Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.962
Kada gledaš ovo između redova, vidiš da je to prasrpski:
celi huθiś zaθrumiś flerχva neθunsl śucri
Jašta...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada gledaš ovo između redova, vidiš da je to prasrpski:
Što je babi milo...Kada gledaš ovo između redova, vidiš da je to prasrpski:
Hannibal. Tvoje trolovanje i ne zasluzuje odgovor. Jasno je svima da trolovi kao ti i slaven vrsite politicku propagandu, lazi i manipulacije.
Nadjeno arheoloski nesto na licu mesta je cist dokaz, negiranje toga je cisto anti-srpska anti-slovenska politika.
"srpski je najsrodniji sanskrtu, ne postoji ni jedan jezik srodniji." Radmilo Stojanovic.
Postavljao sam nekoliko puta predavanje "srodnost srpskog i sanskrta lingvisticki uvid" matica srpska Novi Sad gde su dva lingvista iz Indije predavala, Branislavu Bozinovic i ostale...
Genetski Srbi su najstariji evropljani kromanjonci i starosedeoci balkana, migracije I i r1a hg krecu sa balkana dokazao Kljosov, a propagandisti i klovnovi koji oporavaju Kljosova su smesni, verovatno ne znaju ni koliko ljudsko bice ima hromozoma a tu su da ktitikuju sve i svakog od geneticara, lingvista, arheologa, antropologa...
Slavoljub Zivanovic je dokazao genetski kontinuitet Srba pre genetskih ispitivanja, koja je kasnije nauka genetika 100% potvrdila.
Antropologija je najbolji dokaz genetike, i genetika se slaze 100% sa antropologijom.
Pesic je prvi sistematski napravio raspored pisma, gde je proglasio najstarijim vincanski alfabet
Harald Haarmann i Shan Winn su dosta kasnije isto uvrstili vincanski alfabet u prvu svetsku pismenost.
Radivoj Pesic je profesor paleolingvista progonjen od tito-********* "strucnjaka" jer je pravi naucnik koji je pronasao dokaz i istinu koja je u korist Srba, a smetala je komunistima.
Svi pravi srpski naucnici i najveci strucnjaci Radivoj Pesic, Djordje Jankovic su progonjeni i osporavani iz cisto politickih anti-srpski razloga.
Srbi su okupirani vise od 100 godina, akademija kompletno okupirana.
Hannibal. Tvoje trolovanje i ne zasluzuje odgovor. Jasno je svima da trolovi kao ti i slaven vrsite politicku propagandu, lazi i manipulacije.
Nadjeno arheoloski nesto na licu mesta je cist dokaz, negiranje toga je cisto anti-srpska anti-slovenska politika.
"srpski je najsrodniji sanskrtu, ne postoji ni jedan jezik srodniji." Radmilo Stojanovic.
Postavljao sam nekoliko puta predavanje "srodnost srpskog i sanskrta lingvisticki uvid" matica srpska Novi Sad gde su dva lingvista iz Indije predavala, Branislavu Bozinovic i ostale...
Reci kao stršljen, kvrcnuti, zagrcnuti se, štrcnuti... dokazuju da je srpski najstariji jezik evrope i da slovenski i sanskrt poticu od Srba, migracije Srba na istok., i da je izvoriste jezika odavde...
Pravo da ti kazem, tesko mi je to iscitavati preko telefona, ali mi te opaske ne idu u glavu...naravno da ne moze biti presijecanja kao nozem, to ni ja kao amater ne bih pomislio...zato mi nije jasno na osnovu cega tvrdis tako nesto za covjeka koji je bio profesionalac u svom poslu...nadalje, ja ne mislim da je svaka njegova izjava susto otkrovenje ili apriori tacna, ali u domenu identifikacije artefakata i njihovog datovanja, sto je sama bit njegove profesije, mislim da je tu autoritet...
Svašta. Pročitaj.I, šta tamo piše o Srbima?
Svašta. Pročitaj.
svuđe.
Nikad neće ni biti.Netačno. Na mom stolu nema.
Nikad neće ni biti.
Trol ne želi "trolovski odgovor"?A di je to svugde, onda (ako može odgovor koji nije trolovski).
Trol ne želi "trolovski odgovor"?
S kojim pravom takvo obraćanje? Ako imaš ovlasti od tvoje redarstvene službe da praviš kaos s ove strane granice, ne vidim zašto bismo ti se potčinjavali?Ili reci gde može to da se pročita kao što sam pitao pre tri poruke ili zaveži.
Jesi li ti nekad nesto korisno ili konstruktivno napisao na ovom forumu? Svo postovanje ti se svodi na krilatice, kontriranje i bedne one linere.No to je posebna prica, siguran sam da bi Tandori mogao da izvuce neku studiju na tu temu.svuđe.
Jesi li ti nekad nesto korisno ili konstruktivno napisao na ovom forumu?
Etrurci Raseni rashani su i genetski etnicki i lingvisticki bili stari Srbi.