Mica x
Početnik
- Poruka
- 11
Mojra a da li znas nesto o borovnicama. Kako se one gaje iz sadnica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Mojra,ali u medjuvremenu se situacija cudno razvija,onaj jedan sto je niko kad su listovi bili svega 3-4cm krenuo da izbacuje cvet i da cveta.Stvar je u tome sto je cvet izvirio svega 3-4cm takodje i tu kao da se zaglavio.Mirisao je divno i vec prvi cvetic krenuo da vene a ostali nisu ni uspeli da izadju.Jel ti poznat ovakav slucaj? Meni nije.mojra:posto su forsirane lukovice, ne mozes dva puta da ih tako zeznes (da imitiras jesen i zimu i prevaris ih da cvetaju kad im vreme nije) a i lukovica ce biti iscrpljena, pa ce joj trebati bar godinu i po dana da ponovo izgradi rezerve. ono sto mozes da uradis je da ako imas terasu (nakon sto lisce pozuti potpuno i rezerve iz listova predju u lukovicu) da ih ubacis u neku vecu saksiju sa par vresova i viola kornuta i napravis neki malecki zimsko / prolecni aranzman za sledecu godinu, ako volis. mozes i samo da ih prebacis u zemlju, ali to je sve. sigurno nece dve godine zaredom da cvetaju u stanu, iscrpljuju se brzo.
gigule:e mojra
samo da javim onaj fikus se obnavlja...ima već nove listove ... ipak je žilaviji nego što sa mislila ...
penelopa*:Hvala Mojra,ali u medjuvremenu se situacija cudno razvija,onaj jedan sto je niko kad su listovi bili svega 3-4cm krenuo da izbacuje cvet i da cveta.Stvar je u tome sto je cvet izvirio svega 3-4cm takodje i tu kao da se zaglavio.Mirisao je divno i vec prvi cvetic krenuo da vene a ostali nisu ni uspeli da izadju.Jel ti poznat ovakav slucaj? Meni nije.
ma ja ću sad to ...mojra:e bas dobro, izvukao se znaci. odlicno i sto si ti imala strpljenja, vecina ljudi bi ga do sada presadila, nadjubrila, osisala i na kraju bacila. isplatilo se sacekati, sledece godine ce mama znati da ga unese ranije![]()