„Bečko-berlinska škola” vs novoromantičari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva propaganda?
1. Upitna pristrasnost. Sponzor njegove emisije je firma čiji razvoj zavisi od 5G mreže

2. Upitni kredencijali. Čovek koji nam objašnjava prirodu virusa nema diplomu biomedicinskih nauka.

3. Populističke analogije, etiketiranje. Čovek koristi analogije sa antivakserima, a znamo da su antivakseri ljudi koji iz religioznih ubeđenja ne dozvoljavaju vakcinaciju. S druge strane dovođenje ljudi koji kritički razmišljaju o svrsishodnosti i bezbednosti nametanja obaveznosti primanja pojedinih vakcinalnih preparata sa antivakserima jeste etiketiranje.

4. Nenaučan pristup. Sama priroda naratora, njegova nestručnost u oblastima kojima se bavi (šarlatanstvo), koketiranje sa egom publike, pojednostavljivanja tamo gde mu odgovara.

5. Principi marketinga i propagande. Bombardovanje gledaoca ilustracijama uz brzo iznošenje podataka o kojima neupućen slušalac nema vremena da razmišlja predstavljaju jedno od osnovnih pravila EPP-a.

Kako NickFreak zamišlja Radovana Kovačevića.

Imam postovanje prema svakome koji ide na teren i pokusava nesto da dokaze i uradi ne mareci za karijeru i privilegije koje mu zbog toga mogu biti ukinute.
Ti si stao u red onih koje samo za to bore i nista vise prestao si da verujes i u ono sto sam pises. Pristup prema onima koje zelis da diskreditujes je krajnje enciklopedijski , cesto nisi ni procitao sta ti ljudi pisu uopste vec ti je bilo bitno samo kojoj struji pripadaju. i usvajao si gotova misljenja svog miljea i klana kojem pripadas bez mrvice licnog kritickog rasudjivanja i stava. Sto se tice samod Djordjeta Jankovica video sam da skoro nista nisi procitao , odgledao si jedno predavanje o Zidovaru i to je to. Meni ne smeta nicije misljenje ovde ali nacin na koji se diskredituju neistomisljenici je podao , nizak i zloban.
Cim nema argumenata prelazi se na nesto licno koristi se neki virtualni integritet cuo sam od prijatelja iz poverljivih izvora da je covek bio dusevni bolesnik?!
Dakle sam si svojim delovanjem doprineo tome da postane vidljivo da radis za masineriju i propagandu i da ti uopste nije stalo do istine vec da obavis svoj zadatak diskreditujes nekog po nalogu zajednice kojoj pripadas.

Koliko bi ozbiljnom naucniku bilo bitno kako ja zamisljam Radovana Kovacevica ili sta prica Saric?
Medjutim tebi je bitnije sta govori taj Saric od samog Sarica.

Imam postovanje prema svakome koji ide na teren i pokusava nesto da dokaze i uradi ne mareci za karijeru i privilegije koje mu zbog toga mogu biti ukinute.
Ti si stao u red onih koje samo za to bore i nista vise prestao si da verujes i u ono sto sam pises. Pristup prema onima koje zelis da diskreditujes je krajnje enciklopedijski , cesto nisi ni procitao sta ti ljudi pisu uopste vec ti je bilo bitno samo kojoj struji pripadaju. i usvajao si gotova misljenja svog miljea i klana kojem pripadas bez mrvice licnog kritickog rasudjivanja i stava. Sto se tice samod Djordjeta Jankovica video sam da skoro nista nisi procitao , odgledao si jedno predavanje o Zidovaru i to je to. Meni ne smeta nicije misljenje ovde ali nacin na koji se diskredituju neistomisljenici je podao , nizak i zloban.
Cim nema argumenata prelazi se na nesto licno koristi se neki virtualni integritet cuo sam od prijatelja iz poverljivih izvora da je covek bio dusevni bolesnik?!
Dakle sam si svojim delovanjem doprineo tome da postane vidljivo da radis za masineriju i propagandu i da ti uopste nije stalo do istine vec da obavis svoj zadatak diskreditujes nekog po nalogu zajednice kojoj pripadas.

Koliko bi ozbiljnom naucniku bilo bitno kako ja zamisljam Radovana Kovacevica ili sta prica Saric?
Medjutim tebi je bitnije sta govori taj Saric od samog Sarica.

