Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Ja jesam.Нити мислим, нити ми је речено, него нисам видео.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jesam.Нити мислим, нити ми је речено, него нисам видео.
Па дајте да видимо нешто што указује на словенску писменост пре Ћирила и Методија.Ja jesam.
Polako, ima vremena. Sad je najbitnije da BB vernici obole od šizofrenije.Па дајте да видимо нешто што указује на словенску писменост пре Ћирилиа и Методија.
Хипотеза је лепа, али само хипотеза, недостају докази да би била нешто више.Лепа хипотеза, али нигде доказа. Ни један запис на српском. То је проблем. А сви остали старији од српског...
То је пре изузетак него правило.А видиш, можда је баш обрнуто, можда баш најстарији језици имају најслабију фонетику, граматику и писмо....
Археологија је камен у ципели историчара.i opet se vracamo na pocetak - zar arheologija nije i istorija....pa zvao ti tu istoriju i praistorijom....a sto se mene tice, mozes komotno i gastronomijom....
Али га они присвајају као својега, саставни је део њихове генеологије.Ти се беше препирао са Пантелићем а сад износиш податак о потопу 5509 п.н.е. по српској историји?
Још само једна опсервација: Ноје је живео пре појаве Јевреја!!!
Археологија је камен у ципели историчара.
Иако је признају за помоћну науку историје, она је за њих постала баук. Стално их изненађује и узнемирава њихову угодност у привилегијама стеченим радовима и докторатима које она својом истином доводи у питање.
problem je u tome sto je arheologija UVIJEK istorija, a istorija NIJE uvijek arheologija....malo je smijesno sto se to mora ovako objasnjavati, ali znas onu - o tempora, o mores.....
Ma jooooooook i u ostalom ovo nije istorijski forum, pa da su oni koji pisu istoricari i dele saznanja, tu svako moze da pise i cak i da ne razume osnove nauke....tako da, budi slobodan i pocni nastavu, ako si zaludan ili zelis da promenis ludilo koje se piskara ovde...ono sto sam rekao na samom pocetku - arheologija je uvijek i istorija, nazvao je ti praistorijim ili istorijom ili gastronomijom....
A ovi sto nemaju ni danas zapise o svojim precima i nemaju istoriju, jos zive u praistoriji....i tu nema sta da se polemise...
тролUostalom Biblija je najtacniji zapis, nece valjda neki tamo grk pre 5000 godina da bude istorijski vazniji?
A ovi sto nemaju ni danas zapise o svojim precima i nemaju istoriju, jos zive u praistoriji....i tu nema sta da se polemise...
Naravno da je istorija kao nauka, ne kao politicko sredstvo, a podele na etape, ere, ekonomske podele ili politicke su stalno u diskusiji, a ovde na ovom forumu je samo jedna istorija...politicka, koja je bila znacajna do 19 veka...takoreci trula istorija...Deo forumaške zajednice odbija da to prizna i tvrdi da je i to sve istorija.
Геологија и биологија говоре у прилог календара који почиње 5508-9 год. пре нове ере.Али га они присвајају као својега, саставни је део њихове генеологије.
По календару којим се Срби диче, рачунање времена је почело од потопа а то је било пре отприлике 7528 година. Да ли је тако или није је небитно, важно је да Срби тако мисле о себи и да се то не слаже са библијским рачунањем те веза са јеврејима пада у воду.
"мејкс сенс" што би рекли енглези. А библија Њет.Геологија и биологија говоре у прилог календара који почиње 5508-9 год. пре нове ере.
До те године нису постојали мореузи Босфор и Дарданели, а Црно море је било језеро.
Геолози су утврдили да је дошло де неке геолошке катастрове половином 6-ог миленијума пре н. е. По њиховим проценама је дневно 20 кубних км воде утицало у Црно море, а да је на крају Босвора био водопад величине 200 Нијагара. Тада је ниво Црног мора био нижи 150м, и дневно се подизао15цм.
Друга незвисна екипа биолога је скупљала фосиле са дна Црног мора, и до поменутог времена налазили су само фосиле слатководних организама, а касније само морских.
Ова велика катастрофа је изазвала многе пропасти племена и расељавање преживелих, те је тако остала у памћењу и да се од ње броје године.
Геологија и биологија говоре у прилог календара који почиње 5508-9 год. пре нове ере.
До те године нису постојали мореузи Босфор и Дарданели, а Црно море је било језеро.
Геолози су утврдили да је дошло де неке геолошке катастрове половином 6-ог миленијума пре н. е. По њиховим проценама је дневно 20 кубних км воде утицало у Црно море, а да је на крају Босвора био водопад величине 200 Нијагара. Тада је ниво Црног мора био нижи 150м, и дневно се подизао15цм.
Друга незвисна екипа биолога је скупљала фосиле са дна Црног мора, и до поменутог времена налазили су само фосиле слатководних организама, а касније само морских.
Ова велика катастрофа је изазвала многе пропасти племена и расељавање преживелих, те је тако остала у памћењу и да се од ње броје године.
"kamen ne laze."
"Kad zemlja govori covek treba da cuti, jer zemlja ne laze." Radivoje Pesic.
http://www.korenine.si/zborniki/zbornik09/seraf_ht13.pdfJa postavljah ovu studiju bar 10 puta u zadnjih mesec dana, na ovoj temi i na temi "Све што тема није, историјска питања, и информације" strana 235 komentar 5872.
Каудета...Pise ti u studiji sta znace reci.