„Bečko-berlinska škola” vs novoromantičari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hannibal. Tvoje trolovanje i ne zasluzuje odgovor. Jasno je svima da trolovi kao ti i slaven vrsite politicku propagandu, lazi i manipulacije.
Nadjeno arheoloski nesto na licu mesta je cist dokaz, negiranje toga je cisto anti-srpska anti-slovenska politika.

"srpski je najsrodniji sanskrtu, ne postoji ni jedan jezik srodniji." Radmilo Stojanovic.
Postavljao sam nekoliko puta predavanje "srodnost srpskog i sanskrta lingvisticki uvid" matica srpska Novi Sad gde su dva lingvista iz Indije predavala, Branislavu Bozinovic i ostale...
Genetski Srbi su najstariji evropljani kromanjonci i starosedeoci balkana, migracije I i r1a hg krecu sa balkana dokazao Kljosov, a propagandisti i klovnovi koji oporavaju Kljosova su smesni, verovatno ne znaju ni koliko ljudsko bice ima hromozoma a tu su da ktitikuju sve i svakog od geneticara, lingvista, arheologa, antropologa...
Slavoljub Zivanovic je dokazao genetski kontinuitet Srba pre genetskih ispitivanja, koja je kasnije nauka genetika 100% potvrdila.
Antropologija je najbolji dokaz genetike, i genetika se slaze 100% sa antropologijom.

Hannibal. Tvoje trolovanje i ne zasluzuje odgovor. Jasno je svima da trolovi kao ti i slaven vrsite politicku propagandu, lazi i manipulacije.
Nadjeno arheoloski nesto na licu mesta je cist dokaz, negiranje toga je cisto anti-srpska anti-slovenska politika.

"srpski je najsrodniji sanskrtu, ne postoji ni jedan jezik srodniji." Radmilo Stojanovic.
Postavljao sam nekoliko puta predavanje "srodnost srpskog i sanskrta lingvisticki uvid" matica srpska Novi Sad gde su dva lingvista iz Indije predavala, Branislavu Bozinovic i ostale...
Genetski Srbi su najstariji evropljani kromanjonci i starosedeoci balkana, migracije I i r1a hg krecu sa balkana dokazao Kljosov, a propagandisti i klovnovi koji oporavaju Kljosova su smesni, verovatno ne znaju ni koliko ljudsko bice ima hromozoma a tu su da ktitikuju sve i svakog od geneticara, lingvista, arheologa, antropologa...
Slavoljub Zivanovic je dokazao genetski kontinuitet Srba pre genetskih ispitivanja, koja je kasnije nauka genetika 100% potvrdila.
Antropologija je najbolji dokaz genetike, i genetika se slaze 100% sa antropologijom.

Di je Pešić doktorirao?

Pesic je prvi sistematski napravio raspored pisma, gde je proglasio najstarijim vincanski alfabet.
Harald Haarmann i Shan Winn su dosta kasnije isto uvrstili vincanski alfabet u prvu svetsku pismenost.
Radivoj Pesic je profesor paleolingvista progonjen od tito-********* "strucnjaka" jer je pravi naucnik koji je pronasao dokaz i istinu koja je u korist Srba, a smetala je komunistima.
Svi pravi srpski naucnici i najveci strucnjaci Radivoj Pesic, Djordje Jankovic su progonjeni i osporavani iz cisto politickih anti-srpski razloga.
Srbi su okupirani vise od 100 godina, akademija kompletno okupirana.

Pesic je prvi sistematski napravio raspored pisma, gde je proglasio najstarijim vincanski alfabet

Gde?

Harald Haarmann i Shan Winn su dosta kasnije isto uvrstili vincanski alfabet u prvu svetsku pismenost.
Radivoj Pesic je profesor paleolingvista progonjen od tito-********* "strucnjaka" jer je pravi naucnik koji je pronasao dokaz i istinu koja je u korist Srba, a smetala je komunistima.
Svi pravi srpski naucnici i najveci strucnjaci Radivoj Pesic, Djordje Jankovic su progonjeni i osporavani iz cisto politickih anti-srpski razloga.
Srbi su okupirani vise od 100 godina, akademija kompletno okupirana.

Ja te pitam da li je doktor nauka i profesor.

To si pročitao "potpis" ispod moje poruke? Moram da te razočaram još nisam dobio nijednu ozbiljnu ponudu... pa sad samo radim iz ubeđenja :D

Šta je to nađeno? Gde? Kada ?

To što je neko nešto rekao ne znači da je to tačno samo zato što se ti sa njim slažeš. Kao i kada neko kaže i/ili napiše nešto što se kosi sa tvojim ubeđenjima ne znači da to nije tačno ili da taj neko "širi propagandu".

Radivoj Pesic je bio progonjen i osporavan u Srbiji (Jugoslaviji) od titoista komunista, a prihvacen kao veliki strucnjaki i profesor u Italiji i u svetu, postavio sam tekst o Pesicu.

Unistavanje arheoloskih lokaliteta i negiranje istinite istorije Srba, svih mogucih dokaza iz mnostva nauka, su najveci dokaz okupacije Srba.
Srbi u skolama uce falsifikovanu istoriju, anti-srpsku anti-slovensku laznu istoriju napisanu izmisljenu od strane svojih neprijatelja.

Jedan sanskrt lingvista iz Indije je nasao da je srpski i bengali najsrodniji sanskrtu od svih jezika.
Posle srpskog, slovenski jezici (ruski, slovacki...) su najsrodniji sanskrtu.
Izvoriste jezika (svi slovenski i sanskrt) i naroda potice od Srba sa balkana.
Srpski je najsrodniji sanskrtu zakljucili su prof. Radmilo K. Stojanovic (najveci domaci sanskrtolog lingvista), Branislava Bozinovic, i mnogi lingvisti iz Indije.

Pravo da ti kazem, tesko mi je to iscitavati preko telefona, ali mi te opaske ne idu u glavu...naravno da ne moze biti presijecanja kao nozem, to ni ja kao amater ne bih pomislio...zato mi nije jasno na osnovu cega tvrdis tako nesto za covjeka koji je bio profesionalac u svom poslu...nadalje, ja ne mislim da je svaka njegova izjava susto otkrovenje ili apriori tacna, ali u domenu identifikacije artefakata i njihovog datovanja, sto je sama bit njegove profesije, mislim da je tu autoritet...

Ovde može cela Jankovićeva knjiga da se skine: https://hramsvgeorgija.rs/download/...e-i-istorija-crkve-srba-u-svetlu-arheologije/

Jesi li ti nekad nesto korisno ili konstruktivno napisao na ovom forumu?

Ustvari, treba se pomučiti da čovek nađe tvoje (Bajo Pivljanin) konstruktivne postove. A Slaven777 se ubi radeći na destrukciji entuzijasta koji pokušavaju u moru nelogičnosti da stvore novu školu. Što je, ustvari, svojevrstan lagani trolerski posao.

Evo mog konstruktivnog doprinosa, uz zahvaljenje korisniku Krishna!
Etrurci Raseni rashani su i genetski etnicki i lingvisticki bili stari Srbi.
1) neosporiv genealoški podatak o I2 na Sardiniji (pogledati i antropologiju u priloženom videu)
+
2) neosporiv arheološki podatak o Sardiniji kao imanentno etrurskom području
+
3) veoma moguća teza o izolovanosti ostrva Sardinije kao uslovu za preživljavanje genocida i asimilacije romanskim varvarima koja se desila na kopnu apeninskog severa
+
4) neosporiv etnomuzikološki podatak o ojkanju na Sardiniji

Dovoljan je da akreditovani naučnik stavi prst na čelo... ili u dupe, ako ima nisko čelo.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back