„Bečko-berlinska škola” vs novoromantičari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kome jos nije jasno zasto je Zagrebacki univerzitet skolovao gomile nesposobnih strucnjaka u jugoslaviji?
Pa stvarao je bazu Becko Berlinskih djaka bazu na koju moze da se utice jer svog misljenja nemaju...
Kopiranje kolonizacije Indije od strane Engleza...ili je obrnuto, uspesi Karla Velikog su inspirisali Britance kako da upravljaju Indijom...
Šiptari su doktorirali isključivo na zagrebačkim fakultetima sa pitanjem "U kojoj ruci je loptica".

Djole prica gluposti. Bolji su u fudbalu brdo nacija koja su jos manja, sta je najgore medju njima Hrvati kojih ima upola manje.

A koliko je uspesna Srbija kao zemlja ekonomski ili bilo kojim drugim poljem.
Hrvati su neka posebna rasa koja je došla iz Irana?
Srbija je ekonomski uspešna onoliko koliko može. Isto je tako uspešna i na drugim poljima, koliko joj imperijalisti dozvoljavaju.
Ako te interesuje, možeš da pogledaš ovaj video koji objašnjava kako se stavlja šapa na tehnologiju. Isto je i sa ekonomijom.

Ja necu da se hvalim ali sam relativno dosta postigo u zivotu kao sin kamiondzije i konorbarice gastarbajtera, a ti.

Tebi je jedina uteha da Srbe smatras nekom visom rasom.
Daleko od toga, ja uspevam s tim da Srbe ne smatram nižom rasom. To je moj veliki greh koji neki ovde ne mogu da mi oproste.

Povlacim moju izjavu da je Radivoje Pesic covek koji je uradio najvise za Vincu.
Za Vincu je uradio najvise deda Panta ceprkalo.
Tako nesto ne bi bilo moguce da nismo okupirana drzava vise od vek, unistenje grada Zrnova, unistavanje Lepenskog Vira i Vince... negiranje vincanskog pisma, progalsavanje kamenih plocica sa natpisima za falsifikate... konstantne lazi i propaganda, unizavanje Srba, slovena...

Svi koji gutaju servirane priče, one su kreirane da stvore kompleks inferiornosti. Posle toga može slobodno da te vodi u stroju na streljanje, ideš kao bela lala.

Pa ti gutaš servirane priče.

Gledaš BalkanINFO, HelmCast i još par kanala, usvajaš bez kritike sve što čuješ, a na kritiku braniš decidno sve linijom OK, nije tačno, ali šira slika je u redu, iz političke korektnosti opraštajući sve grehe što njima, što svim forumašima koji na forumu izjasne makar u obrisima sklonost autohtonističkim interpretacijama (kao npr. ohrabrivanje Pantelić Nebojše).

Pesic, Harman i Vin su strucni za lingvistiku, slaven nije i sto je dokazao svojim komentarima.
Objasni Harmanu da drzi kamenu plocicu natpis falsifikat koji je neko napravio u garazi, pa ako prihvati tvoje tvrdnje onda tvoja tvrdnaj da ne postoji vincansko pismo moze da ima legitimitet.
Gde je jedna gasna komora u evropi, posto ih niko nikad nije video.
Iskopa li do danas karolin i smitsonjanski tim super scary secret gas chamber.

Pesic, Harman i Vin su strucni za lingvistiku, slaven nije i sto je dokazao svojim komentarima.
Objasni Harmanu da drzi kamenu plocicu natpis falsifikat koji je neko napravio u garazi, pa ako prihvati tvoje tvrdnje onda tvoja tvrdnaj da ne postoji vincansko pismo moze da ima legitimitet.
Gde je jedna gasna komora u evropi, posto ih niko nikad nije video.
Iskopa li do danas karolin i smitsonjanski tim super scary secret gas chamber.

Šta se radilo u Aušvicu, Jasenovcu, Starom Sajmištu, po tvom mišljenju?

Sta se radilo u Ausvicu utvrdili su pravi strucnjaci i objektivni istrazivaci.
Fred Leuchter Report
Rudolf Germar Report
Izvestaj medjunarodnog crvenog krsta.

Ausvic je posebno mesto, a Jasenovac posebno mesto.
Nego iskopa li vise karolin i smitsonjani super scary seceret extra hidden gas chamber.
Posto se moj dokaz sa kamenim plocicama i Pesic, Harman i Vin proglasavaju nekim falsifikatorima i sarlatanima koji su prevareni, zato sto se ovde mnogima ne svidja postojanje vincanskog pisma, daj da vidimo ima li pravih arheoloskih falsifikata kao karolin kol smitsonian i njeno iskopavanje "gasne komore."
Da pogledamo ozbiljno i detaljno gde su to falsifikati i prevare u arheologiji i nauci.

Npr. ovo udruzenje naucnika, arheologa, istoricara... nafcash

http://nafcash.com/

Sta se radilo u Ausvicu utvrdili su pravi strucnjaci i objektivni istrazivaci.
Fred Leuchter Report
Rudolf Germar Report
Izvestaj medjunarodnog crvenog krsta.

