Mackic
Iskusan
- Poruka
- 5.350
E da, stvarno, nemoj da nas zaboravis. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da te sanjam da si otisla pre nego posrcemo onu kafu!!!!!!!!
Ah da,kad sam dosla od komsike umalo me kap nije strefila,dakle moje drage kuce mile i predobre su provalile u spavacu sobu i unistile jastuke,ili ti razvukli onu vatu na sve strane i sad ja to moram da zamaskiram da nas dragi otac i muz ne bi pobio
znaci beba je vodja nereda i pobuneAlal,drago mi je sto smo ti izmamile osmeh na lice. Hvala ti za komplimente upucene biglicima.
A sto se haosa po kuci tice,glavni osumljiceni je moja Beba,ona ima 8 mesci i sve to je za njen uzrast normalno. Ovi matori su dobri.
Moji psi nikad nisu dirali cvece koje je u saksijama,uopste ne znam zasto. Ja u kuci imam malu botanicku bastu i oni ne diraju to cvece.
ria nadam se nista ozbiljnoKafa moze od cetvrtka, posto sutra idem u bolnicu na tri dana!!! Pocinjem da radim u cetvrtak!!!!
Ma samo neka ispitivanja!!!!!! Nema frke necete me se tek tako lako otarasiti !!!!! Vrcem se ja brzo!!!!!
Evo ja dosla!!!!!!!!!! Sve je bilo ok!!!!!!! Jesam li vam nedostajala???????
Evo ja dosla!!!!!!!!!! Sve je bilo ok!!!!!!! Jesam li vam nedostajala???????
Da li sam pre neki dan pisala kako moji kreteni ne diraju cvece po kuci?
E pa povlacim rec. Juce su mi unistili drvo zivota i bendzamina.
A joj Vilus, ko da si ih pozvala da i to odrade , pa da nemaju rupe u portfoliju........hehehehhe kako su blentavi!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
P.S. Znam da ti nije smesno.... al meni jeste![]()
dobro dosla u klub, ni ja vise nista ne smem da kazem, sto sam spomenula da je prestao evo danas opet posle visemesecne pauze poceo (jeo trosed ali malo)