Before - After

Ja ne pisem ovde dugo, ali, vezano za temu, imam neke sveske iz prve i druge srednje u kojima smo se najbolja drugarica i ja dopisivale po ceo dan u skoli, pisale smo sve, bas sve o sebi.. i kad sam uzela da citam to prosle nedelje, bila sam sokirana.. gledam sta sam pisala na pocetku prve i ne prepoznajem sebe.. kooje lozenje! :lol: pola toga sad ne bih rekla.. i u drugoj sam bila dosta drugacija. naivnija a tvrdoglavija. ali sam shvatila i da sam tad imala neke ideale i snove kojih vise nema.. :/ sve u svemu, promene su jako velike i ne znam kako bi se slozile stara i nova ja da se sretnu negde

Jedino popizdim kad vidim svoje statuse na fejsbuku iz 2008 i 09te godine.
Ovako sto se foruma tice ne kajem se uopste. Mozda bi stvari drugacije resavao nego tada kad sam mislio,ali manje vise isto razmisljanje.

Jesam.
Mislim da sam delovao otvoreniji/pricljiviji, bolji kao osoba, naravno bio sam i dosta glupav...naivcina.
rekao bih da nisam bio tol'ko los, secam se da sam umeo bas zustro da branim neke stavove...mozda previse zustro. :mrgreen: A i cesto sam ispadao budala, sad kad naletim na neke postove sve bih dao da mogu da vratim vreme i napisem nesto totalno deseto...ili bih napisao istu stvar u drugacije kontekstu.
I dalje o nekim stvarima imam slicno misljenje, o nekima potpuno obrnuto, ali i dalje sam ista osoba jbg, ne moze se bas puno toga promeniti. :)

Ja se secam kad sam ja tek pocela da postujem na tinejdzerima pa kad ste me izjebali ti i squid sa nekim forama, pa sam se ja osećala kao totalni retard...:lol:
A ti si tad imao nik zabavan :rotf: A mnogo mi je drag taj nik, drazi nego funny i snickers, bas je bio iskren :mrgreen:

Sto se tice cola, drago mi je sto sam ti bas ja pozelela dobrodoslicu, a ako se moja situacija sa nalogom ne razresi, ja se oprastam od vas, a vi docekujte nove kretene ovde :D

Ja se secam kad sam ja tek pocela da postujem na tinejdzerima pa kad ste me izjebali ti i squid sa nekim forama, pa sam se ja osećala kao totalni retard...:lol:
A ti si tad imao nik zabavan :rotf: A mnogo mi je drag taj nik, drazi nego funny i snickers, bas je bio iskren :mrgreen:

Sto se tice cola, drago mi je sto sam ti bas ja pozelela dobrodoslicu, a ako se moja situacija sa nalogom ne razresi, ja se oprastam od vas, a vi docekujte nove kretene ovde :D

NIsam siguran da l' pominješ mene ili pričaš o automobilu :lol:

A što ti je tako bitan taj stari acc? Isti ***** samo što na ovom nemaš reputaciju...

NIsam siguran da l' pominješ mene ili pričaš o automobilu :lol:

A što ti je tako bitan taj stari acc? Isti ***** samo što na ovom nemaš reputaciju...

A izvini, od kad si ti to poceo mene da spustas i da glumis duhovitost? I sta tebe boli **** sta je meni bitno??

Pa slao sam našoj Abelici neke 'zanimljive' pp-ove pa želi da ih ponovo čita.... i gleda :mrgreen:

Hahaha, brate, 'ladno sam sad hteo nesto na tu foru da napisem...:lol:

Vas dvojica, budite fini, vidite da mi je tesko, sama sebe sam sahranila, imajte malo saosecajnosti, majku mu poljubim...:(

I meni si poželjela dobrodošlicu i stalno mi nabijala na nos kad bih uzeo da te ložim :P
Bolje da me fani zajebavao :lol:

A izvini, od kad si ti to poceo mene da spustas i da glumis duhovitost? I sta tebe boli **** sta je meni bitno??

Vas dvojica, budite fini, vidite da mi je tesko, sama sebe sam sahranila, imajte malo saosecajnosti, majku mu poljubim...:(

Hahaha... 'Ebote, jadan Cole, ne moze covek ni misljenje da pruzi, a da ga neko ne napadne... :lol:

Eh, Abel...ne bi ti bilo toliko tesko kad bi videla sliku mog pitona...koju sam ti, naravno, poslao na stari acc. :zaljubljena: :per: Uzdises li? Uzdises, a? :per:

I meni si poželjela dobrodošlicu i stalno mi nabijala na nos kad bih uzeo da te ložim :P
Bolje da me fani zajebavao :lol:

Zasto ja? :lol:

KIakav si ti bot, keve mi...imam jednog takvog druga koji ume sve da zakomplikuje, nekad me bas ubije u pojam. :lol:
No, nema veze, ocigledno ne kapiras sta sam te pitao pa se ostavimo toga... :lol:

Back