Ausvic je posebno mesto, a Jasenovac posebno mesto.
Nego iskopa li vise karolin i smitsonjani super scary seceret extra hidden gas chamber.
Posto se moj dokaz sa kamenim plocicama i Pesic, Harman i Vin proglasavaju nekim falsifikatorima i sarlatanima koji su prevareni, zato sto se ovde mnogima ne svidja postojanje vincanskog pisma, daj da vidimo ima li pravih arheoloskih falsifikata kao karolin kol smitsonian i njeno iskopavanje "gasne komore."
Da pogledamo ozbiljno i detaljno gde su to falsifikati i prevare u arheologiji i nauci.

Npr. ovo udruzenje naucnika, arheologa, istoricara... nafcash

http://nafcash.com/

Sve suto reči Pantelića Nebojše. Ja gasne komore i sl. teme iz Drugog svetskog rata uopšte ovde nisam ni pominjao, kao što nisam ni proglašavao nešto falsifikatorima ili šarlatanima...ništa. Samo sam to rekao za Radivoja Pešića, zato što on to i jeste; književnik sa lažnom biografijom, jedna čista prevara.

Dakle sve ostalo su tvoje reči. I Vina si ti proglasio falsifikatorom.

Ocigledno da je falsifikat

Dogovori se prvo sa samim sobom je li Šan Vin bečko-berlinski falsifikator ili nije.

Poslednja izmena:
Kad sam napisao ocigledno da je falsifikat, mislim ne moze tek tako da se zna i klasifikuje azbuka koja uopste nije poznata, ti stari evropljani Srbi su mogli u to vreme slova z, s, nj, lj... da citaju kao g, h, k, ili kako god i da menjaju i transormisu azbuku...
To je jedna od najtezih ako ne jedna jedina najteza stvar u nauci klasifikovati azbuku pismo izgubljene praistorijske civilizacije.

Kad sam napisao ocigledno da je falsifikat, mislim ne moze tek tako da se zna i klasifikuje azbuka koja uopste nije poznata, ti stari evropljani Srbi su mogli u to vreme slova z, s, nj, lj... da citaju kao g, h, k, ili kako god i da menjaju i transormisu azbuku...
To je jedna od najtezih ako ne jedna jedina najteza stvar u nauci klasifikovati azbuku pismo izgubljene praistorijske civilizacije.

Ako ne može tek tako da se zna i klasifikuje...kako onda možeš u isto vreme pisati da je upravo Radivoje Pešić uradio?

I šta radi tačno Vin, ako ne može da zna to što tvrdi? Izmišlja?

Pesic je na osnovu srpske azbuke klasifikovao, cudno link koji sam postavio tekst o Pesicu ne moze da se otvori.
On je lingvista ja nisam, i veoma moguce da je njegovo klasifikovanje tacno.
Kako su se u to vreme citala ta slova nemam pojma.
Ne verujem ni 1% zapadnim strucnjacima u klasifikaciajma ni Vinu i bilo kom drugom. Zadojeni su od rodjenja ekstremnom mrznjom prema Srbima i svim slovenima.

Pesic je na osnovu srpske azbuke klasifikovao, cudno link koji sam postavio tekst o Pesicu ne moze da se otvori.
On je lingvista ja nisam, i veoma moguce da je njegovo klasifikovanje tacno.
Kako su se u to vreme citala ta slova nemam pojma.
Ne verujem ni 1% zapadnim strucnjacima u klasifikaciajma ni Vinu i bilo kom drugom. Zadojeni su od rodjenja ekstremnom mrznjom prema Srbima i svim slovenima.

Ama koliko puta ponoviti tu neistinu?

Lingvista je isto koliko i ti.

Biti knjizevnik, profesor knjizevnosti jeste biti lingvista, baviti se jezikom.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.293.html:199867-Ode-pismo-iz-Srbije

https://www.srpskadijaspora.info/vincansko-pismo-i-znaci-vremena-civilizacije-i-deo/

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Радивоје_Пешић

Jason Reza Jorjani doktor filozofije, govori o vezi svih arijevaca, migracijama iz evrope, semitski arapski islamski uticaj i infiltracija u Iranu, kradja kulture i podmetanja i falsifikovanje istorije.

https://redice.tv/red-ice-radio/the-iranian-renaissance-and-aryan-imperium

Biti knjizevnik, profesor knjizevnosti jeste biti lingvista, baviti se jezikom.

Ма какав црни професор књижевности :lol: . Књижевник је писац; човек који објављује белетристику.

Замисли да Љиљану Хабјановић Ђуровић неко прогласи лингвистом или да Мирјана Бобић Мојсиловић сад крене одгонетати палеолингвистичке мистерије. :mrgreen:

Geni niti su niti ce ikad biti ono sta odredjuje narod.

Kako je moguce da nasi geneticari iz testova koji prema strucnjaka na zapadu probijaju mith o "genetskoj cistoci nacija", na balkanu dovode do toga da ljudi na balkanu gene smatraju najvaznije na svetu.

Volim srpski narod, ali ga ne smatram pred bogom vrednjim nego amharski, pandjabski ili bilo koji drugi narod.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back