BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ah da,kad sam dosla od komsike umalo me kap nije strefila,dakle moje drage kuce mile i predobre su provalile u spavacu sobu i unistile jastuke,ili ti razvukli onu vatu na sve strane i sad ja to moram da zamaskiram da nas dragi otac i muz ne bi pobio

citam zadnjih par stranica i sve se nesto :-) i :lol: mnogo ste mi pozitivne a fotke biglova su fenomenalne. nadam se da ce mili prokrijumcariti rotica.

nego kako to da prave haos a nisu sami, ja sam mislila da to rade kad je jedan pas poduze sam, a ovi tvoji imaju medjusobno drustvo i opet haraju po kuci:lol:?

a za bastu, uf kakvih sam ja basta u dnevnoj i trpezariji imala svakodnevno, doduse bez piskanja ali sa "presadjenim" (citaj iskidanim, razvucenim i ugazenim) sobnim biljkama i jadnim drvecem sa iskopanim korenjem izvaljenim iz saksija... mislili smo nikad nece prestati... ali evo da kucnem drvo :-) sad je super dobar kad je sam.

ps.vidis to raskopavanje je radio i dok je bio u tandemu sa skvikom... znaci nije do samoce, nego nestasluk.

Alal,drago mi je sto smo ti izmamile osmeh na lice. Hvala ti za komplimente upucene biglicima.

A sto se haosa po kuci tice,glavni osumljiceni je moja Beba,ona ima 8 mesci i sve to je za njen uzrast normalno. Ovi matori su dobri.
Moji psi nikad nisu dirali cvece koje je u saksijama,uopste ne znam zasto. Ja u kuci imam malu botanicku bastu i oni ne diraju to cvece.

Alal,drago mi je sto smo ti izmamile osmeh na lice. Hvala ti za komplimente upucene biglicima.

A sto se haosa po kuci tice,glavni osumljiceni je moja Beba,ona ima 8 mesci i sve to je za njen uzrast normalno. Ovi matori su dobri.
Moji psi nikad nisu dirali cvece koje je u saksijama,uopste ne znam zasto. Ja u kuci imam malu botanicku bastu i oni ne diraju to cvece.
znaci beba je vodja nereda i pobune:)
ja nazalost nemam vise nista od "zeljastih" biljcica, te su mu posle limunovog drveta bile najzanimljivije za kidanje, ljubicica, fitonija,cuvarkuca, guzmanije:neutral: vise nema... ali vazno je da se on super zezao i da to vise ne radi fala bogu.
Kafa moze od cetvrtka, posto sutra idem u bolnicu na tri dana!!! Pocinjem da radim u cetvrtak!!!!
ria nadam se nista ozbiljno:heart:

Jeeeej!!!!! Ma pustili nas ranije!!!! Trebali smo tek sutra popodne da izadjemo, ali eto bila guzva,nazalost pa nas pustli jer ima fale kreveti!!!!!! Bice sve ok!!!!!

Alal, ja se obradovala sto sam stigla pa zaboravila smajlice!!!!!!!!

A joj Vilus, ko da si ih pozvala da i to odrade , pa da nemaju rupe u portfoliju........hehehehhe kako su blentavi!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

P.S. Znam da ti nije smesno.... al meni jeste:D:D:D:D

Sad je i meni smesno,ali tad sam htela da ih poubijam. Primetila sam da sve rade vrlo organizovano. Bili je zaduzen za otvaranje vrata,Beba je mozak operacije (ona osmislja akciju),Dica cuva strazu. KRETENI:mrgreen:

Back