„Bečko-berlinska škola” vs novoromantičari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti i igarj me podsecate na onu plavusu iz kviza sto misli da je hungary gladan, i kaze gladan to je drzava. toliko su glupavi vasi postovi, toliko je glupavo diskreditovanje legitimnih profesora i naucnika koje radite.
Ti kao da si Seselj koji razotkriva laznog svedoka, vise si legitinmih naucnika zlonamerno proglasio nestrucnjacima i prevarantima, nego sto je seselj razotkrio laznih svedoka.

Kad smo već kod Slavenovih opsesija, ne znam da li je postavljao Jacanovića?

I najavio i postavio.

Ne mogu nigde da pronađem poruku koju sam postavio u vezi najave SG epizode sa Jankovićem...u svakom slučaju, evo je:

Tema malo ode do đavola od Pantelića Nebojše, pa postovi bivaju zatrpani.

Tema ode dojavola zbog igarj i slvena koji zele sanskricane da uce svoj maternji jezik, i opovrgavaju prof Radmilo Stojanovica i hindu lingviste.
Inace vid na sanskritu je vid igovrara se identicno na srpskom kako ga zena lingvista sanskricanka u videu izgovara.
Svima preporucujem da kupe recnike srpsko - sanskrit i proucavanjem mogu da pronadju vise od 5.000 istih ili gotovo istih reci, i to ne racunajuci mnoge stare srpske reci koje se govore u selima i nisu zapisane u recniku srpskog, a gotovo sve su iste sanskritskim.
Srpski je vedski jezik, prvi i najstariji iz koga su nastali svi drugi vedski jezici.

Koga ozbiljno zanima tema, link za temu i navedena literatura.

https://forum.krstarica.com/threads/sanskrit.792099/

Ceo ovaj pdf je otisao dodjavola od slavena i sl. dezinfo trolova.
Slaven je pokusavao da diskredituje sve prave naucnike, od istoricara Radovana Damjanovica, sad pokusava Radmilo Stojanovica...
Radovan Damjanovic je jedan od najznacajnijih i najboljih istoricara, pravi istoricar i naucni radnik koji trazi materijalne dokaze.
Radovan Damjanovic kaze imam sve od Milana Budimira sto je ikad napisao.
Radmilo Stojanovic profesor sanskrita je govorio tecno grcki, latinski, francuski, engleski, i maternji srpski.
Stojanovic je najstrucniji da poredi jezike, jer ima sve pokriveno.
Kao sto Stojanovic kaze, novi profesori sanskrita vecina predaje bezvezno i bez vrednosti za razliku od starih, jer ne znaju pravilno vedska ucenja, filozofiju i etimologiju jezika.

Ja nisam dezinfo trol jer postavljam legitmne naucnike, smisleno znanje, koje ti i dezinfo trolovi negirate.
Plus strucan sam ponesto za DNK (maturski rad), ceo zivot me zanima DNK i tako sam poceo da proucavam amaterski GG i genetiku (genetska ispitivanja populacija) kad se pojavila (u moje vreme je nije bilo) i migracije naroda...
Da se vratimo na pocetak i tvoje lazi o meni (skorasnje).
Da li si naucio sta je biografija?
Da li si postavio biografiju Giancarlo Tiziano Tomazzoli-a?
Da li postoji skorasnja svezija biografija pisana od nekog o prof. Radmilo Stojanovicu na internetu, npr. datum smrti?

Ja nisam dezinfo trol jer postavljam legitmne naucnike, smisleno znanje, koje ti i dezinfo trolovi negirate.
Plus strucan sam ponesto za DNK (maturski rad), ceo zivot me zanima DNK i tako sam poceo da proucavam amaterski GG i genetiku (ispitivanja naroda) kad se pojavila (u moje vreme je nije bilo) i migracije naroda...
Da se vratimo na pocetak i tvoje lazi o meni (skorasnje).
Da li si naucio sta je biografija.
Da li si postavio biografiju Giancarlo Tiziano Tomazzoli-a.
Da li postoji skorasnja svezija biografija pisana od nekog o prof. Radmilo Stojanovicu na internetu, npr. datum smrti.

Kada kažeš da je Đankarlo Tomecoli ono što nije, to ne predstavlja po tvom mišljenju plasiranje dezinformacija?

