Bas me zanima..ko ovde NIJE zaljubljen?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jao svetolice odlucio si da primenjujes moje metode,tako se meni seki smesi svakog jutra :heart:

nego radi veceg ucinka preporucujem sveto trojstvo - vojislav mirotocivi u sredini,sa desne strane amfilohije,njegova desna ruka :mrgreen: a sa leve filaret nepobedivi,onaj sto se ugojio kad je strajkovao gladju :D

mislim da je to najefikasniji nacin da branis nase svetinje svojom odanoscu,ljubavlju i zaljubljenoscu prema istima :D
Filaret mi je na vratima od kupatila i toalata da mi snagom vere i duhovnosti pomogne ako slucajno zapne :)

ahahaha pa gde se toga seti ja sam tu traumu potisnula duboko u podsvest muhahahaha :lol: :lol: :lol:

mozda vidimo vojislava na exitu ybt :shock:
Ja vido Sormaza :shock: mislio sam da mi je to halucinacija od alkohola i ... kad ono stvarno on sunce ti ***** :shock: samo sto je bio u prolazu yebiga a hteo sam da ga pratim da vidim dal ce da plese na nekom rejvu ili da skace na punku :Dal nisam imao podrsku ostatka ekipe za taj poduhvat .:(

Ja vido Sormaza :shock: mislio sam da mi je to halucinacija od alkohola i ... kad ono stvarno on sunce ti ***** :shock: samo sto je bio u prolazu yebiga a hteo sam da ga pratim da vidim dal ce da plese na nekom rejvu ili da skace na punku :Dal nisam imao podrsku ostatka ekipe za taj poduhvat .:(
:lol: nemoj tako to je jedan mlad covek opcinjen festivalima i treba imati razumevanja za to :D
nago sad gledam taj covek je 68 godiste a izgleda ko da je pred penzijom :shock:

Neko voli u ovom trenutku..neko je zaljubljen neko uveliko pocinje da se zaljubljuje..neko uziva u svojoj ljubavi a neko opet NIJE zaljubljen..Ko nije ? Ko nije ?:D A sutra je dan ..zaljubljenih..:)

JA NISAM ZALJUBLJEN!!! u stvari jesam samo jos nisam siguran kako da joj kazem,da li da to bude bas sutra ili nije bitan dan,ma odoh sutra u vinograd sutra je i sveti Trifun.

aaa,sormaz je vec moj sugradjanin...i mogu ti reci da je za punk varijantu jer je u mldaosti drzao neki punk kafic u centru grada...uauuu...:mrgreen:
meni je on ipak medju krunama retardiranosti...
Jel iz Smedereva cini mi se ili iz one Palanke ispod ? A znam da je neki pank-roker bas je juce pricao kako ima sve ploce i albume Led Zepelina , al dobro i Vojislv je voleo Igi Popa pa vis' nasta se izrodio :D

Jel iz Smedereva cini mi se ili iz one Palanke ispod ? A znam da je neki pank-roker bas je juce pricao kako ima sve ploce i albume Led Zepelina , al dobro i Vojislv je voleo Igi Popa pa vis' nasta se izrodio :D

ma iz smedereva je bas bas...a tim forama i pricama o Led Zepelin-u i i sebi kao starom dobrom pankeru tacno pokusava da skrene paznju sa svoje gluposti...
a vojislav sada slusa cecu....pre neko vece je bio na tv-u taj snimak,strasno...:lol:

ma iz smedereva je bas bas...a tim forama i pricama o Led Zepelin-u i i sebi kao starom dobrom pankeru tacno pokusava da skrene paznju sa svoje gluposti...
a vojislav sada slusa cecu....pre neko vece je bio na tv-u taj snimak,strasno...:lol:

Vojislav je prostituka u svakom pogledu pa i muzickom , slusace taj sve sto treba od Silvane do Nirvane samo da izvuce korist :D

thvalentines_day.gif

Back