vilus
Iskusan
- Poruka
- 5.145
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao sto su slatki. Ja vec neko vrijeme razmiljam da nabavim jednu kucu. Odlucila sam se pomalo neodgovorno za beagles iskljucivo na osnovu izgleda. Sada moram malo da istrazujem da li ce mi odgovarati njihov temperament. Ova tema je dobar pocetak
mene najvise interesuje treniranje i buka jer zivimo u stanu. Cula sam da oni vole da laju puno ... Ne znam da li je to istina...
ali su definitvno moja najdraza rasa, medeni su
O Mirka,pa nije te dugo bilo.
Ako hoces bigla,bas sad imas dobro stene u Subotici,muzijak koji je odmah za preuzimanje. A ako imas strpljenja sacekaj barem oktobar,moja kuja treba da se osteni krajem jula.
O Mirka,pa nije te dugo bilo.
Ako hoces bigla,bas sad imas dobro stene u Subotici,muzijak koji je odmah za preuzimanje. A ako imas strpljenja sacekaj barem oktobar,moja kuja treba da se osteni krajem jula.
Vilus voleo bih da tvoja kuja osteni sto vise stenadi jer kolika je traznja za tvojim kucama i 15 bi bilo malo. Moram da priznam da su ti kuce divne
da je vise takvih odgajivaca gde bi bio kraj ljubiteljima bigla.
Pozdrav od Zvoncice.
Bigl tesko podnosi samocu,ali ako u kuci postoji bilo koja zivotinja oni su super jer se tad ne osecaju usamljeno. Mada kad se kao mali navikne da bude sam neko vreme u kuci ne pravi probleme. Znam mnogo ljudi koji imaju samo bigla i on normalno ostaje sam kod kuce dok su oni na poslu.
Ljudi koji su uzeli stene iz mog proslog legla su od samog starta ostavljali kucu samo,u pocetku na pola sata,pa sve duze i on sad ne pravi nikakve probleme. A druga zena to nije radila,bilo joj je zao da stene ostavi samo pa sad ima problem jer mala napravi skandal kad je sama.
Hvala jos jednom za odgovor Vilus. Dobro je bar nece biti usamljen, ima macora da mu pravi drustvo. Steta sto nisam blize, uzela bih i ja jednog malenog bigla od tebe. Mogu misliti kako ih ti samo njegujes i pazis, svaka cast. Gledala sam sve slike koje si okacila ma preslatki su. Definitivno najljepsi psi![]()
ma daleko, u Americi![]()
e hvala, bas sam istrazivala razne sajtove gdje ih nude, i nisam znala koji su pouzdani. Znas jako mi je bitno da su oni rodjeni u tom nekom humanom okruzenju, kao ti rece da ih ne vide samo kao izvor para, vec da je tu sva potrebna njega i paznja dok su kod uzgajivaca.
Moja jedna drugarica je kupila Boston terijera od uzgajivaca, i ko zna u kakvim je okolnositma ono raslo Elem ona je dobila, mrsavo, nervozno, i preplaseno stene koje nikom nije vjerovalo u pocetku cvileci non stop. Ne bih da se to desi mom biglu![]()
Vilus, kod trikolora kada se rode oni su skoro crni bar ledja, ali kasnije crna ne preovladava? Sa koliko starosti oni definitivno dobiju konacan raspored boja?