BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najbolji vitamini i minerali su vitoligan,to mozda ima vas vet jer je zabranjeno da bude u slobodnoj prodaje. On se daje putem inekcije na svaka 3 meseca do godinu dana,a posle na svakih 6 meseci. Odlican preparat,ja sam prezadovoljna sa njim.

Ljubitelji biglica zasto ne pisete nesto, nije vas valjda uhvatilo ovo ludilo oko izbora ? Evo Zvoncica je ceo dan vezbala kidanje cveca po dvoristu a imam i jedno pitanje, treba da primi revakcnu, ocistio sam je, a zanima me posle revakcine koliko dugo ne bi trebala da dolazi u kontakt sa drugim psima(mackama,itd),odnosno kada da je povedem u setnju ? Na ogrlicu se navikla stavljam joj svaki put kada je pustim iz boxa,a sad vezbamo povodnik to nam ide malo teze, ali imam strpljenja.

Ljubitelji biglica zasto ne pisete nesto, nije vas valjda uhvatilo ovo ludilo oko izbora ? Evo Zvoncica je ceo dan vezbala kidanje cveca po dvoristu a imam i jedno pitanje, treba da primi revakcnu, ocistio sam je, a zanima me posle revakcine koliko dugo ne bi trebala da dolazi u kontakt sa drugim psima(mackama,itd),odnosno kada da je povedem u setnju ? Na ogrlicu se navikla stavljam joj svaki put kada je pustim iz boxa,a sad vezbamo povodnik to nam ide malo teze, ali imam strpljenja.

Jos 15 dana posle revakcine moze napolje,ustvari u kontakt sa drugim zivotinjama,mada sam ja moje vodila odmah posle revakcine.

Mi smo danas bili na izletu i ovi ludaci sad knjavaju.

Eto videh ovu stranicu pa reko da se prikljucim,prikljucimo...:)
Ja sam ponosan vlasnik tj. vlasnica jednog malog beagl-a.Ima 4,5 meseca i blesav je 100%.Obozavam ga.
Zivahan je toliko da po neki put mi se cini da imam 15est kucica a ne jedno...:)
Ime mu je Tofi.

Eto videh ovu stranicu pa reko da se prikljucim,prikljucimo...:)
Ja sam ponosan vlasnik tj. vlasnica jednog malog beagl-a.Ima 4,5 meseca i blesav je 100%.Obozavam ga.
Zivahan je toliko da po neki put mi se cini da imam 15est kucica a ne jedno...:)
Ime mu je Tofi.

A odakle ste vi? U nedelju u 12h imamo ogromno okupljanje biglica i bilo bi lepo da dodjete. Odrzace se u Vodovodskoj ulici br.158,Bele vode,Beograd.
Bice lepo predavanje o zdravlju,rasi,ishrani,dresuri i agilitiju. Bice i lepih nagrada,klopa pice i ludo zezanje sa mnogo nas koji gajimo ove pse ili ih samo volimo. Potrebno je poneti samo 300din po osobi i kopiju rodovnika ako zelite da vas pas bude u katalogu kluba biglova.

Bilo bi lepo da nam se pridruzite.

Back