Po mom mišljenju, ako se pridaje pažnja prevarantu, to više govori i osobi koja joj pridaje pažnja, nego o bilo čemu drugom; odnosno, specifično, o očajničkoj želji da nešto bude istina. U ovom slučaju, o tvom očaju, konkretno.

Po mom mišljenju, ako se pridaje pažnja prevarantu, to više govori i osobi koja joj pridaje pažnja, nego o bilo čemu drugom; odnosno, specifično, o očajničkoj želji da nešto bude istina. U ovom slučaju, o tvom očaju, konkretno.

Ja imam svoje misljenje o mnogim stvarima , ko god da je pokusao nesto novo da uradi da unapredi suocio se sa greskama koje moraju nastati. Naravno da nece napraviti gresku neko ko ponavlja nesto sto se vec 200 godina ponavlja bojeci po malo neke stvari svojim bojama ali u sustini to je jedno te isto.
Ne ocekujem ja da ce sve biti istina niti da ce se sve podudariti sa onim sto ja mislim nisti sto bih ja voleo ali svaki pomak mi je znacajan.
Meni je veci ocaj otvarati temu o nekome za koga tvrdis da ima neopravdano veliki publicitet nesrazmerno onome sto govori ili predaje a ti mu takodje pridajes vaznost i povecavas publicitet time sto mu trazis svaku dlaku u jajetu....gde je zavrsio , sta je zavrsio , sa kom se druzi i td....
Po meni veci ocaj vidim kod tebe koji ocajnicki zelis da diskreditujes neistomisljenika ne birajuci metode a navodno cilj je opovrgnuti njegovo nenaucno delovanje diskreditujuci ga totalno nenaucnim metodama.

Vrlo je jasno da ako je ovde ziveli milioni ljudi pre dolaska Slovena a da se o njihovom jeziku nema nista , nikakav dokument , spomenik nikakav pozudan trag njihovog jezika vrlo logicno da je sklonjeno. Ako li je to bio jezik koji je bio blizi grckom ili latinskom to bi bilo izbaceno odmah da se razbiju sve dileme.
Razlog zato sto nista ne postoji i nema nikakvih tragova niti zapisa je upravo to sto je jezik vrlo slican ovom nasem.

Mislim ne znam sta da kazem slicno stvar kao sa Neoliberalima veovali su da sve sto dolazi od spolja je napredno veliko , novo a sve nase nazadno i primitivno i sto pre mi to prihvatimo to cemo pre sazreti kao narod.

Vis ste ucili i diplomirali na gomili autosvinistickog programa koji vam je postao normalan i logican i matrica i sam po sebi neupitno tacano.

Ako je citava istorija doseljavanja koncipirana na 2 dokumenta sacuvana ni jedan u originalu oba poticu iz Vatikana prevedeni na latinski objavljena tek u 17. veku pa svaki normalan covek bi se zapitao da tu nesto nije u redu.

S tim da dokument koji se bavi istorijom GRS izjednacava Ilire sa Slovenima ali govori da su Iliri jedini Sloveni koji nisu dosli iz Skandinavije ali su govorili istim jezikom.

DAI je politicki dokument njegova namena nije bila da rasvetljije istorije naroda vec naenjene njegovom sinu u politicke i diplomatske svrhe i neki vid opteg obrazovanja.DAI takodje govori da su ovi prostori bili prazni i opustoseni od Avara i Slovena.

Ako je Skilica imao veziju DAI u rukama slicnu ovoj koju mi imamo danas nikad ne bi zvao Srbe Tribalima.

Dalje otkrice u Pljevljima Jankovic/Sredojevic kao krunski dokaz DAI da se radi o nekim Balto grupama koji su se sahranjivali na drugaciji nacin je dokaz da nisu dosli sa ostalim Jugoslovenima vec samostalno ili odvojeno od njih. Jer su se svi ostali Jugosloveni spaljivali kao Iliri.

