Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.985
Radi se o dvije stvari:
1. Na FF rade ljudi i dobijaju diplome ljudi koji ne znaju citati.
2. Tamo rade ustase.
Dakle, postoji potpuna nekompetentnost ljudi koji radi na fakultetu koji ne bi trebali imati vise od osnovne skole, i kriminalci su, teroristicka banda.
Takva situacija zahtjeva upotrebu sile, vojnu intervenciju, i gulag za one koji ponovo zele da rade u struci, da se vrate u javnu sferu.
Ne izvlači se. Ja ovde nisam fakultet ni pominjao, a ti kao i slični u pisanijima služite se generalizacijom uzimanjem par primera. Svi znaju šta sam ja sve o tom fakultetu pisao, pa i o pojedincima koji su u radnom odnosu na njemu; nikad nisam štedeo na rečima, ali na to da 'ustaše' tamo rade, neću ni da se osvrćem jer je glupost neopevana.
Svugde postoje problemi, ali radikalni ekstremisti...ili možda tvojim rečnikom, zapravo teroristi, uvek traže izgovore za svoje 'terorističke' akcije. Jedan od uzroka koji je dosta zastupljen, svakako kod brojnih komentatora ovde na ovom podforumu, bez sumnje jesu kompleksi od sopstvenih akademskih neuspeha (neki su i govorili o svojim pokušajima studiranja). I onda se kroz obrušavanje na celokupnu akademsku zajednicu tako pronalazi lek za sopstvene komplekse. I najviše volim kada se to dodatno zakusuri teorijama zavere o ometanjima na fakultetu, kakve je navodno imao Deretić. A Radovan Damjanović je savršeni dokaz da je moguće ne samo završiti te studije, nego se u struci i zaposliti, pored svega.