Verovatno je Djankarlo Tomecoli astronom, samo ne postoji njegova biografija na netu.
Procitao sam u zivotu oko milion biografija, od ekstra kratkih do kilometarskih, ali nikad pre biografiju kao sto si ti postavio o Djankarlu Tomecoliju.
Izgleda da osoba Djankarlo Tomecoli nije uopste rodjena, tako da ako se ikad budem susretao sa njim ponecu kilo belog luka , nekoliko krstova, svetu vodicu, i glogov kolac, za svaki slucaj sto je sigurno sigurno je.
I otkud ti znas da se Tomecoli ne bavi istorijskim ciklusima u astronomiji, da li znas da je astronomija povezana sa istorijom, matematikom i fizikom.
Da li ti je poznata hronologija vremena od Anatolij Fomenka.

Verovatno je Djankarlo Tomecoli astronom, samo ne postoji njegova biografija na netu.
Procitao sam u zivotu oko milion biografija, od ekstra kratkih do kilometarskih, ali nikad pre biografiju kao sto si ti postavio o Djankarlu Tomecoliju.
Izgleda da osoba Djankarlo Tomecoli nije uopste rodjena, tako da ako se ikad budem susretao sa njim ponecu kilo belog luka , nekoliko krstova, svetu vodicu, i glogov kolac, za svaki slucaj sto je sigurno sigurno je.
I otkud ti znas da se Tomecoli ne bavi istorijskim ciklusima u astronomiji, da li znas da je astronomija povezana sa istorijom, matematikom i fizikom.
Da li ti je poznata hronologija vremena od Anatolij Fomenka.

Da li si ti plasirao dezinformaciju?

Kad i gde sam predstavio Tomecolija kao skolovanog lingvistu.

O čemu sve vreme pričamo? O tvojoj tvrdnji da sam ja izrekao neistinu kada sam rekao da ne postoji nijedan školovani lingvista koji natpis sa spomenika iz Ksanta dovodi u vezu sa slovenskim jezicima. Evo do današnjeg dana čekamo da me opovrgneš, jer još uvek nisu učinio...do sada jedini primer koji si naveo je Tomecoli.

Docnije si promenio ploču i na osnovu teksta sa Rasen tvrdio da je ipak istoričar, a ne lingvista, ali što je takođe bilo plasiranje dezinformacija.

Da te pitam, znas li zasto nema link za ove radove, ne moze da se nadje i procita nesto o tome, a za ostale ima.

"Serafimov P., Tomezzoli G., Evidence for early Slavic Presence in Minoan Crete. New Reading of the Linear A Inscription on the Golden Signet Ring of Mavro Spelio, Proceedings of the First International Congress: Pre-Cyrillic Slavic Writing and Pre-Christian Slavic Culture, St. Petersburg

Puskin Town, 12-14 May 2008, pp. ??;"

"
Serafimov P., Tomezzoli G., New Reading of the Linear A Inscription on the Golden Pin Cr-Zf-1 from Crete, Proceedings of the Second International Congress: Pre-Cyrillic Slavic Writing and Pre-Christian Slavic Culture, St. Petersburg

Puskin Town, 12-14 May 2009, pp. ??;"

the Golden Pin Cr-Zf-1 from Crete, (revision of the article presented at the Second International Congress: Pre-Cyrillic Slavic Writing and Pre-Christian Slavic Culture, St. Petersburg

Puskin Town, 14 May 2009) - Proceedings of the Tenth International Topical Conference: Origin of

Europeans, Založništvo Jutro, Ljubljana, 1

st

June 2012, pp. 83-89, ISBN-978-961-6746-64-9;

G. Tomezzoli, A Klyosov, DNA Genealogy and Linguistics, A New migration/ Linguistic/Settlement Paradigm for Ancient Europe,

Založništvo Jutro, Ljubljana, 31 May2013, pp. 115

-141, ISBN-978-961-6746-77-9;

Ima samo ovo, najkrace pisanije.
http://www.scirp.org/reference/ReferencesPapers.aspx?ReferenceID=1838578

Serafimov, P., & Perdih, A. (2009). Translation of the Linear Tablet HT 13From Crete. In Proceedings of the 7th International Topical Conference Origin of Europeans (pp. 58-73). Ljubljana: Zaloznistvo Jutro.
http://www.korenine.si/zborniki/zbornik09/seraf_ht13.pdf

has been cited by the following article:

• TITLE: The Philistine Inscription 4.5 from Ashkelon (Israel)

AUTHORS: Giancarlo T. Tomezzoli, Reinhardt S. Stein

KEYWORDS: Israel, Ashkelon, Philistines, Inscription, 4.5, Ostracon, RN 9794, Slavic

JOURNAL NAME: Advances in Anthropology, Vol.6 No.3, August 3, 2016

ABSTRACT: The origin and the nature of the Philistines is an enigma for the contemporary historical studies. They appear to have first settled the Aegean area and then, as a Sea People, around 1200 B.C. to have invaded and settled the south part of present Israel. The recent Harvard Leon Levy Expedition excavations in the area of the port of the ancient Philistine Ashkelon recovered 18 jar handles and one inscribed ostracon made from local clay. The ostracon, classified as RN 9794, hosts the inscription 4.5 that is particularly illuminating about the origin and nature of the Philistines. The analysis of all the possible 27 spellings of the inscription reveals one of them which, compared with the present surviving Slavic languages, appears to have the specific meaning of: People come in, we see, or in loose translation: Come and see. The inscription and the considerations developed in this article indicate that the Philistines of the ancient Ashkelon, or the Philistines in general, was a Proto-Slavic tribe or people which spoke a non-survived Proto-Slavic language, which settled in the south part of present Israel in the Iron Age, i.e. well before the VII century A.D. generally accepted period of the Slavs arrival in Eastern Europe.

http://www.korenine.si/zborniki/zbornik09/seraf_ht13.pdf

58Pavel Serafimov, anton PerdihTRanSlaTIOn Of ThE lInEaR a TaBlET hT 13 fROM CRETEabstractdespite the various suggestions about the ethnicity of the creators of linear a writing system, e.g. luwians, Phoenicians, greeks, etc, the peculiar aspects of the Minoan culture show strongest connection with the cultures of the oldest inhabitants of the Balkans, the Thraco-Pelasgians. This is supported by the amazing similarities between the early Cretan scripts, pottery and toponyms with corresponding scripts, pottery and toponyms of ancient Thrace. The Thracians were identified as Slavs in later times. The Slavic character of the Minoan words documented in hT 13 is unmistakable, because all they have clear Slavic etymology. The likelihood of the Slavic character is also supported by the recent genetic research.

Ovo potvrdjuje moja konstantna pisanja i saznanja o genetici, koje sam " omutaveo" ponavljajuci undeogled.

Predstavio si Tomecolija kao školovanog lingvistu koji potvrđuje da su linijski i milijski zapravo slovenski.

Sad ispada da i neki ciklusi u astronomiji izgleda daju znanja o klasičnoj filologiji.
U tim oblastima pokazalo se da su tehničke i prirodne struke bolje od istorije i lingvistike kada treba nešto ključno rešiti.

Uzmimo primer arhitekte koji je otključao jedno od najmisterioznijih pisama starog veka.

Tako da,
Не шопај.

U tim oblastima pokazalo se da su tehničke i prirodne struke bolje od istorije i lingvistike kada treba nešto ključno rešiti.

Uzmimo primer arhitekte koji je otključao jedno od najmisterioznijih pisama starog veka.

Tako da,

Kakve to sad ima veze? Na koji način to utiče na činjenicu da je Pantelić Nebojša lupetao gluposti i neosnovano me optuživao (a ti se, nerazumno, sa njim složio preko palca)?

Mogao je Ventris biti doktor paleontologije, dramaturg ili ideolog četničkog pokreta. Pričaš o posve nebitnim stvarima.

Ponovo lazi, kakve gluposti i kakve optuzbe na tvoj racun a da nisu osnovane.
Pokusao i pokusavao si da diskreditujes legitimne naucnike i proglasis nestrucnim i sarlatanima.

Da li je Tomecoli školovani lingvista il istoričar?

Da li sam bio u pravu kada sam rekao da ne postoji nijedan lingvista, ili barem ne školovani, koji tvrdi da se natpisi da spomenika u Ksantosu mogu dovesti u vezu sa slovenskim jezicima, a ti me neosnovano optužio da lažem?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back