Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Sta ce mi srpski kad tu pise na nemackom jeziku pametnjakovicu.
Svakim narednim postom dokazuješ koliko si nenteligentan. Da bi mogao da analiziraš reč na srpskom jeziku treba da razmišljaš na njemu a u najmanju ruku da ga dobro poznaješ. ti se, uprkos svemu opet oslanjaš na ono šta u tekstu piše, ma Mića ti je sve lepo objasnio,
Ma da, šta će nam i srpski jezik kad ima nemački, zar ne? Mislim da ovoliko nekritičko sagledavanje BB škole i njeno apsolutno prihvatanje ima veze sa rajetinskim pristupom istoriji izvesnih osoba kojima glava služi za aklamaciju ma kakve fantastične teze, nema veze koja je važno da je iz BB kuhinje.
i zato dobija reputaciju
A sta fali tome? Njihov istocni ogranak, odnosno dio plemena koji je ostao u Germaniji (Alemani), predstavlja Svabe i stvorio je Svabiju iliti svapsko vojvodstvo; a to je jedno od 4 osnovna 'plemenska vojvodstva' koja ce ucestvovati u etnogenezi Njemaca. Zasto ne bismo u takvom svjetlu ranosrednjovjekovne Sveve smatrali Njemcima?
Kao prvo, Slavene, ti znaš da imam ozbiljnu sumnju i u tvoju percepciju, a to opet dokazuješ. Ovo za Sueue je odgovor na razliku Dalmetici - Dalmatinci što je ovom tantuzu neoprostivo udaljeno, a Sueui mu nisu udaljeni od Švaba.
I.. šta imaš da kažeš povodom Dalmacije i Huma izmeštenih na severnu lokaciju?
Poslednja izmena: