mojra
Ističe se
- Poruka
- 2.555
tek za mesec dana? kasno mi to nesto 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vredi alal, kako ne - koje cvece si uzela? da, direktno u zemlju sejes, u zardinjeru ako imas terasu.
ne treba da se nabija zemlja, a nacin setve zavisi od vrste - cveca koje hoces da posejes. nesto se samo pospe po povrsini zemlje a nesto treba da se pokrije tankim slojem zemlje.
kad smo već kod toga:i glasam da se tema promeni u : "bastvanstvo: pitajte mojru"
.. kojoj biljčici ne treba mnogo svetla (a da nije mahovina)?
razlika u boji korenja je ogromna kod phala kojeg treba zaliti i phala koji ima dovoljno hrane i vode. cim ga zalijes korenje dobija tamno zelenu boju (mlade obarene boranije) koju zadrzava od 7 - 15 i vise dana u zavisnosti od temperature i substrata. ovde imas jedan koji je posadjen u mahovinu (treba ga zaliti) i drugi koji je u supstratu od borove kore (koji sam tek zalila) .
alal, prelepa je. mozes da odvojis mladice ako hoces, ali i ne moras, ja sam ih vidjala da rastu na gomili i jako lepo izgledaju gusto posadjene kada procvetaju. ja bih odvojila jednu cisto da imam ako se nesto desi velikoj. nece joj biti prevelika saksija, ne brini - ovde na jugu ih ljudi gaje u bastama.