Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Jao mene bude strašno blam kad naletim na neki svoj raniji post. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pola toga sad ne bih rekla.. i u drugoj sam bila dosta drugacija. naivnija a tvrdoglavija. ali sam shvatila i da sam tad imala neke ideale i snove kojih vise nema.. :/ sve u svemu, promene su jako velike i ne znam kako bi se slozile stara i nova ja da se sretnu negde
A opet mi se ponekad čini da sam tad imao zdrav stavJesam.
Mislim da sam delovao otvoreniji/pricljiviji, bolji kao osoba, naravno bio sam i dosta glupav...naivcina.
rekao bih da nisam bio tol'ko los, secam se da sam umeo bas zustro da branim neke stavove...mozda previse zustro.A i cesto sam ispadao budala, sad kad naletim na neke postove sve bih dao da mogu da vratim vreme i napisem nesto totalno deseto...ili bih napisao istu stvar u drugacije kontekstu.
I dalje o nekim stvarima imam slicno misljenje, o nekima potpuno obrnuto, ali i dalje sam ista osoba jbg, ne moze se bas puno toga promeniti.![]()
A mnogo mi je drag taj nik, drazi nego funny i snickers, bas je bio iskren 

Ja se secam kad sam ja tek pocela da postujem na tinejdzerima pa kad ste me izjebali ti i squid sa nekim forama, pa sam se ja osećala kao totalni retard...![]()
A ti si tad imao nik zabavanA mnogo mi je drag taj nik, drazi nego funny i snickers, bas je bio iskren
Sto se tice cola, drago mi je sto sam ti bas ja pozelela dobrodoslicu, a ako se moja situacija sa nalogom ne razresi, ja se oprastam od vas, a vi docekujte nove kretene ovde![]()

Pa slao sam našoj Abelici neke 'zanimljive' pp-ove pa želi da ih ponovo čita.... i gleda![]()

NIsam siguran da l' pominješ mene ili pričaš o automobilu
A što ti je tako bitan taj stari acc? Isti ***** samo što na ovom nemaš reputaciju...
Pa slao sam našoj Abelici neke 'zanimljive' pp-ove pa želi da ih ponovo čita.... i gleda![]()
Hahaha, brate, 'ladno sam sad hteo nesto na tu foru da napisem...![]()

I meni si poželjela dobrodošlicu i stalno mi nabijala na nos kad bih uzeo da te ložimJa se secam kad sam ja tek pocela da postujem na tinejdzerima pa kad ste me izjebali ti i squid sa nekim forama, pa sam se ja osećala kao totalni retard...![]()
A ti si tad imao nik zabavanA mnogo mi je drag taj nik, drazi nego funny i snickers, bas je bio iskren
Sto se tice cola, drago mi je sto sam ti bas ja pozelela dobrodoslicu, a ako se moja situacija sa nalogom ne razresi, ja se oprastam od vas, a vi docekujte nove kretene ovde![]()

A izvini, od kad si ti to poceo mene da spustas i da glumis duhovitost? I sta tebe boli **** sta je meni bitno??
Vas dvojica, budite fini, vidite da mi je tesko, sama sebe sam sahranila, imajte malo saosecajnosti, majku mu poljubim...![]()

Uzdises li? Uzdises, a? 
I meni si poželjela dobrodošlicu i stalno mi nabijala na nos kad bih uzeo da te ložim![]()
Bolje da me fani zajebavao![]()

Zasto ja?![]()

Pa jel abel rekla da ste je ti i squid zajebavali kad je došla bem te glupog![]()

Lol, ok to, ali rek' zasto ti je bolje da te ja dvkam nego Abel...mozda zato sto si zeleo da se i ti osecas kao retard?![]()

Ja ti postavim jednostavno pitanje, a ti zabodes. 
Alo, rekao si da bi voleo da ja tebe za'ebavam, a ne obrnuto, nemo' me 'ebati...Ja ti postavim jednostavno pitanje, a ti zabodes.
![]()

KIakav si ti bot, keve mi...imam jednog takvog druga koji ume sve da zakomplikuje, nekad me bas ubije u pojam.![]()
No, nema veze, ocigledno ne kapiras sta sam te pitao pa se ostavimo toga...![]()

Meni smiješno da neko u 2013. godini koristi riječ "bot"![]()
Sta danasnja deca koriste, prosvetli me, molim te... 
To je nekako bilo popularno za vrijeme kantera, sad ne da zvuči bajato nego mi se povraća od togaSto, nije vise IN, a?Sta danasnja deca koriste, prosvetli me, molim te...
![]()

To je nekako bilo popularno za vrijeme kantera, sad ne da zvuči bajato nego mi se povraća od toga
Oklen ja znam, ja koristim "penal" uglavnom xD

Au sine, pa kod mene se "penal" koristio jos i pre "botova"![]()
I kod mene al rjeđe nego bot, a i zvučnije mi je nego "retard", mada i "dijabola" dobro zvuči
Ili fantasticna cetvorka ako dodamo i to da si penal 
A izvini, od kad si ti to poceo mene da spustas i da glumis duhovitost? I sta tebe boli **** sta je meni bitno??