Ja_Dosao_Biciklom
Primećen član
- Poruka
- 794
Eto! Sad me je sramota što sam samo jadni R1a, pa nisam pravi Srb. Samo dođoš. Ali neću da smetam - kupim prnje i pravac tamo negde na sever međ' irvase.Sotir. Zasto si ubedjen ili iz politickih razloga teras pricu da je bilo seobe Srba na balkan.
Da li znas da je nauka genetika dokazala autohtonost Srba. Ja imam polozen ispit DNK, i Srbi su sigurno staosedeoci ovog prostora od Jadranskog do Crnog Mora, ceo balkan i linija Dunav. Srpska genetika y-hg I2a zvanicno nosi naziv Dunavska i Dinarska haplogrupa.
Ali ako ništa drugo, barem nisam E - e tek je to sramota, zar ne

Koji si ti

Samo jako i bez veze! A i knjige da im palimo.U danasnje vreme istoricarima bi trebalo zabraniti da govore o migracijama ako nisu strucni za genetiku da je razuma.
A kako bi bilo da sad neko zabrani nama ovde da govorimo o stvarima o kojima nismo stručni?
Mada ti si položio DNK ispit

Znači Mađari su domoroci? I Bulgari? I Albanci? Turci su od pamtiveka u Anadoliji? Jevreji starosedeoci Evrope i Amerike. Angli, Saksonci ji Jiti biće Briti.Price o migracijama su cista laz iz politickih razloga. Istorija je lazirana.
Otkud onda G, J, E ili R1 ovde? Telepromptovali se?
Zar nije tačno da današnja I2a nije sa iste DNK grane kao ona Vinčanska ili Lepenska? Što bi rekli: nisu u bližem srodstvu.
GenetoŠovinisto.