Ja imam svoje misljenje o mnogim stvarima , ko god da je pokusao nesto novo da uradi da unapredi suocio se sa greskama koje moraju nastati. Naravno da nece napraviti gresku neko ko ponavlja nesto sto se vec 200 godina ponavlja bojeci po malo neke stvari svojim bojama ali u sustini to je jedno te isto.
Ne ocekujem ja da ce sve biti istina niti da ce se sve podudariti sa onim sto ja mislim nisti sto bih ja voleo ali svaki pomak mi je znacajan.
Meni je veci ocaj otvarati temu o nekome za koga tvrdis da ima neopravdano veliki publicitet nesrazmerno onome sto govori ili predaje a ti mu takodje pridajes vaznost i povecavas publicitet time sto mu trazis svaku dlaku u jajetu....gde je zavrsio , sta je zavrsio , sa kom se druzi i td....
Po meni veci ocaj vidim kod tebe koji ocajnicki zelis da diskreditujes neistomisljenika ne birajuci metode a navodno cilj je opovrgnuti njegovo nenaucno delovanje diskreditujuci ga totalno nenaucnim metodama.

Vrlo je jasno da ako je ovde ziveli milioni ljudi pre dolaska Slovena a da se o njihovom jeziku nema nista , nikakav dokument , spomenik nikakav pozudan trag njihovog jezika vrlo logicno da je sklonjeno. Ako li je to bio jezik koji je bio blizi grckom ili latinskom to bi bilo izbaceno odmah da se razbiju sve dileme.
Razlog zato sto nista ne postoji i nema nikakvih tragova niti zapisa je upravo to sto je jezik vrlo slican ovom nasem.

Mislim ne znam sta da kazem slicno stvar kao sa Neoliberalima veovali su da sve sto dolazi od spolja je napredno veliko , novo a sve nase nazadno i primitivno i sto pre mi to prihvatimo to cemo pre sazreti kao narod.

Vis ste ucili i diplomirali na gomili autosvinistickog programa koji vam je postao normalan i logican i matrica i sam po sebi neupitno tacano.

Ako je citava istorija doseljavanja koncipirana na 2 dokumenta sacuvana ni jedan u originalu oba poticu iz Vatikana prevedeni na latinski objavljena tek u 17. veku pa svaki normalan covek bi se zapitao da tu nesto nije u redu.

S tim da dokument koji se bavi istorijom GRS izjednacava Ilire sa Slovenima ali govori da su Iliri jedini Sloveni koji nisu dosli iz Skandinavije ali su govorili istim jezikom.

DAI je politicki dokument njegova namena nije bila da rasvetljije istorije naroda vec naenjene njegovom sinu u politicke i diplomatske svrhe i neki vid opteg obrazovanja.DAI takodje govori da su ovi prostori bili prazni i opustoseni od Avara i Slovena.

Ako je Skilica imao veziju DAI u rukama slicnu ovoj koju mi imamo danas nikad ne bi zvao Srbe Tribalima.

Dalje otkrice u Pljevljima Jankovic/Sredojevic kao krunski dokaz DAI da se radi o nekim Balto grupama koji su se sahranjivali na drugaciji nacin je dokaz da nisu dosli sa ostalim Jugoslovenima vec samostalno ili odvojeno od njih. Jer su se svi ostali Jugosloveni spaljivali kao Iliri.

Kako ti volja; neko se opameti, a neko ne. Meni je dosta naivnosti i pristojnosti (pojede dušu i predmet si samo zloupotrebe).

Polemika Srbina i Hrvata u broju Srpskog narodnog lista od 16. novembr 1847. godine. Stric Ante Starčevića pokušava Srbe ubediti da su autohtoni; Srbin se ne da:

000359.jpg

000360.jpg

000361.jpg

000362.jpg

000363.jpg

000364.jpg

000365.jpg

КОНАЧНО ИЗВРШЕНА ИНДЕТИФКАЦИЈА БОГИЊЕ СЕРБОНЕ ТО ЈЕ СЛОВЕНСКА БОГИЊА МОКОША!

Симбол богиње Мокошe, Велике Мајке која иглом и концем КРОЈИ (CREATE) СУДБИНУ свемира, заштинице жена и деце, чуварка огњишта (куће) била је сурова како према мушкарцима који бију жене, тако и према онима које варају мужеве! (горе десно - Мокоша, доле Сербона). Иначе богиња Мокоша није нешто била обожовама код мушкараца, нарочито код касније властеле због њене сурове природе кад је у питање породица и све што је вези ње што јасно може да се види матријархт који је остао у сенци.

