Po mom mišljenju, ako se pridaje pažnja prevarantu, to više govori i osobi koja joj pridaje pažnja, nego o bilo čemu drugom; odnosno, specifično, o očajničkoj želji da nešto bude istina. U ovom slučaju, o tvom očaju, konkretno.
Ja imam svoje misljenje o mnogim stvarima , ko god da je pokusao nesto novo da uradi da unapredi suocio se sa greskama koje moraju nastati. Naravno da nece napraviti gresku neko ko ponavlja nesto sto se vec 200 godina ponavlja bojeci po malo neke stvari svojim bojama ali u sustini to je jedno te isto.
Ne ocekujem ja da ce sve biti istina niti da ce se sve podudariti sa onim sto ja mislim nisti sto bih ja voleo ali svaki pomak mi je znacajan.
Meni je veci ocaj otvarati temu o nekome za koga tvrdis da ima neopravdano veliki publicitet nesrazmerno onome sto govori ili predaje a ti mu takodje pridajes vaznost i povecavas publicitet time sto mu trazis svaku dlaku u jajetu....gde je zavrsio , sta je zavrsio , sa kom se druzi i td....
Po meni veci ocaj vidim kod tebe koji ocajnicki zelis da diskreditujes neistomisljenika ne birajuci metode a navodno cilj je opovrgnuti njegovo nenaucno delovanje diskreditujuci ga totalno nenaucnim metodama.
Vrlo je jasno da ako je ovde ziveli milioni ljudi pre dolaska Slovena a da se o njihovom jeziku nema nista , nikakav dokument , spomenik nikakav pozudan trag njihovog jezika vrlo logicno da je sklonjeno. Ako li je to bio jezik koji je bio blizi grckom ili latinskom to bi bilo izbaceno odmah da se razbiju sve dileme.
Razlog zato sto nista ne postoji i nema nikakvih tragova niti zapisa je upravo to sto je jezik vrlo slican ovom nasem.
Mislim ne znam sta da kazem slicno stvar kao sa Neoliberalima veovali su da sve sto dolazi od spolja je napredno veliko , novo a sve nase nazadno i primitivno i sto pre mi to prihvatimo to cemo pre sazreti kao narod.
Vis ste ucili i diplomirali na gomili autosvinistickog programa koji vam je postao normalan i logican i matrica i sam po sebi neupitno tacano.
Ako je citava istorija doseljavanja koncipirana na 2 dokumenta sacuvana ni jedan u originalu oba poticu iz Vatikana prevedeni na latinski objavljena tek u 17. veku pa svaki normalan covek bi se zapitao da tu nesto nije u redu.
S tim da dokument koji se bavi istorijom GRS izjednacava Ilire sa Slovenima ali govori da su Iliri jedini Sloveni koji nisu dosli iz Skandinavije ali su govorili istim jezikom.
DAI je politicki dokument njegova namena nije bila da rasvetljije istorije naroda vec naenjene njegovom sinu u politicke i diplomatske svrhe i neki vid opteg obrazovanja.DAI takodje govori da su ovi prostori bili prazni i opustoseni od Avara i Slovena.
Ako je Skilica imao veziju DAI u rukama slicnu ovoj koju mi imamo danas nikad ne bi zvao Srbe Tribalima.
Dalje otkrice u Pljevljima Jankovic/Sredojevic kao krunski dokaz DAI da se radi o nekim Balto grupama koji su se sahranjivali na drugaciji nacin je dokaz da nisu dosli sa ostalim Jugoslovenima vec samostalno ili odvojeno od njih. Jer su se svi ostali Jugosloveni spaljivali kao Iliri.