vilus gledala sam snimak sa Westminstera i videla da postoji podela biglova na 13inch and 15inch,znaci dele se na "dva tipe" po visini,molim objasnjenje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vilus gledala sam snimak sa Westminstera i videla da postoji podela biglova na 13inch and 15inch,znaci dele se na "dva tipe" po visini,molim objasnjenje![]()
vilus gledala sam snimak sa Westminstera i videla da postoji podela biglova na 13inch and 15inch,znaci dele se na "dva tipe" po visini,molim objasnjenje![]()
Ipak su lepsi od retrivera. Ne mogu da verujem da su moje prve komsije nabavili psa koji je za mene najruzniji od svih rasa.
Vilus,kad ce male kuce? I da li su ti svi vec rezervisani?
Ipak su lepsi od retrivera. Ne mogu da verujem da su moje prve komsije nabavili psa koji je za mene najruzniji od svih rasa.
Ne znam kako mozes uporedjivati bigla i retrivera kada su totalno razliciti i po izgledu i po karakteru.
A drugo,ako je tebi neki pas lep ili ruzan ne mora i svima da bude.
Uopste ne razumem tvoj komentar?????????????
Mogu da zamislim koje je to zadovoljstvo imati ih 3!!!!!!!!!! I jos kad bude stenaca!!!!
Beba ce biti u avgustu,ali ne znam da li su svi rezervisani kad ne znam koliko ce ih se roditi.:wink:
Hehe,pa da,logicno:lol hehehehehehe
Ma zaljubila sam se,razumite me
Ima oko mene nekih zainteresovanih,pa me zamolili da se raspitam![]()
A gde je Dilajt?! Kakve su to fore, samo tata i ćerka, gde je mama?
vilus preslatki su.....na prvoj slici nekako zainteresovana faca, a na drugoj ozbiljna.....mnogo su slatki....![]()
Nisu to tata i cerka vec buduci muz i zena,a mama ne voli da se slika,ona je vise samotnjak.![]()
AAA, to već u potpunosti menja situaciju. Pa jesu li se upoznali, kako se slažu? Sa aspekta genetike, dobrog si joj ‚‚muža" odabrala, bar koliko se vidi na fotkama, baš se lepo dopunjuju. Fingers crossed za još malih biglova!