1590528337783.png

Један фантастичан детаљ на споменику Српског ратника у Младеновцу са сигилом богиње Мокоши/Сербоне који је коришћем уместо оцила јер то је исто! Како? Зашто? Погледајте горње слике богиње Сербоне.

1590528478058.png

Ако већ нисте, погледајте ова два клипа. Све је објашњено укратко.

Poslednja izmena:
Ви стварно мислите да је у то време било могуће од безбројних и слабо организованих германских племена направити граничаре?
Чему онда римска тежња за освајањем Германије, ако су са народима тог простора они већ у добрим односима, тј, користе их као граничаре?

То није ствар мог мишљења, историја то сама доказује, овај процес је нарочито интензивиран у кризи трећег века, од времена Максимина Трачанина, који је и сам био варварског порекла. Не зна се тачно докле се протезала сфера римског утицаја ка северу преко Рајне, али су римске гробнице пронађене чак и Данској, у близини Копенхагена :

http://www.nbcnews.com/id/21228121/.../t/scientists-find-ancient-graveyard-denmark/

Archaeologists have discovered a Roman cemetery from about A.D. 300 in suburban Copenhagen with about 30 graves, a newspaper reported Wednesday.

Да, и ви сте то споменули, али... знате и где их они сви спомињу. У раздобљу од готово три века, на тој временској дистанци, Сербои се спомињу на готово истом простору - као што сам рекао, од Азовског мора, до Кавказа.
А ако се спомињу тамо, онда је, рецимо, логично да је аутентична српска (али не само српска) хаплогрупа Р1a, а да долази до мешавине са народима Балкана, носиоцима И2 хаплогрупе, приликом продора нашег племена на Балкан. Дакле, вероватно се на Балкану, приликом доласка Срба, Хрвата, несловенских Бугара... и осталих мање значајних племена, збива управо ово што је подебљано и подвучено у вашој поруци - племена временом асимилују староседеоце, долази до мешања култура и традиција, природног процеса измене језика (односно, усклађивања)... Управо о томе сведоче и резултати истраживања српског генетског кода, који садржи и И2 и Р1a.

До контакта између староевропске I2а и евроазијско-степске R1a хаплогрупе је дошло много раније, око 2500-3000 година пре Христа, у време такозване културе линеарне керамике (на енг. corded-ware или boat-axe culture), евроазијски степски номади, светле пути, плаве косе, уских лица и дуге главе - долихокефали (тзв нордидски тип) овде долази у том периоду, преко Карпата и Панонске низије. Тако је настала Вучедолска култура.

Словени су име које се појављује у време Прокопија из Цезареје, пре тога су се по самом Прокопију звали другачије - Спори, а вероватно је било и других племенских имена. Словени су у етно-антрополошком смислу резултат контакта евроазијских номада сточара и староевропских земљорадника. Староевропски тип је мезо- и брахикефални тип, широког лица, крупних костију, смеђе и риђе косе, најкраће речено динаризовани кромањонски тип са примесама медитераноидног елемента.

Сусрет са припадницима R1b маркера је био, са друге стране, далеко насилнији. R1b су истребили веома велики број припадника I2, или су их користили као теглећу марву и топовско месо. Тако да можемо говорити и о геноциду над староевропском земљорадничком културом у 3 миленијуму пре Христа.

Наши људи у XIX веку знали су ко су и шта су, своје споменике обелажали су истим симболима као њихови преци у Винчи 5000 пре нове ере!

Змај из словенске митологије и кип из Лепенског вира (8000-6000 п.н.е)

„И сва србска служише богу Дагону…“
(Едиција Љуб. Стојановић „Стари српске родослови и летописи“)

1064155_3.jpg

EGOhWdHWsAIibSU
EGOhWdHXoAEW2iD

Poslednja izmena:
Slavjaše Srbi malo Dagona malo velikog boga Cthulhu-a, sva sreća da je Lovecraft-ovov biološki otac Srbin poreklom iz Hercegovine od familije Ljubušaca ( otud i iskonstruisano anglosaksonsko prezime love+craft ) inače čitav svet ne bi čuo za ove srbske bogove. Na kraju mogu svoj srpsko-vinčanskoj braći da poželim jedno praznično, cthulhu fhtagn.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back