbog toga ljudi dolaze...uostalom pitajte emira-nemanju kusturicu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rimtutu:...beograd je jednostavno beograd...ima dusu...zbog toga ljudi dolaze...uostalom pitajte emira-nemanju kusturicu...

....oseca da je dobio od mlohave gomile necega, zvane premijer, na poklon planinu u sred Srbije........oseca da bi promenio veru u marsovac, ako treba
inagadadavida:Nemanja Kusturica....oseca da je dobio od mlohave gomile necega, zvane premijer, na poklon planinu u sred Srbije........oseca da bi promenio veru u marsovac, ako treba
![]()
Misanthropos:Ovde se skupio izgleda najgori beogradski sljam, ili je ovo stvarna slika beogradske misli o stanju u centralnoj Srbiji. Ne pada mi na pamet da branim ovde ono sto napadaju, jer ja sam taj koji zivi u gradu/opstini/selu koje ijedan od vas, veoma-empaticnih Beogradjana, jedva da je posetio, a da ne govorimo o tome sta bi s vama bilo kad bi vas ko primorao da zivite negde u tzv. vukoyebini. Je l' da se tako naziva ovo "ispod dveju reka".
Meni samo nece bit jasno otkud toliko ljutnje na one koji bi hteli da imaju makar deo onoga sto vi imate, i makar priblizno jednaku prosecnu platu.
Da je Kosovo zdravo tkivo Srbije, i kad bi se odande ljudi pobunili sto im je standard daleko ispod standarda Beograda, vi biste ih opet nazvali stanovnicima vukoyebine koja ne treba da ima uslove kakvi postoje u Beogradu, da je RTS nacionalna a ne beogradska televizija (kao i B92, Pink, itd). Pa kad bi kazali da bi se otcepili od vas, vi ih ne biste pustili.
Tako ja sada pitam vas, koji ocigledno ne zelite da vasi juznjaci zive kako valja, bi li ste pustili da se ovde formiraju separatisticke snage, i da se u skorije vreme odvoji ovaj nerazvijeni deo, koji i tako teglite na vasim mekanim beogradskim grbacama? Otperjali biste brzo u EU, imali dobar standard. Dakle, mogu li da saznam odgovor na ovo pitanje, od vas, tako prijatnih i fino nastrojenih gradjana prvog reda u drzavi Srbiji, jos uvek ovako celovitoj, a punoj mrznje?

pa jbt ti patoloski mrzis i beograd i beogradjane.Misanthropos:Ovde se skupio izgleda najgori beogradski sljam, ili je ovo stvarna slika beogradske misli o stanju u centralnoj Srbiji. Ne pada mi na pamet da branim ovde ono sto napadaju, jer ja sam taj koji zivi u gradu/opstini/selu koje ijedan od vas, veoma-empaticnih Beogradjana, jedva da je posetio, a da ne govorimo o tome sta bi s vama bilo kad bi vas ko primorao da zivite negde u tzv. vukoyebini. Je l' da se tako naziva ovo "ispod dveju reka".
Meni samo nece bit jasno otkud toliko ljutnje na one koji bi hteli da imaju makar deo onoga sto vi imate, i makar priblizno jednaku prosecnu platu.
Da je Kosovo zdravo tkivo Srbije, i kad bi se odande ljudi pobunili sto im je standard daleko ispod standarda Beograda, vi biste ih opet nazvali stanovnicima vukoyebine koja ne treba da ima uslove kakvi postoje u Beogradu, da je RTS nacionalna a ne beogradska televizija (kao i B92, Pink, itd). Pa kad bi kazali da bi se otcepili od vas, vi ih ne biste pustili.
Tako ja sada pitam vas, koji ocigledno ne zelite da vasi juznjaci zive kako valja, bi li ste pustili da se ovde formiraju separatisticke snage, i da se u skorije vreme odvoji ovaj nerazvijeni deo, koji i tako teglite na vasim mekanim beogradskim grbacama? Otperjali biste brzo u EU, imali dobar standard. Dakle, mogu li da saznam odgovor na ovo pitanje, od vas, tako prijatnih i fino nastrojenih gradjana prvog reda u drzavi Srbiji, jos uvek ovako celovitoj, a punoj mrznje?

zaboravila si da kazes i sve sto je srbsko na ovome svetuBanshee:pa jbt ti patoloski mrzis i beograd i beogradjane.
val:

svetolik trpkovic:zaboravila si da kazes i sve sto je srbsko na ovome svetu![]()

Pa to si u pravu u glavama ljudi iz provincije frustriranih losim stanjem u njihovim mestima se javlja neka neracionalna gotovo mitoloska vizija Beograda kao nekog mesta gde svi super zive ,imaju velike plate ,fency trzne centre,nove moderne palate od stakla , lokale .splavove ,klubove i slicna sranja a ne gleda se da je upravo u tom Beogradu i socijala najveca i da ima delova grada koje lice na fevele Ria ili Istambula kao i to da veliki broj stanovnika prestonice rade za neku bedu i zive isti bedan zivot ka da su u nekoj selendri jer nemaju para za nista bolje pa im onda ne vrede nista "svetlosti velegrada "Karlito Brigante:То је тачно,али у Београду није лако наћи добар посао!Они напуштају оно што имају и посао који знају да раде,и углавном дођу у Београд да краду богу дане и баве се шибицарењем!
upravo tako.Karlito Brigante:То је тачно,али у Београду није лако наћи добар посао!Они напуштају оно што имају и посао који знају да раде,и углавном дођу у Београд да краду богу дане и баве се шибицарењем!
Banshee:upravo tako.
beograd mozda ima vecu platu od prosecne,ali je beogradski zivot skuplji nego zivot po drugim mestima,i to dosta,pa pocev od novog sada.
mislim ovde u bg te deru samom cinjenicom da zivis u beogradu - a dobijes apsolutno istu uslugu,ako ne i goru,zbog masovnosti i sve to,nego u nekom drugom mestu...
a nekretnine sto rastu :shock: mislim meni super,zaradili bismo na stanu ali kada treba kupiti nesto,majko sveta pa to je uzas :?